Kimmietid

oktober 11, 2009

Söndageftermiddag

Ja, dit har vi redan kommit - som vanligt går helgen i turbofart. Men jag har haft en skön och avkopplande dag. Sonen har kompis här och de snackar och skrattar på hans rum. Jag har gjort min laddning soppa till jobbluncher, tvätten har blivit struken och nu står köttfärssås och puttrar i köket. Sonen ska få spagetti till och till mig ska jag lägga köttfärsen i paprikor och stoppa i ugnen en stund till min middag.

Bara två veckor kvar tills sonen har höstlov och hans födelsedag närmar sig också. Har gjort iordning lite inbjudningar som ska ut, syrran fick sin när hon tittade in igår och till hennes söner har jag postat iväg idag - sen tog frimärkena slut så ett par till ska skickas imorgon. Eftersom min andra syster inte beblandar sig med oss längre så blir vi lite färre än vanligt i år, men hellre få som är snälla och trevliga än massa folk och att man ska vara på helspänn.

6 Comments:

  • At 2009-10-11 16:52, Blogger -Nena- said…

    Håller med, ett kalas ska vara trevligt och att då ha folk där som egentligen inte vill kan det lika gärna vara.

     
  • At 2009-10-11 16:58, Blogger Helga - precious said…

    Helt rätt att umgås med dem som gör en gott!! Många vänner/ släktingar behöver man ju inte ha - några riktigt bra bara...

     
  • At 2009-10-11 17:29, Blogger Kimmie said…

    Nena: Vi har haft år av sammankomster då man gått som på äggskal för att lugnet ska bestå. Det är nog bättre nu.

    Helga: Det är trist när folk inte kan vara sams men som du säger hellre några som man mår bra av att umgås med än en massa som gör en nervös.

     
  • At 2009-10-11 19:48, Anonymous Annica said…

    Bäst med folk man mår bra av på fest/kalas/vardags mm. Det straffar inte er att syrran inte blir bjuden. Kan man inte behärska sig så får man skylla sig själv.
    ha en trevlig söndagskväll

     
  • At 2009-10-11 21:00, Blogger Kimmie said…

    Annica: Du vet ju också hur jobbigt det kan vara med familj - det känns konstigt men samtidigt så är det skönt att umgås med de man trivs bäst med. De är riktig familj.

     
  • At 2009-10-11 22:49, Anonymous Annica said…

    Mmmmmmmm Kimmie...vet..Det svider men samtidigt mår man ju bäst av slippa dem.
    Blod är inte tjockare än vatten i vissa fall tyvärr

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter