Kimmietid

september 03, 2009

Dagen känns lång idag

Antagligen för att det ösregnade på lunchen så jag stannade inne då, det är på sitt sätt trevligt att sitta och snacka med några kollegor men dagen behöver liksom det där avbrotten när man kommer ut antingen för en promenad eller för att cykla några ärenden.
Men det blir säkert kväll idag också.

Har plockat fram ett par kycklingfileér där hemma till kvällens middag - vet inte riktigt vad jag ska hitta på med dem men någon ljus idé poppar säkert upp innan det är dags.
En liten ICA-tur får det nog bli i vilket fall som helst, mjölken bara försvinner där hemma det borde nästan höras ett skvalpande ljud när sonen går förbi.
Så har jag chansat igen och beställt en kappa från ett postorderföretag, det kan bli jättebra eller helt fel - jag kunde inte motstå när jag fick 50% på valfri vara, ytterplagg är ju ganska dyra så jag tog en chans. Blir det inte bra så får jag bara skicka tillbaks den. Den har kommit nu så jag ska hämta den också ikväll tänkte jag.

2 Comments:

  • At 2009-09-03 17:08, Anonymous Pisan said…

    Det är väl kul när det kommer paket? :-) Hoppas du slipper skicka tillbaka den. Själv har jag handlat en del i klädväg på Tradera sista tiden och allt har varit jättebra - och billigt :-)

     
  • At 2009-09-03 18:19, Blogger Kimmie said…

    Pisan: Det blev bra denna gången faktiskt!

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter