Kimmietid

maj 17, 2009

Röriga veckor

Håller på att organisera och fixa lite inför veckan som kommer. Sonen kommer hem i eftermiddag men sen imorgonkväll ska han sova hos sin pappa igen eftersom de ska köra iväg lite efter 3 på morgonen på tisdag. Har just plockat fram, pass, pengar, paraply och lite annat smått och gott som ska med.
Så ska de ha med sig mat att äta på morgonen eftersom de flesta kanske inte är så sugna att äta 3 på natten. Har handlat hem så jag kan göra en baguette till honom och drickyoggi, så får han med lite läsk och frukt också. Lunch och middag får de under resan. Mycket flängande på sista tiden känns det som.
Jag ska ta en semesterdag på Onsdag eftersom sonens pappa kommer att släppa av honom här hemma vid halvtre på natten mellan tisdag och onsdag, på onsdag kväll ska jag på grillparty hos min förra chef och jag tror jag kommer att vara helt slut annars. Min förra chef bor ute på vischan också så jag kan inte gå hem om jag blir för trött utan måste åka med det gäng jag har ordnat skjuts med. Sen blir det skönt med lite långhelg efter allt detta. Så denna veckan blir en två-dagars arbetsvecka för mig - inte så dumt!

Jag börjar se fram emot sonens sommarlov nu, när alla utflykter, balen och sånt är över och det kan bli en lite lugnare lunk igen.

6 Comments:

  • At 2009-05-17 18:46, Anonymous Annica said…

    Haha lät lite som sällskapsresan.De tre P:a. Pengar, pass, pessar. Låter som en trevlig vecka med endast 2 dagr jobb och så lite fest till på det.

     
  • At 2009-05-17 19:39, Blogger -Nena- said…

    Två dagars arbetsvecka lät ju inte så dumt :)

    Förstår att du vill vara ledig om du är vaken så länge på natten och sen ska på fest.

    Ha det gott!

     
  • At 2009-05-17 19:59, Blogger Kimmie said…

    Annica: Ha Ha, tänkte det själva efter att jag skrivit det =)

    Nena;: Blir skönt med en kort vecka, festen hos f.d chefen är en årlig tradition och brukar bli riktigt kul så man vill ju inte vara helt avslagen.

     
  • At 2009-05-18 08:37, Blogger Helga - precious said…

    det var mycket att hålla reda på... förstår att du längtar till sommarlovet :)

     
  • At 2009-05-18 08:49, Blogger Hossan said…

    Ja det har varit och är intensivt nu. Mycket som ska hinnas med innan skolan är över.

     
  • At 2009-05-18 09:05, Blogger Kimmie said…

    Helga & Hossan: Är väl alltid mycket så här års men lite extra är det allt eftersom det är nian han slutar.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter