Kimmietid

maj 05, 2012

Aktiv dag

Lördag idag, härligt! Fick inte min efterlängtade sovmorgon eftersom grannarna flyttar och tyckte det var lagom tid att sätta igång med detta 8 på morgonen. Mitt sovrumsfönster är precis vid trappdörren så den öppnades och slog igen väldigt många gånger + högljutt snack så var det lika bra att ge upp. Istället blev det en runda till ICA, frukost och sedan en cykeltur till Hossan som kommer att vara snäll nog att vara i min lägenhet på måndag förmiddag när ska komma en vaktmästare hit. Så jag lämnade reservnycklar till henne så hon kan komma in. Sedan har jag tagit mig ett pass på promenadbandet och nu är sonen också uppe så när han har ätit klart sin frukost och mornat sig länge nog så ska vi ge oss ut och försöka hitta skor till honom till studenten, kanske hittar jag ett par skor till mig själv också =). Solen skiner här i Malmö så det ska bli härligt att ge sig ut. När vi kommer tillbaks hoppas jag att det fortfarande är fint så att jag kan sitta och njuta lite på uteplatsen. Köpte nya dynor till stolarna där igår alldeles knallröda så det är lite nytt och fint där med. Ha en fin Lördag

6 Comments:

  • At 2012-05-05 20:30, Anonymous helga said…

    Det är en del att tänka på med studenten. Idag har vi köpt kostym, skjorta, slips och mössa. Skor sska vie om vi har eller om det ska köpas nya??

    Buffén blir en del färdigt från en kanonbra ICA-affär med delikatessdisk och en del egenlagat! Hur gör ni?

     
  • At 2012-05-06 13:40, Blogger Kimmie said…

    Helga: Jag har tänkt göra en buffé, sonen vill ha kycklingspett, parmesanpajer och så har jag tänkt för att göra det enkelt fat med olika skinkor och salami, ost och liknande.
    Något mer blir det säkert.

     
  • At 2012-05-07 10:08, Anonymous oskrivnablad said…

    Ibland är det inte så dumt ändå att komma igång tidigt på morgonen... allra helst om solen skiner och den där efterlängtade pausen kan infinna sig under dagen :-)
    Hittade du skor?

     
  • At 2012-05-08 21:30, Blogger Kimmie said…

    Oskrivna blad: Visst kan en tidigare start vara bra ibland =).
    Vi hittade jättefina skor till sonen och helt onödiga till mig, mina var typ Converse fast med kilklack och dessutom var de jättesköna =). Inget till sommarens bröllop men jag kan ha dem på jobb.

     
  • At 2012-05-10 14:25, Blogger -Nena- said…

    Skönt att ni hittade skor till sonen.
    Vi ska leta kläänningar i helgen och skor fast student-dottern vita convers så det blir ju inte så svårt att hitta ;)

    Önskar er en skön helg redan nu.

     
  • At 2012-05-10 20:18, Blogger Kimmie said…

    Nena: Lycka till med klänningsjakten

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter