Kimmietid

augusti 06, 2009

Torsdag och kväll

Ikväll har det flutit på bra - allt strul från gårdagen är inte fixat men det har för tillfället lämnat mina händer så det är i varje fall bra.
Idag var det raka spåret hem och ner i tvättstugan och sätta igång tvätten, sedan gick jag till ICA för att fixa ny kolsyrepatron till vår SodaStream, hemma igen började jag röra ihop nötfärs med kryddor och chilisås och formade burgare. Gjorde allt klart för grillning och efter ännu en tripp till tvättstugan så satte jag igång att grilla. Burgarna blev jättegoda och nu är jag mätt =)
Så har jag hunnit med att renbädda sängen och nu ska bara tvätten bli torr också så jag kan sortera, vika och lägga undan.
Sonen har fixat med sin säng, packat helgväska inför pappahelg och så fick han uppgiften att plocka bort utblommade blommor från rabatterna på uteplatsen.
Vi har verkligen väldigt, väldigt varmt just nu!!!

4 Comments:

  • At 2009-08-06 22:33, Anonymous Annica said…

    Grillat ÄR gott. Även här blev det grillat till middag.
    Tycker synd om de som inte kan grilla som bor i höghus och de inte får använda annat än elgrill som inte är samma sak. De förlorar mycket av det goda.

     
  • At 2009-08-07 08:08, Blogger Kimmie said…

    Annica: Ja, det är stor skillnad - jag hade elgrill ett tag när sonen var riktigt liten och vi bodde mer centralt.

     
  • At 2009-08-07 10:45, Anonymous Pisan said…

    Åh vad gått det låter med dina burgare! Här är det riktigt riktigt hett nu också, pust och stön.... Svetten flödar. Hoppas du får en fin fredag! KRAMEN! :-)

     
  • At 2009-08-07 11:40, Blogger Kimmie said…

    Pisan: Lite jobbigt är det när man svettas utan att göra något.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter