Kimmietid

januari 01, 2010

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Kvällen igår började bra, receptet från Helgas blogg blev jättegott och vi åt alla med god aptit, även sonen som varit magsjuk mådde bättre och kunde äta.
Vi satte oss sedan i vardagsrummet med en massa godsaker som Hossan hade med sig, god choklad och annat godis och satt och snackade och hade det bra.
Jag fick under kvällen mer och mer ont i magen, men jag trodde (ville absolut tro) att det berodde på att det är den tiden i månaden. Men till slut gick det inte längre och jag började bete mig som sonen gjorde igår, ett evigt springande till toaletten. Vid 23,30 var jag i så dåligt skick att jag bara kunde sitta och stöna så Hossan bestämde sig för att ta en taxi hem redan då, vi antog att det skulle bli svårt att få en direkt efter tolvslaget. Hon hann bara några meter från min ytterdörr så låg jag på knä vid toan och kräktes. Jag lyckades ta mig på fötter och stå på uteplatsen när sonen smällde iväg fyrverkerierna (vi hade tagit ett par stycken tidigare så Hossan fick se några hon med).
Sedan har natten varit hemsk, fram till klockan halvfyra har jag omväxlande suttit på toa eller legat på knä bredvid den, trots att kroppen nog varit tom i timmar då. Sedan somnade jag äntligen.
Idag mår jag inte så jätteilla, men känner mig helt tom och trött och törstig.
Försöker att försiktigt dricka lite då och då så att jag inte sätter igång något igen. Känns förfärligt att jag antagligen smittat Hossan nu när hon har så mycket att fixa med till sin mamma, men kanske blir hennes syskon tvungna att hugga i mer då om man ska försöka hitta en ljuspunkt.

Jag hoppas att ni alla haft en bättre start på 2010!

7 Comments:

  • At 2010-01-01 12:33, Blogger -Nena- said…

    Vad tråkigt att du också blev dålig.
    Det är ju inte ett sätt man vill fira in nya året med.

    Fortsätt krya på dig.

     
  • At 2010-01-01 13:11, Blogger Kimmie said…

    Nena: Nä, roligare kan man ha - men förhoppningsvis är det värsta över.

     
  • At 2010-01-01 14:12, Blogger Helga - precious said…

    Nej, vilken tråkig utveckling på nyårskvällen för er!

    Hoppas du mår en aning bättre idag!!

    Kramar till dig och en önskan om ett fint 2010 till er!

     
  • At 2010-01-01 14:22, Anonymous Pisan said…

    Nä men guuud vad tråkigt! Stackare. Magsjuka är ju fruktansvärt jobbigt. Hoppas du kryar på dig snabbt. Styrkekramar från mej! :-)

     
  • At 2010-01-01 16:46, Blogger Kimmie said…

    Helga & Pisan: Det var verkligen inget vidare. Jag mår bättre nu, känner inte för att äta och är trött men jag mår inte illa längre.

     
  • At 2010-01-01 22:43, Blogger Hossan said…

    Vi hade verkligen trevligt fram tills du började må så dåligt, sen visste jag inte om du ville att jag skulle stanna eller helst att jag skulle gå, själv hade jag nog velat vara själv så det var därför jag gjorde det valet. Tyckte så förfärligt synd om dig, vet hur fruktansvärt du tycker det är att kräkas (inte för att det finns någon som gillar det - tror jag?, men du tycker det är värre än många andra) Än mår jag bra förutom att ryggen känns som den gått av efter elva timmars arbete i mammas lägenhet med genomgång av redan packade kartonger (för att minimera ännu mer) och packa ner allt i köksskåpen - HUR MYCKET KAN MAN SAMLA PÅ SIG EGENTLIGEN...?! :-)

     
  • At 2010-01-02 10:46, Blogger Kimmie said…

    Hossan: Jag visste nog inte själv vad jag ville, jag satt mest och försökte hålla tillbaka och övertyga mig själv om att det inte var så farligt. Gamla människor har en förmåga att samla på sig.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter