Kimmietid

juni 27, 2013

Så var det Torsdag

Lustigt hur man reagerar, har kört på i 110 i flera månader och visst har jag varit trött men inte så farligt. Nu när lugnet börja lägra sig på jobb så kommer raset - känner mig helt slut. Har varit så fokuserad att jag inte riktigt haft koll. Ett par veckor till i ett mer normalt jobbtempo sedan är det dags för semester. De senaste dagarna har varit rätt mysiga, det lilla gäng som finns kvar på jobb har ätit frukost, lunch samt druckit eftermiddagskaffe tillsammans - normalt för mig är att ta lunch men inga andra pauser - lunchen har dessutom blivit dubbelt så lång ett par gånger. Vi sitter och snackar, skrattar och har det gott.

Nu hoppas jag på att vädret stabiliserar sig inom kort, här är det molnigt och regnigt ena minuter för att sedan vara sol och varmt ett tag.
Men det är väl typiskt svenskt sommarväder. Hoppas ni har det skönt!

juni 25, 2013

Rasande fart

Världens sämsta bloggare det är nog jag =), har helt tappat bort det. Har haft en väldigt intensiv period, varit på jobb någon timme tidigare, stannat senare och jobbat hemifrån på helger. Inte helt friskt antagligen =).
Har hänt en hel del, en del bra en del mindre bra men i det stora hela är allt ok. Firat midsommar har det hunnits med och det var trevligt.
Sonen är ledig och ska snart ut och resa, i år blir det tågluffande med ett gäng kompisar och efter det en musikfestival så han bör hinna hem och packa om mellan händelserna. Blir också spännande att se om han kommer in på den utbildning han nu vill gå - han har ändrat inriktning och satsar högt =). Kan inte låta bli att småskratta åt att han planerar för att doktorera innan han ens kommit in på utbildningen - men det är väl fint att drömma och planera.
Själv har jag i veckan varit på introduktionspass på gym och ska komma igång att styrketräna ordentligt är planen. Har nu nått mitt mål och gått ner lite över 20 kilo - känner mig som ny. Nu är det dags för lite muskler =).

juni 06, 2013

Underbar Nationaldag

Inte så att vi firar på något speciellt sätt utan bara en härlig dag. Jag startade dagen med att sätta upp min fasadflagga på uteplatsen den vajar så fint i solskenet.
Efter frukosten i morse så gav jag mig iväg ut på en promenad och sedan har det blivit en cykeltur ut och köpt mig en tenniströja och så en liten tur till ICA också. Efter det har jag bara slappat! Har suttit länge på uteplatsen och läst, solat och till och med slumrat till en stund.
Vi ska grilla ikväll jag och sonen sedan ska han antagligen iväg och träffa kompisar. Jag tog med mig jobbdatorn hem men har bestämt mig för att inte sätta igång den alls idag, det blev ca 6 timmars hemarbete förra helgen så en slapp dag sitter bra nu.

Sonen har också varit iväg på egen shoppingtur han kom hem med ett par snygga chinos i beige, en fin blåvit-rutig skjorta och två par shorts. Han tog i lite mer än jag men så shoppar han inte lika ofta som jag =).

Nu ska jag gå och förbereda lite inför grillningen det blir enkelt, ska grilla burgare och några grillspett bestående av prinskorv och bacon.
Imorgon är det jobb igen, lite lyxigt att starta upp igen på en fredag =).

Hoppas ni också får njuta i solen!

 
Hit Counter
Free Counter