Kimmietid

maj 20, 2010

Himlen över min uteplats

Idag är det sommar på riktigt här i Malmö - helt underbart! Satt på uteplatsen och njöt av den fina blå himlen - kunde inte låta bli att ta ett foto =).

Dagen idag började med min intervju och det kändes som det gick bra, nu är det bara att vänta och se. Besked kommer inom 2 veckor.
Efter intervjun cyklade jag hem och gick och handlade sen kändes det som att jag bara måste ut mera och eftersom jag läst ut alla biblioteksböckerna så tog jag mig en cykeltur till biblioteket. Efter detta har jag tillbringat ett par timmar på uteplatsen omväxlande med min bok och ibland bara suttit och njutit av värmen. Nu blev det faktiskt snudd på för varmt att sitta därute mitt i solen, ska gå ner i källaren och leta fram parasollen - hoppas på många dagar med denna typ av väder. Hoppas ni har det lika fint!

4 Comments:

  • At 2010-05-20 18:25, Anonymous Helga said…

    Hoppas du får jobbet!

    Skönt med sol... jag är mest bara inne nu eftersom jag har ett smäckat flygschema.

     
  • At 2010-05-20 20:01, Blogger Kimmie said…

    Helga: Tack. Ja, idag har det känts som om man var utomlands nästan. Vid 18-tiden hade vi 31 grader på uteplatsen (det blev till att äta inomhus).

     
  • At 2010-05-20 20:17, Anonymous Annica said…

    Hela veckan har vi haft strålande sol här. Shorts på varje dag och linne. Sovrumsfönster måste man ha öppet även på natten samt takfläkten i rummet på. Svettigt!
    Hoppas du får jobbet om så det än bara är tidsbundet.

     
  • At 2010-05-21 08:10, Blogger Kimmie said…

    Annica: Visst är det härligt med sommarvärme! (Kanske inte på natten - men annars)

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter