Kimmietid

november 18, 2009

Internet tillbaka

Vilken kväll! När sonen kom hem så ringde han mig med en gång och berättade att modemet fanns att hämta ut och vi blev båda glada. Vi brukar få paket till ICA runt hörnet från där vi bor men ibland blir det inte så och naturligtvis denna gång så var det till en liten spelbutik i Hossans bostadsområde. I vanliga fall så gör det inget men det blåser så att man knappt vågar sticka ut näsan och då ösregnade det också. Nu hade jag tur och min snälla exmake ringde och sa att han kunde hämta mig och min cykel på jobb och skjutsa oss hem, hämta lappen och köra mig till butiken där den skulle hämtas. Ibland är han en fullständigt ängel!!! Så allt blev fixat men sen fick vi inte igång internet trots allt, det blev samtal till supporten och lite hjälp var de kanske men i det stora hela så luskade sonen ut problemen före dem och berättade för dem hur han gjort =) Nu är internet tillbaka och det är jag jätteglad för, nu ska vi bara hoppas att vi inte blåser bort i denna storm och att det verkligen har lugnat sig tills imorgon när jag ska cykla stan runt för att först ta mig till tandläkaren och sedan till jobb.

7 Comments:

  • At 2009-11-18 21:15, Blogger -Nena- said…

    Vad snällt av din exmake att hämta dig och skjutsa dig så du fick hämtat modemet.
    Duktigt av sonen att lösa problemet och jag förstår att du är glad att internet är tillbaka...det ska liksom bara finnas där.

    Hoppas också att det avtar under natten.

     
  • At 2009-11-18 21:22, Blogger Hossan said…

    VARFÖR skickade de det till MIN butik???? Det måste vara någon vikarie på posten som inte visste var ert närmaste utlämningsställe fanns. Tur att exmaken kunde hjälpa till!
    Nu sitter du väl klistrad :-D

     
  • At 2009-11-18 21:36, Blogger Kimmie said…

    Nena: Ja, så skönt!

    Hossan: När paket inte går med posten utan med Schenker så hamnar de där. Visste inte att det skickades med Schenker. Nu är jag helt klistrad.

     
  • At 2009-11-18 22:34, Anonymous Annica said…

    Kan tro att lyckan kom med modemet :-) Har man än gång vant sig med internet är det en svår last att vänja sig av med. Samt att datorn hånstirrar dagligen på en och hånskrattar över den inte kan surfa ut på nätet :-D

     
  • At 2009-11-19 07:04, Blogger Kimmie said…

    Annica: Ja, man är lite löjlig - är så van vid att alltid kunna gå till datorn för allt möjligt.

     
  • At 2009-11-19 09:01, Blogger Helga - precious said…

    Jag hörde på nyheterna om stormen i Skåne... fy vad det måste ha varit otäckt!

    Skönt att ni fått igång internet igen och du har ett fantastiskt ex.

     
  • At 2009-11-19 10:44, Blogger Kimmie said…

    Helga: Stormen var vidrig men tack och lov inte så långvarig.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter