Kimmietid

oktober 05, 2008

Pizza-kväll?

Nu ha klockan redan blivit halv-fem, egentligen skulle sonen kommit hem om en halvtimme men han ringde vid tvåtiden och hörde om det var ok att han kom hem vid tretiden istället och det var det ju.
Han spelar just nu Guitar Hero. Vi har just suttit tillsammans och gått genom jultidningsbeställningarna och lagt in dem via internet. Så fick vi fixat med skolfotona, hans pappa vill ju ha några - vi vill ha några - och ett fåtal ska returneras. Så skönt när sånt fix är klart.
Känner att jag varit igång precis hela dagen, med shopping, det sista av städningen, stryktvätten m.m så jag kände att jag har ingen som helst lust att laga mat - så vi bestämde oss för att ringa och beställa pizza som blir hemkörd. Ibland får man vara lite slapp.
Imorgon börjar en ny arbetsvecka och tiden bara rullar på. Kan man trycka på Paus-knappen lite? Jag hinner inte riktigt med.

1 Comments:

  • At 2008-10-06 08:10, Anonymous Anonym said…

    En pausknapp skulle inte vara så dumt. Här far livet oftast förbi också men den här helgen var det bara en match för sonen och vi andra hade inte så många måsten. Skönt!

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter