Kimmietid

mars 16, 2007

Utmaning

Denna utmaning har gått runt nu på nästan alla bloggar man tittar på
men nu kom den hit och jag får väl göra ett försök.


REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information

1. Jag har dille på att kolla om alla dörrar är låsta. Detta har blivit värre sedan vänner till mig hade en man som bara vandrade in i deras hus när de glömt låsa.

2. Jag tycker det är jobbigt att andas när jag använder öronproppar.
Knäppt jag vet....

3. Jag är helt sjukt punktlig! Kommer aldrig för sent. De gånger jag har gjort det har det berott på försenade transporter som jag kommit i god tid till.

4. Jag tål inte disk. Allt måste diskas omedelbart.

5. Ända sedan jag lärde mig läsa har det aldrig funnits en dag då jag inte haft en bok på gång.

6. Jag måste ha massor av kuddar i sängen för att kunna sova, detta är ibland problematiskt när man är på semester. För tillfället har jag 4 styck.


Om det finns någon som inte har gjort denna utmaning och som känner sig manad så kör på.

2 Comments:

  • At 2007-03-17 19:02, Anonymous Anonym said…

    Det där med disken skulle jag behöva lära mig lite av dig. Här kan disken bli stående alldeles för länge.. :o)

    Hoppas att du har en mysig helg!!

     
  • At 2009-04-12 12:14, Anonymous Maria said…

    Testa att rulla öronpropparna lite hårdare och tryck in dem djupare i öronen så låter det mindre när man andas. Själv så trycker jag in öronpropparna så pass långt att jag nästan inte kan greppa den med fingrarna. Tycker det fungerar bättre så för mig. Använder man dessutom apotekets hudfärgade så syns de inte heller om man har de så långt in som man ska. Kan ju vara smidigt när man vill ha tystnad men ändå inte skylta med att man har öronproppar.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter