Kimmietid

mars 30, 2009

Ut i dimman

Vi har en dimma som är så tjock att man bara kan se några meter framför sig.
Jag blev helt blöt av att cykla till jobb i den, så kommer man till jobb bara för att upptäcka ännu ett inbrott. Det är så tråkigt. 3 kontor med söndersparkade fönster, dörrar och allt slängt huller om buller - så saknades såklart datorer och annan teknisk utrustning. Mitt kontor hade klarat sig - det brukar det göra eftersom mitt och ett till ligger utåt gatan, man bli nog för synlig där. Trist och onödigt är det i varje fall, förstår inte heller vitsen med att slänga runt allting i rummen.

Sonen mådde inte bra imorse men han skulle absolut till skolan ändå, han hade ett förhör 3:e lektionen som han ville ha avklarat så han skulle försöka klara så länge i varje fall. Sedan har han ett större prov senare i veckan så han ville se till att få hem böckerna ifall att han måste stanna hemma imorgon. Chansen är nog stor att han går hem under dagen.

6 Comments:

  • At 2009-03-30 09:55, Anonymous Hossan said…

    Har du några kläder på jobb som du kan byta till så du inte ska sitta blöt hela dagen?

    Ja, det har varit mycket inbrott där ute. Synd om företagen och personalen!

    Bra om han får sitt förhör avklarat och sen kan han gå hem och vila sig och läsa läxor. (Även om han inte tycker att det är att vila sig) Hoppas att han kryar på sig fort!

     
  • At 2009-03-30 10:14, Blogger Kimmie said…

    Hossan: Så blöt blev jag inte men fuktig - mest jackan som blev mer blöt. Jo, här är inbrott på löpande band känns det som. Senast i fredags hade vi hantverkare här som lagade en dörr sedan sist.

     
  • At 2009-03-30 11:28, Anonymous Pisan said…

    Man blir ju så förbannad på dessa inbrott, blir ju så mkt merjobb för de som drabbas. Har solen tittat fram där nere hos er än? Här kikar den fram emellanåt.
    Kram :-)

     
  • At 2009-03-30 11:47, Blogger Kimmie said…

    Pisan: Ja, det blir så mycket förstörelse och det de stal kan de inte få mycket för. Solen har inte orkat igenom här än?

     
  • At 2009-03-30 13:40, Blogger -Nena- said…

    Trist med inbrott :(
    Kan inte heller se meningen i att kasta runt allt...

     
  • At 2009-03-30 14:00, Blogger Kimmie said…

    Nena: Ja, speciellt när vi har det så ofta.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter