Kimmietid

december 04, 2012

Vad hände

Jag skrev bara Måndag och sedan var det Tisdag i veckan därpå =)??
Har en vecka med massa utbildning denna vecka, var på två några timmars kurser igår. Imorgon blir det nästan heldag, hinner med ett par timmar på jobb på morgonen och på Torsdag är det heldag av utbildning. Lyckat att de fått in fyra utbildningar jag ska vara med på under en vecka. Såklart finns det ett personalmöte på fredag också, detta under en väldigt aktiv period i övrigt på jobb =).

Nåja, det händer lite bra grejer också, jag behöver inte längre hålla tyst om att jag ska flyttas till eget kontor, jag får fönster igen (förutom litet takfönster så var det 3 år sedan sist,) jag slipper nya kollegan inpå mig, hon är tyst ca 2 minuter i veckan lite tungt när man sitter där med siffror snurrande i huvudet. Så närmar sig julen och det är alltid mysigt, hinner/orkar inte fixa lika mycket som vanligt, men det som är mindre jul för mig är väldigt mycket jul för många.

I helgen blir det en tysklandstrip med 3 kollegor, så nu ska barskåpet fyllas och vi ska äta gott och gå på julmarknad - så mysigt =)

3 Comments:

  • At 2012-12-06 08:42, Anonymous Helga said…

    Utbildning är ju kul och bra men det måste vara stressande om allt kommer samtidigt så man knappt hinner med det man ska göra.

    Skönt att du får eget rum så du kan tänka igen ;)

     
  • At 2012-12-06 15:38, Anonymous oskrivnablad said…

    Ja visst känns det som om tiden går extra snabbt nu?
    Ha det så skoj på trippen :-)

     
  • At 2012-12-07 22:53, Blogger Kimmie said…

    Helga: Tiden rusar, men utbildningarna var bra!

    Oskrivna blad: Jösses vad tiden rusar

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter