Kimmietid

juli 09, 2010

En dusch till

Har haft en trevlig kväll i trevligt sällskap och nu när jag kom hem så blev det rakt in och ta en dusch till. Värmen är av den sorten man känner av när man befinner sig vid medelhavet - härligt men man känner sig inte fräsch sådär väldigt länge efter att man duschat =)
Vi var ute och åt och på en restaurang som har en helt otrolig meny av hamburgare - jag åt en italiensk burgare med mozzarella och pesto som var helt underbar men otroligt stor jag kämpade väl men fick nog bara i mig två tredjedelar och fick nästan helt hoppa över de goda klyftpotatisarna - Puh!
Menyn är väldigt fantasirik en av sonens pappas vänner åt en Elvisburgare som hade både banan och jordnötssmör på sig - lät inget vidare men han sa att den var jättgod. Efter middagen ville de andra absolut bjuda på dessert trots att vi knappt kunde andas så vi besökte en nyöppnad glassbar som hade god glass som de gjorde själv, känner mig mätt så att det borde räcka i en vecka.
En liten promenad efter allt detta och så satt vi i en park och snackade ett tag - en trevlig kväll. Nu blir det lite soffliggande för min del, värmen och för mycket mat har gjort mig slö.

2 Comments:

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter