Kimmietid

oktober 15, 2009

Det blev en Beck-film

Har fått låna de första Beck-filmerna med Peter Haber. Så igår tittade jag på "Lockpojken" från 1997. Den var bra men obehaglig - har alltid svårt att titta på eller läsa om när det är barn som råkar illa ut. Sen märktes det att den var lite äldre men sevärd ändå.

Idag har vi en fin dag igen så vi planerar för lunchpromenad nummer 3 för denna veckan. Känns toppen att lyckas få till det så pass många dagar.

Sedan får jag nog gå och handla ikväll igen, mycket frusterande. Varenda gång jag tycker att jag har koll och nu finns allt vi behöver hemma så tar något jag inte tänkt på slut. Imorse var det sonens müsli, igår tog ketchupen slut också så dricks det flitigt med Fun Light hos oss och den börjar också ta slut. Himla springande i affären.

4 Comments:

  • At 2009-10-15 10:38, Anonymous -Nena- said…

    Tycker att det är så här hemma också. Handlar var och varannan dag och ändå tycker jag att jag kollar innan jag far hemifrån.... undrar vem det är som går i skåpen här hemma då vi är borta *fniss*

    Ha en skön lunchpromenad i solen.

     
  • At 2009-10-15 11:08, Blogger Kimmie said…

    Nena: Ja, man tycker att man kollar och skriver listor och ändå fattas det alltid något =)

     
  • At 2009-10-15 18:34, Blogger Hossan said…

    Tur att du har så nära till affären och att den har öppet så länge! Fast det är klart irriterande att behöva springa jämt ändå...

     
  • At 2009-10-15 18:52, Blogger Kimmie said…

    Hossan: Nära är det men trist att drälla där hela tiden ändå.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter