Kimmietid

oktober 13, 2013

Söndag igen

Så sitter jag här och skriver att det är söndag igen, hösten har kommit på riktigt vackert färgade löv och en del riktigt vackra dagar med sol. Men idag är det genomgrått och småmörkt. Jag har bara ett problem med hösten och det är mörkret, det kan vara mysigt om man bara ska vara hemma och jag älskar att tända stearinljus men när man stiger upp 5,30 i kompakt mörker och cyklar till jobb i samma mörker blir man lite tröttare. Ännu så länge är det ljust fortfarande när jag slutar jobba men det är inte långt kvar tills det är mörkt då också.

Stora förändringar är på gång på jobb, jag är på min femte chef på 3 år och det kan bli ett byte igen vid årskiftet. Det är lite småjobbigt att byta hela tiden men ett byte vid årskiftet hade nog varit positivt just nu har jag en chef som jag bara ser då och då på något möte. Trevlig är hon och verkar duktig men det funkar bättre med någon i närheten tycker jag.

2 Comments:

  • At 2013-10-14 10:38, Anonymous Helga said…

    Jag tycke om hösten men som du säger inte mörkret. Jobbigt med så många ändringar på jobbet på så kort tid. Hoppas det blir bra med den nya chefen...

     
  • At 2013-10-14 18:45, Blogger Kimmie said…

    Helga: Ibland undrar man om de ändrar bara för att man ska förändra och inte för att det behövs =)

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter