Kimmietid

september 18, 2013

Hösten är här - handskar på...

I morse var första morgonen jag fick dra på handskar för att cykla till jobb, dagen innan första dagen med cykelbelysning på morgonen. Hösten är här på riktigt, börjar nog bli dags för att tänka på att plocka ner utemöblerna i källaren. Vi får väl om det finns energi till det i helgen.
Dagen idag har bestått av jobb som vanligt och sedan kokade jag min favoritkycklingsoppa till oss, den enda soppa som sonen tycker är god. Han är av åsikten att soppa är inte riktig mat men när jag tar i massor av kyckling i den och han får vitlöksbröd till så klagar han inte. Jag har hotat med att utsätta honom för fisksoppa vilket jag faktiskt tror han skulle gilla om han gav det chansen, en sån där god med både lax, torsk och räkor vi får testa någon dag =. Jag älskar ju soppor så länge de är krämiga.

Imorgon är det redan torsdag och då är det träningsdags igen, sonen har inga föreläsningar på Fredag och en kompis föräldrar är på en kort resa till en storstad i Europa så de har lägenheten och tänker då ha en liten sammankomst där imorgonkväll. Det är tydligen rätt många som läser på Universitet och högskolan som har hemmastudier på fredagar (dock inte sonen så ofta) så de blir ett gäng som ska umgås där.

Nu ska jag kika på roomservice en stund och sedan blir det dags för sängen som är extra lockande eftersom jag renbäddat den ikväll!

1 Comments:

  • At 2013-09-20 12:39, Anonymous Pisan said…

    Ja nu är hösten här på riktigt. Men jag vägrar ge upp trekvartsbyxorna ännu, mitt på dagen är det ju rätt gott ute fortfarande. Och strumporna får vänta ett tag till också :-) Hoppas du får en fin helg! Kramis! ♥

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter