Kimmietid

december 25, 2006

Juldagen

Så är julafton över och vi hade riktigt mysigt.
Sonen blev så glad att han höll på att tuppa av när han öppnade sitt Nintendo Wii.
Han blev glad för alla övriga klappar också men den var helt klart höjdpunkten, så det blev sent inatt för han var ju tvungen att koppla in den och testa ett bra tag när vi kom hem.
Jätteroligt var också att hans bästis föräldrar också hade fått tag i en så killarna hade ett väldigt uppspelt telefonsamtal i förmiddags sonen har gått över ditt nu med sina kontroller så att de kunde spela tillsammans ett tag. Kul!
Själv fick jag en jättefin lampa av särbon, den var riktigt fräck men tyvärr var det en skada på skärmen så den får vi byta imorgon, men sen blir det nog riktigt fint.
Av sonen och hans pappa fick jag en jättefin kryddställning med massor av olika kryddor som hänger på den och så kan man snurra den. Mycket uppskattat eftersom jag verkligen gillar att laga mat. Sen fick jag en massa andra fina prylar också och presentkort.
Alla andra verkade väldigt nöjda med sina presenter också och maten var god och i stora mängder. Alltså precis som det ska vara på julafton och nu väntar en skön ledighet, härligt!

2 Comments:

  • At 2006-12-25 22:41, Anonymous Anonym said…

    Gott att höra!

     
  • At 2007-07-21 00:03, Anonymous Anonym said…

    Hej!
    Är själv ute efter kryddställning. Var blev den köpt? I trä? stål? antal våningar? etc.

    Mvh,
    Thomas Becker
    svara till:
    trellethomasbecker@yahoo.se

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter