Kimmietid

juni 01, 2010

Det händer lite saker

Fick ett mail idag från ett rekryteringsföretag jag anmält mig hos och de tyckte plötsligt att jag eventuellt kunde vara intressant och ville att jag skulle fylla i ytterligare uppgifter, förutom de som fanns när jag anmälde intresse. Det kan inte skada, man kan alltid hoppas att något kan dyka upp på det viset. Det känns i varje fall bra att det den senaste tiden har börjat hända lite - jag var rädd för att det redan hade börjat bli totalt dött inför sommaren. Återstår att se om det kan leda till något.

Idag har det varit riktigt äckligt väder HELA dagen, det blev till att cykla över med sonens prylar i regn och när jag ändå var blöt så passade jag på att hälsa på lite på en plats där sonen var och jobbade för dagen. Sonens pappa hade tipsat mig att han och några andra var på ett ställe inte alltför långt ifrån där jag bor. Min exmans favoritkollega är lustigt nog en gammal klasskamrat till mig så jag stack mest för att han åtskilliga gånger sagt att hon ville så gärna träffa mig. Det var kul att ses, vi har träffats ett antal gånger efter att vi gick ut nian men nu var det flera år sedan sist. Hon var lika trevlig som då.
Ibland är världen liten =)

Ute ösregnar det fortfarande och jag hoppas verkligen på lite bättre väder imorgon, hårt för sonen att vara ute så mycket i detta elände och dessutom skulle jag verkligen vilja få in en rejäl promenad imorgon.

2 Comments:

  • At 2010-06-02 08:13, Anonymous Helga said…

    Vad bra att det fortfarande är jobbgrejer på gång för som sagt över sommaren dör det säkert ut ett tag.

    Trist att ni får så mycket regn - vi har nog haft tur med vädret här...

     
  • At 2010-06-02 08:19, Blogger Kimmie said…

    Helga: Ja, det blir nog helt dött ganska snart.
    Idag är SOLEN här - underbart.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter