Kimmietid

juli 16, 2009

Så lite som behövs...

...för att göra mig glad! En lapp i brevlådan från vår nya förvaltare kom imorse med besked att en container finns runt hörnet där vi kan slänga grovsopor under en veckas tid (ej elektronik men allt annat). Vilken fart jag fick sonen och jag har gått tre fullastade vändor dit. Jag har blivit av med ett trasigt parasoll, sonens halvtrasiga gamla skrivbordsstol, mitt gamla tv-bord och alla mina gamla LP-skivor.
Stötte på nya vaktmästaren och han sa att det verkar ha varit stort behov eftersom den var på väg att fyllas redan - så en till kommer imorgon. Får se om jag hittar mer skräp jag vill bli av med. Härligt! Som sagt - det är rätt lätt att göra mig glad.

Var inne och handlade också och priset på jordgubbar har sjunkit rejält så här mot slutet av jordgubbs-säsongen så då blev det att jag köpte en del och har nu kokat några burkar sylt som står och svalnar. Känner mig som värsta hemmafrun - man får passa på när det finns tid och inspiration. Sylten är god att ha under hösten när man kan behöva en smak av sommar. Sonens pappa ska få en burk också, han brukade alltid få av min mamma även efter att vi var skilda så han har saknat den leveransen de senaste åren.

4 Comments:

  • At 2009-07-16 14:07, Anonymous Pisan said…

    Men jösses!!!!! Du kan väl inte slänga dina gamla LP-skivor!!!! Nu blir jag nästan gråtfärdig.... KRAM på dej!!!

     
  • At 2009-07-16 14:44, Blogger Kimmie said…

    Pisan: Jag har fått överfört alla jag gillar till CD - dessa har bara stått i källaren i sedan jag flyttade hit för 11 år sedan. Så musiken har jag kvar.

     
  • At 2009-07-16 16:14, Anonymous Annica said…

    NEEEEJ slängde du dina LP skivor?
    Åhh det som finns en kul återanvänning för just skivor man inte vill ha om de är repiga eller inte spelar ingen roll.
    Shit vad jag skulle vilja rotat i containern nu :-)

     
  • At 2009-07-16 16:40, Blogger Kimmie said…

    Annica: Jag har velat bli av med dem i många år! Har försökt för länge sedan att skänka bort dem ingen ville ha.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter