Kimmietid

april 07, 2009

Mitt i natten kalabalik

Somnade gott igår kväll när jag läst en stund efter cityakuten. Någon timme senare vaknar jag av något oväsen och förstår att sonen råkat tappa något eller så inne på sitt rum, jag sträcker mig efter öronpropparna som brukar ligga på bordet vid sängen och välter då omkull ett stort glas vatten jag hade stående där.
Så då blev det halv kalabalik, sonen kom farande när jag började hojta - det blev handdukar och prylar som skulle torkas av - usch! Efter detta kunde jag så klart inte somna om så då blev det till att ligga och läsa ett bra tag.

Det har resulterat i att idag är jag jättetrött.

6 Comments:

  • At 2009-04-07 11:10, Blogger -Nena- said…

    Oj oj ja det är ju inte det man vill hålla på med mitt i natta.

    Här hemma var det något som föll i golvet när vi alla sov och jag for upp men såg att maken redan var på väg så jag la huvudet på kudden igen och somnade om.
    Det var visst något i klädkammaren som trillat i golvet eftersom det legat långt ut på hyllan.
    Inget som gick sönder i alla fall.

     
  • At 2009-04-07 12:13, Anonymous Pisan said…

    Jösses vilken nattkalabalik! Jobbigt att du inte kunde somna om med en gång. Du får vila dig när du kommer hem i em. Kramis!

     
  • At 2009-04-07 13:06, Blogger Kimmie said…

    Nena & Pisan: Man vill ju ha lugn och ro när man sover, men inatt blir jag väl så trött att jag sover oavsett eventuellt väsen.

     
  • At 2009-04-07 17:56, Anonymous Maria said…

    Gör som jag, plugga in öronpropparna redan på kvällen när du går och lägger sig så behöver du inte leta reda på dem sen under natten. Så himla skönt att bara kunna plugga in öronproppar och stänga ute alla störande ljud när man ska sova eller koncentrera sig extra. Kör själv med apotekets hudfärgade öronproppar. Dämpar bra och är sköna. Dessutom ett plus är att de knapp syns heller. Riktigt bra när man sitter och pluggar i biblioteket och inte vill skylta med att man har öronproppar i öronen.

     
  • At 2009-04-07 18:00, Anonymous Anonym said…

    Suck... det är inte lätt att somna om då...

    Vår son stack på fest, men kom hem redan vid 00.00 som tur var. Festen hade avbrutits eftersom det var för mycket folk och polisen stod vakt utanför hela tiden. Lika glad var jag :)

     
  • At 2009-04-07 18:35, Blogger Kimmie said…

    Maria: Hej på dej - ny här?
    Jo, det var väl en bättre idé men jag tänkte inte på det för det var tyst när jag gick och la mig.

    Helga: Skönt när de kommer hem - lite orolig är det lätt att vara annars.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter