Kimmietid

augusti 16, 2006

Soffan är på plats

Den var jättefin och allt ordnade sig, fick ta en timmes tjänstledigt för att vara hemma när han kom så vi kunde bära in den gemensamt.
Men nu känns det bra när den står på plats och ser fin ut och dessutom är skön att sitta i.

Till något helt annat så fick mitt livs första samtal med klagomål på min son ikväll! Har ingen träning på sådant eftersom han brukar uppföra sig bra.
Det ringer en man som inte presenterar sig och frågar om jag är mamma till "sonen". Detta varken kan eller vill jag neka till.
Han säger då att min son visst är rätt smart va? Detta sägs inte på något så där väldigt trevligt sätt så jag säger bara att jo det är han väl - vem är det jag talar med. Mannen säger så vem han är - en släkting till en gammal skolkamrat till min son. Han säger då att min son tagit sig in på den andra pojkens chattprogram. Jag står helt frågande eftersom jag inte kan sånt och inte hade en aning om att det gick. Mannen fick ringa till sonens pappa istället eftersom sonen är där och när jag ringde senare var sonen mycket upprörd - av skuldkänslor. Han var skyldig! Den andra pojken hade provocerat honom med att kalla honom för diverse namn och min son hade sagt att han skulle göra så om han inte slutade....han slutade inte och tydligen går det att ta sig in på andras chattprogram.
Min son ska ringa den andra pojken imorgon och be om ursäkt.
Han kände sig jätteskyldig, han hade förvisso blivit kallad både det ena och det andra av pojken som är känd som mobbare sedan tidigare men han förstod att det var fel. Jösses! Det måste ha varit enklare förr när anklagelser handlade om att någon hade puttat någon eller något sådant.
Känns knäppt att inte förstå hur saker ens barn gör går till.

2 Comments:

  • At 2006-08-16 21:54, Anonymous Anonym said…

    Ja, jag kan bara intyga och säga att JAG VET att Kimmies son inte är någon som ställer till med något i första taget, så han måste ha blivit rejält provocerad!

    Men sen tycker jag att det är lite fräckt att han är så datakunnig :D
    Brädar de flesta jämnåriga där tror jag, och definitivt mer kunnig på sånt än både du och jag Kimmie.

    Din son är en fin kille.
    Förstår att du måste ha blivit smått chockad av telefonsamtalet!

    Förstår dock inte varför den andre kille inte ska be om ursäkt?! Men det gör han förhoppningsvis när han får din sons ursäkt imorgon.

    Annars är det för jävligt!!!!

     
  • At 2006-08-16 22:08, Blogger Kimmie said…

    Jo, jösses förvånad blev jag nog och lite förbannad när folk inte kan presentera sig. Men sonen gjorde fel och han är den större personen om han ber om ursäkt. Den andre bad inte om ursäkt när han slagit någon så att det blev sjukhusbesök så jag förväntar mig inget där.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter