Kimmietid

maj 18, 2009

Solo igen

Jaha, nu var jag själv igen. Ser fram emot senare i veckan när det är ledigt och sonen är hemma igen. Lite mer normalt liv.
Slängde snabbt ihop baguetten och packade ihop den mat han ska ha med sig i en liten kasse som jag verkligen hoppas de kommer ihåg att stoppa ner i ryggsäcken inatt när de ska iväg. Pappan lovade att sätta en lapp på ytterdörren så att de inte kunde glömma den. Det ska säkert gå hur bra som helst. Jag antar att sonen kommer att vara rätt matt på Onsdag som tur var så bestämde sig skolan för att en idrottsdag efter en sådan resa inte var rimligt så han har ledigt på Onsdag. Känns bra också eftersom jag tagit ledigt och så ska jag ju iväg på kvällen.
Har lovat att baka en cheesecake till grillpartyt på Onsdag, så ska en kollega göra en chokladtårta så blir dessa två dessert på festen, bli väl så att jag bakar imorgonkväll då. Nu ska jag ta mig något att äta. Ha en skön måndagskväll.

2 Comments:

  • At 2009-05-18 20:25, Blogger -Nena- said…

    Bra att sonen är ledig på onsdag så han kan sova ut ordentligt.
    Hoppas de kommer ihåg maten i natt, lätt att glömma men en lapp på dörren är ju bra.

    Hoppas du har en bra fortsättning på kvällen och får sova gott i natt.

     
  • At 2009-05-18 20:34, Blogger Kimmie said…

    Nena: Det ordnar sig säkert med maten, skulle de glömma det så har jag skickat med Euros så då får han köpa något på båten.
    Hoppas du har en skön kväll också.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter