Kimmietid

maj 05, 2009

Vilken skillnad

Verkligen stor skillnad från förra veckan då jag cyklade i sommarkläder och det var varmt, idag är det ösregn och blåst och lite mörkt ute.
Nåja, det fina kommer säkert tillbaka - vi behöver regn. Men lite motigt är det allt när man ska iväg på morgonen i sådant väder. Motvind hade jag också.

Idag har sonen nationellt prov i Matte och det såg han inte fram emot. Men det fixar sig säkert. Nu närmar det sig verkligen slutet på grundskolan - nästa vecka ska de iväg på läger så då försvinner ett par dagar. Inte mycket skoldagar kvar =)

2 Comments:

  • At 2009-05-05 10:05, Blogger Hossan said…

    Extakt en månad till brorsdotters student, hoppas att skattepengarna har kommit så att jag kan köpa henne en present eller ge en peng.

    Sonen klarar helt säkert sitt nationella matteprov, det tvivlar jag inte en sekund på. Fast det är kanske roligare med prov i de ämne man gillar bäst?

    Ett sånt pissväder - jag tycker att det har kommit vad regn som behövs för den är gången. Så här ska det vara: SOL på dagarna och regn på nätterna (inte nödvändigtvis alla, det finns ju de som jobbar på nätterna med)

     
  • At 2009-05-05 10:14, Blogger Kimmie said…

    Hossan: Kunde man beställa så vore det så klart bäst om det regnade när man sov - men tyvärr.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter