Kimmietid

januari 08, 2009

Tycker inte att jag förtjänar så mycket trassel....

Kom ut från jobb och låste upp cykeln satte på mina lampor och hoppar upp. Oj då!
Totalt platt bakhjul. Jag jobbar lite avsides och det bara till att börja promenera, ringde sonen från mobilen och bad honom att leta fram ett telefonnummer till det ställe jag tänkte måste vara närmsta reparationsstället. Sonen fixade fram det och jag ringde och det vara bara att komma in med cykeln.
När jag kommit ungefär halvvägs har slangen trasslat in sig i hjulet så att jag inte får ut den och bakhjulet är helt låst. Så då fick jag bära bakdelen av cykeln resten av vägen (mina armar skakar fortfarande). Till slut kom jag fram och de kunde inte laga den förrän imorgon förmiddag så jag fick lämna den och bege mig hemåt. Hade såklart missat bussen precis så jag gick hem därifrån också.

Sen kom en ljuspunkt. Min gulliga son hade dukat fint till oss, plockat undan all disk och fixat en kökslucka som var lös och behövdes göras vid. Han hade tyckt att jag lät ledsen och trött när jag ringde så han vill göra något snällt. Han är bara för underbar!

Har fixat skjuts till jobb imorgonbitti med en annan kollega sen får jag vackert vandra iväg på lunchen och hämta min cykel. Som sagt - jag får mer motion är vanligt i varje fall.

Ska nog köpa någon begagnad gammal cykel som vi kan ha i reserv när sånt här händer - så är det mindre bråttom att få det fixat.

3 Comments:

  • At 2009-01-08 20:16, Anonymous Anonym said…

    Vilken tur att du har en så fin son när det strular så...

     
  • At 2009-01-09 08:37, Anonymous Anonym said…

    Men JÖSSES alltså!!! Jag tycker att kvoten av tråkigheter och trassel för det här året är mer än fylld nu, vilket BORDE innebära att resten av året ska bli fantastiskt.....

    Skönt med uppmuntran när du kom hem! Han är bara för go den killen! (Men så är han ju också din son)

    Snart ska jag ringa a-kassan igen.

     
  • At 2009-01-09 08:48, Blogger Kimmie said…

    Helga: Ja, han är en pärla.

    Hossan: Ibland är det bara mycket på en gång men det fixar sig så småningom. Lycka till med A-kassan.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter