Kimmietid

april 13, 2012

Ojdå

Det har visst gått en vecka redan! Glömmer tyvärr bort bloggen ibland när jag är trött och det är mycket, men den finns ju kvar när jag vaknar till =).
Veckan har varit bra och vi har kommit igång med Studentbestyren lite, igår var vi ute och köpte en jättesnygg kostym, slips och två skjortor till sonen. Tänkte en extra skjorta kunde vara bra eftersom han kommer att gå på andras mottagningar också.
Hans favoritbutik Brothers hade ett erbjudande som inte gick att motstå för oss.
Han ville ju så gärna handla där och det är inte den mest plånboksvänliga butiken i vanliga fall så vi passade på nu. Bara kavajen skulle kostat 1700,- annars nu fick vi hela kostymen, en skjorta och slips för 2000,- sedan hade sonen presentkort som täckte skjorta nummer två så det blev överkomligt. Det är ju praktiskt med killar också en bra kostym kan man ha nytta av länge. Bl.a kan han vara stilig på sin kusins bröllop till sommaren i dessa kläder också.
Nästa steg blir snygga skor, vi får se när det blir tid till detta.
Sonens pappa har fått "order" om att leta efter roligt foto så att vi kan beställa skylt snart också - bättre att börja innan rusningen drar igång.

4 Comments:

  • At 2012-04-14 14:48, Anonymous -Nena- said…

    Det var verkligen ett bra pris.
    Dottern har inte hittat klänning till studenten än men de har ju inte riktigt kommit ut i butikerna ännu.
    Bra att ha något som man kan nyttja senare ockkså.

    Ha en fin helg!

     
  • At 2012-04-14 20:56, Blogger Kimmie said…

    Nena: Klänningarna kommer säkert snart, vårt erbjudande kom via post och gick ut till alla killar som tar studenten i år. Smart av affären.
    Ni har ju hittat balklänning redan i varje fall och det är nog svårare än att hitta studentklänning =)

     
  • At 2012-04-16 08:33, Anonymous Helga said…

    Jag har också börjat fixa ite inför studenten. I lördags beställde jag två förstoringar - ett på sonen och ett på dottern som tar studenten nästa år. Kostym måste vi också fixa...

     
  • At 2012-04-16 21:13, Blogger Kimmie said…

    Helga: Skönt att vara igång =)

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter