Kimmietid

oktober 13, 2009

Sonen fick en extra cykeltur

Han kom plötsligt på när vi satt och åt middag att han fått papper angående influensavaccinet idag och att det skulle vara inne imorgon - detta papper skulle skrivas på av båda föräldrar. Så han fick ta en cykeltur bort till sin pappa efter middagen och få hans signatur också. Så vi har tackat nej. Jag hoppas innerligt att vi slipper eländet men just nu känns det som ett beslut jag är nöjd med (jisses, vad jag har velat med detta. Tydligen skulle mycket få av de sonen pratat med på skolan ta det.

Så tittade jag på väderleksrapporten på TV och det kan tydligen bli snö ända ner i Skåne i slutet av veckan. Hoppas de har fel! Sen verkade det enligt Sydsvenskans hemsida som om det skulle vara i Norra Skåne och mer mot inlandet - större chans för regn här. Vi får väl se vad som händer. Det är alldeles för tidigt för snö i varje fall!

3 Comments:

  • At 2009-10-13 21:28, Anonymous Annica said…

    En bekant i Uppsala hade jättevitt ute på gården när hon vaknade i morse..Fyyy vill inte bli påmind om eländet!

     
  • At 2009-10-13 23:41, Blogger -Nena- said…

    Ja jösses detta vaccin... som vi velat och vi har tackat ja och tackat nej men nu har vi faktiskt tackat ja till oss alla.
    Jag blir ju riktigt dålig av influensa och har noll immunförsvar så efter mycket funderande, velande och prat kom vi fram till ja.

    Hoppas ni och alla andra med slipper svinis.

    Snön får gärna dröja ett tag till innan den kommer hit.

     
  • At 2009-10-14 08:09, Blogger Kimmie said…

    Annica: Usch nä!

    Nena: Alla tycks hålla på så =)

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter