Kimmietid

augusti 20, 2009

I fel klass

Fick ett SMS från sonen imorse han hade hamnat i "fel" klass, de delades in i två klasser och de han kände hamnade inte i hans klass - jag tänkte att det var ingen katastrof eftersom han brukar ha lätt för att lära känna nya människor men han tyckte det var trist - fick ett nytt SMS nu han hade gått och pratat med läraren och antagligen får han byta, de skulle reda upp det imorgon. Vi får väl se hur det löser sig, jag erbjöd mig att prata med skolan men han ville lösa det själv (oj, vad stor han är =)

Så var det redan torsdag, vi har sommarfint idag också och ikväll ska vi grilla - ska grilla Spareribs till oss, blir lite Chorizos också efter jag inte är så jätteförtjust i revben (sonen älskar det). Tänkte bara vi skulle ha sallad och lite Coleslaw till detta så det blir nog gott.
Har tvättid ikväll också - imorgon är det redan fredag!

3 Comments:

  • At 2009-08-20 12:35, Anonymous Annica said…

    Man märker pån barnen att de börjar bli vuxna då de försöker rätta till saker själv utan förälders hjälpande hand. Hoppas han fixar bytet nu så han kommer trivas ännu bättre. För kompisar är A och O trots allt i en klass man ska vara i många år.

     
  • At 2009-08-20 13:39, Blogger -Nena- said…

    Hoppas det går bra med bytet.
    Även om man har lätt för att hitta nya så är det ändå roligare om man har någon i alla fall.
    Jo stora är de när de försöker själv :)

     
  • At 2009-08-20 16:49, Blogger Kimmie said…

    Annica & Nena: Det verkar ha löst sig dessutom hade han tydligen skaffat två nya vänner idag =)

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter