Kimmietid

januari 04, 2009

Söndag

Så var det söndagmorgon, idag ska jag vara lite produktiv tänkte jag så här innan jag skall tillbaka till jobb:

- Tänkte börja dagen nu med att byta lakan, har tvättid på tisdag och då kan det vara bra att ha det gjort.

- Sen ska jag göra en laddning kycklingsoppa tänkte jag - gott och bra att ha med till jobbluncher.

- Så har jag en hög med stryktvätt som inte blivit gjord och den ska jag också göra.

- En liten tur till affären blir det nog också.

Det var min plan - hur ser er söndag ut?

1 Comments:

  • At 2009-01-04 10:01, Anonymous Anonym said…

    Började dagen med att diska vid 02.45, sen sov jag en stund och vid 04.00 diskade jag resten och sen sov jag lite till. Klockan 05.00 låg jag och läste lite sen somande jag och vaknade någon gång närmare åtta. Frukost ostbågar vid datorn och några chokladlinser. Klockan 09.00 promenad med bror. Nu har jag nyss ätit spaghetti med skink o baconsås, druckit mjölk och ätit mjölkchoklad som jag handlade för mina sista pengar...
    Kollat om det fanns några nya jobb att söka och pratat i telefon med mamma. Nu tror jag att det blir sängen igen (borde lägga i lakan). Läsa lite, förhoppningsvis städa någon hörna eller plocka upp den rentvättade tvätten från igår ur tvättkorgen. Bror ville att jag skulle komma och göra lite dataövningar tillsammans med honom senare idag, men jag vet inte, får se hur tråkigt jag har det.
    Kanske var där något på tv ikväll som jag ville titta på minns bara inte vad och säkert glömmer jag det som jag gjorde med CSI härromdagen när jag trodde det började klockan 21 och jag tittade på något annat i väntan på att det skulle börja och så hade det varit klockan 20 - suck!

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter