Kimmietid

augusti 28, 2010

Hoppas regnet håller sig borta

Lördag - härligt! Blev dock ingen chans att sova ut. Sonen var iväg på LAN-party och jag ber honom alltid skicka ett SMS när han ska hem så att jag vet att han är på väg. Lite före 6 imorse ringde han och sa att han hade punktering.
Det har han inte haft sedan i höstas så det är väl inte så mycket att gnälla om men alltid lika trist ändå. Hans pappa bor nära där han var så han gick dit och ställde sin cykel och tog sedan bussen hem. När han väl var hemma så somnade han och jag slumrade under en timme jag med. Klockan 8 hade jag tvättid och fick städat lite här hemma och vid 11 stack jag sedan hemifrån, cyklade först bort till sonens pappa och lämnade cykelnycklarna så han kunde laga cykeln och sedan vidare ut och köpte present till systersonen som vi ska till imorgon på kalas.
Några fler cykelturer blev det sen och nu har jag precis strukit all tvätt - förutom att laga middag så blir det inget mera gjort idag =).

Sonen har precis kommit hem efter att ha varit ute och tittat efter en höstjacka, det var inte så lätt - jackorna som de hängt ut nu var tjocka vinterjackor.

Nu hoppas jag att solen som just nu är framme (med svarta moln runt omkring) stannar kvar för vi har tänkt grilla kvällens middag som ska bli vitlöksmarinerad fläskytterfile, halloumi och klyftpotatis.
 
Hit Counter
Free Counter