Kimmietid

april 25, 2008

Bultande tå

..turen bara fortsätter, telefonen ringde och jag skulle skynda mig för att svara. Upptäckte att mitt nya soffbord som är gjort av stål och glas är väldigt hårt. Jag lyckades med att på något sätt haka fast med lilltån när jag sprang runt och det gör hysteriskt ont! Nageln fick en smäll och blodet rann - för att göra det hela bättre så var det en irriterande marknadsundersökning som ringde!!! Ärligt talat - hur många är pigga på att svara på dumma frågor klockan sju en fredag kväll. (INTE JAG - INTE MED BLÖDANDE TÅ)

Förutom en bultande tå så känns det just nu lite bättre, hade en gnutta feber när jag kom hem och har hela dagen känt mig lite konstigt yr - gick till och med och la mig i vårt klaustrofobiska vilorum på lunchen. Men som sagt just nu känns det lite bättre - ska verkligen försöka att vila mycket i helgen.

2 Comments:

  • At 2008-04-26 00:50, Anonymous Anonym said…

    Oj, det låter som om du, liksom jag haft en dag som inte riktigt varit "våran", liksom...! ;-) Kram och hoppas helgen fortsätter bättre än den börjat, både för dig och för mig! Kram!

     
  • At 2008-04-26 14:37, Anonymous Anonym said…

    Usch vilken otursdag :(

    Vila nu och kom igen pigg på måndag...

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter