Kimmietid

juni 01, 2010

Nu är det Juni

Jösses, redan Juni. Ser inte ut som Juni utanför fönstret. Visst är det grönskande och fint men jag tycker att det grå och regniga kunde försvinna ett tag nu.
Tisdag idag och jag var uppe mitt i natten =), skulle väcka sonen 05,20 men jag vaknade 04,30 av någon anledning. Eftersom de håller på med något rörjobb i huset och varmvattnet var borta från 9-tiden igår och inte kom tillbaka på hela dagen så kollade jag om det fanns då och det gjorde det så mitt i natten kändes det som så tog jag mig en dusch (igår hann jag innan det blev helt kallt). När sonen gett sig iväg vid 6-tiden så la jag mig ovanpå sängen och sov tills 08,30 annars hade jag nog inte varit mänsklig nu.
Har hittills hunnit med att få iväg ytterligare en jobbansökan, varit på ICA och just nu har jag en kaka i ugnen som ska bli ena botten till den Carrotcake som sonen ska bjuda på under fredagen som är hans sista praktikdag.
Hoppas regnet lättar någon gång under dagen eftersom sonen ska sova hos sin pappa två nätter nu och jag ska dit och lämna en väska med hans kläder där.
Han behöver en hel hög eftersom han och hans pappa dessutom ska gå på studentmottagning hos en vän imorgonkväll.
 
Hit Counter
Free Counter