Kimmietid

april 01, 2013

1 April

Inte lurad än, inte vad jag vet i varje fall =). Har njutit av solen även idag, det blev nästan 2 timmars promenad och sedan också en cykeltur - underbart!
Sedan har jag haft sonen till hjälp, får dra nytta av all denna styrketräning han håller på med vi har burit runt tunga möbler. Har inte möblerat om men burit fram båda stora tunga sofforna samt det tunga glasbordet med metallunderrede och gjort riktigt rent under och bakom, man kommer inte åt överallt i den vanliga städningen samt gjort rent under stora tunga ryamattan i vardagsrummet också. Känns bra!
Sedan var det fortfarande inte slut på energin jag fått från solen så jag började röja lite på uteplatsen också det hotas förvisso om mer snö i veckan men nu har jag i varje fall börjat.

Har lagat lite mat precis också tänkte testa ett nytt recept som lät gott ikväll men fick precis SMS från sonen att han nog tänker äta ute så då har vi middagen mer eller mindre färdig tills imorgon kväll istället så tar jag något lätt till mig själv ikväll bara.

Imorgon är det jobb igen, känner mig rejält utvilad efter denna härliga påsk så det känns bra. Det blir ännu en halvdag på jobb och utbildning på eftermiddagen.
Kollegorna har börjat skämta om hur välutbildad jag ska bli egentligen =), dessa kurser har dykt upp som erbjudanden under en längre tid och när jag anmälde mig insåg jag inte hur mycket som skulle hopa sig på samma tid. Har 3 utbildningsdagar (halva) veckan efter nästa.
Så har min syster äntligen fått komma hem från sjukhuset, hon är rejält trött men på bättringsvägen tydligen hade hon både rejäl lunginflammation och blodförgiftning inte konstigt att hon var helt väck. När jag hälsade på berättade hon att hon i feberyra sagt till någon sjukvårdspersonal att hon kände igen personen och frågat var han jobbade =). När han svarat att han jobbade här så hade hon sagt - nä jag jobbar inte här =). Ibland blir det snurrigt men det känns skönt att hon börjar bli bättre, hon kan nu föra ett telefonsamtal utan att bli helt flåsig.

Denna vecka ska jag också ta mig i kragen och boka tid hos frisören har skjutit upp det några månader och det är välbehövligt.

Hoppas er påsk har varit underbar!

2 Comments:

  • At 2013-04-04 13:24, Blogger -Nena- said…

    Skönt att din syster är på bättringsvägen och har fått komma hem.

    Härligt med solen och snön de lovat kan gärna vänta med att komma till december.

    Ha det så bra!

     
  • At 2013-04-04 18:11, Blogger Kimmie said…

    Nena: Ja i December är det helt ok, nu vill vi bara ha sol och värme =)

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter