Kimmietid

juni 04, 2009

En riktig snygging!

Blev nästan sugen på att lägga ut en foto på sonen, men eftersom jag kör lite smått anonymt och han inte ens vet om att jag har denna blogg så kan jag inte göra det.
Lite synd för han var så tjusig när han gav sig iväg till sin bal - hans pappa skulle skjutsa honom dit där han bestämt med ett gäng kompisar att de skulle träffas utanför. Han nöjda blick när jag sa hur snygg han var - den var värd mycket!
Han såg 2-3 år äldre ut med skjorta, slips och kavaj! Men ändå min lilla söta pojke =) (den kommentaren hade han inte gillat). Hoppas han får kul! Det var väldigt olika hur de skulle gå - en del gick i par och de flesta skulle gå i kompisgäng. Rätt skönt ändå så blir ingen utanför om de inte har en "date". Sonen hade frågat en tjej men hon hade kille på en annan skola och det är bara deras skola på denna bal så hennes kille gillade inte idén. Han brydde sig inte så mycket - han var fullt nöjd att gå med kompisgänget de var visst 4 killar och 2 tjejer som trivs bra tillsammans.
Kvällen ska bjuda på buffé och sedan inhyrd discjockey.
Det fanns en del som slog på stort och hade hyrt limousine och ett par ville tydligen dyka upp i häst och vagn! Känns lite mycket när man går ut nian - sonen var nöjd att bli skjutsad i en Volvo =) nu hoppas jag att han får en riktigt rolig kväll. Han hade hört rykten om att några tänkte försöka dricka alkohol men han och hans kompisar är inte inne på det spåret ännu (tack och lov) - han har också den bra förklaringen för att tacka nej att han får sitt körkort av mig om han håller sig borta från sådant tills han fyllt 18.

4 Comments:

  • At 2009-06-05 08:27, Blogger -Nena- said…

    Bra att det inte bara är en bal där man ska gå som par.

    Dotter M ska äta middag med alla nior och lärare på torsdag som är deras avslutning.
    Hon berättade i går att det fixats ett tält som andra ska till efter middagen men hon ville inte dit eftersom hon vet att det kommer var en hel del alkohol.
    Tacka nej kan hon men hon tycker det är jobbigt att se kompisar "ramla runt".
    Glad att dotter inte är intresserad av det.

     
  • At 2009-06-05 08:52, Blogger Helga - precious said…

    Jag tycker du gör rätt som inte lägger upp en bild på sonen om han inte godkänt det. Mina vill inte heller att jag avslöjar för mycket här.

    Vad roligt att se sonen ge sig iväg på fest. Man inser att de börjar bli stora och känner sig ganska stolt...

     
  • At 2009-06-05 08:59, Anonymous Hossan said…

    Det ska bli spännande att få se fotona sen. Det är en söting till som du har och jag tänka mig att han är en riktigt snygging i kavaj ;-)

    Såg ett gäng kavajklädda killar utanför skolan han går på, men såg inte till honom så han var kanske inte med på "förträffen" där?

    Hoppas att han hade kul och att allt gick bra!

     
  • At 2009-06-05 09:14, Blogger Kimmie said…

    Nena: Ja, det är bra så ingen känner sig utanför.

    Helga: Bäst att vara försiktig med bilder.

    Hossan: Det var inte hans klass som samlades där.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter