Kimmietid

mars 31, 2013

Nästan 3 timmar

Så länge har jag promenerat idag, detta i rask takt. Är van vid långa promenader men idag känner jag i benen att jag ansträngt mig =). Det var härligt, visserligen är det kallt men det är strålande solsken.

Ikväll blir det bio med Hossan, ska bli mysigt.

mars 29, 2013

Glad Påsk





Så var det påsk och det blir första påsken då vi inte kommer att grillpremiär sedan vi flyttade till denna lägenhet för 15 år sedan. Trist men när det fortfarande ligger snö på marken så känns det inte lika kul. Men våren kommer väl någon gång även i år.

Mer trista saker är att min syster ligger på sjukhus med dubbelsidig lunginflammation så istället för vårt årliga påskfirande hemma hos henne idag så blir det ett besök på sjukhuset. Får hoppas de får ner hennes höga feber snart så att hon kan få komma hem och vila sig där istället.

I övrigt blir det en lugn och skön påsk hoppas ni får det trevligt!

mars 24, 2013

Söndag igen

Härlig helg är det, fredagen var lyckad vi hade kul! Gårdagen var nog min lataste dag på flera år, förutom att jag tvättade så gjorde jag i stort sett ingenting.
Timmar tillbringades liggande på soffan med en bok, jag gick inte ens utomhus trots att det var en vacker dag. Så idag blir det nog en långpromenad så småningom.

Imorgon är det måndag igen och jag ska jobba på förmiddagen och gå en kurs på eftermiddagen. Har massor av utbildningsdagar på gång just den imorgon låter inte
sådär jättekul men chefen vill att jag går och är det bara någon intressant människa som håller i föreläsningen så kan det säkert bli bra ändå.
Sedan har jag inbokat medarbetarsamtal med chefen i veckan och har fått hem en hel drös papper med frågor som jag nog får titta på idag så att jag är lite förberedd.

Ha en fin söndag.

mars 22, 2013

Idag är en riktigt bra dag!

Det är fredag, vi har kallt men strålande solsken i Malmö! Ikväll kommer ett gäng härliga väninnor hem till mig och vi ska mysa och äta gott.
Sonen har sms:at att den fruktade tentan som han oroat sig så mycket för gått mycket bättre än han förväntat sig efter att han idag fått resultatet även denna gång klarade han tentorna på första försöket, är man stolt eller?
Dessutom var det idag sista dagen på jobb tillsammans med den tillfälliga kollega som jag har haft så otroligt svårt för =)!

Just idag är jag glad =)

mars 21, 2013

Ännu en vecka går mot slutet

Har haft en tidvis rätt och kul och hela tiden intensiv vecka, full rulle på jobb och igår hade jag en arbetsdag som sträckte sig från 6,30 till ca 20,00.
Jag skulle på utbildning så jag gick in extra tidigt för att hinna jobba undan, for sedan iväg på utbildning och sedan tillbaka till jobb för en aktivitet som var inbokad där. När jag kom hem var jag så slut att jag inte kunde sova. Men det var en bra dag även om jag idag har varit vansinnigt trött.
Efter jobb idag har det blivit en snabbvisit på ICA, lättlagad middag också har jag börjat greja lite med mat inför fredagskvällen då härliga vänner kommer hit och vi ska äta och dricka gott tillsammans. Så har det blivit en snabbstäd av badrum och ett halvtaskigt varv med dammsugaren =) det får duga. Vi ska umgås inte inspektera min städning.
Jag får köra lite enkel mat efter en tuff vecka så ikväll har jag gjort en Laxpaj, imorgon ska jag göra en Parmesanpaj och sedan blir det lite goda skinkor, salamikorvar, ostar, bröd, kex, sallad och sådant. Så ska jag göra Pannacotta till dessert, den ska jag smaksätta med vit choklad och dekorera med hallon.
Förhoppningsvis blir det gott även om det är lite lättfixat =).

Nu hoppas jag på en helg med en kul kväll imorgon och sedan mycket sömn och vila =) Ha det underbart!

mars 16, 2013

Att vakna klockan 6 på en lördag

Det känns rätt idiotiskt, inte kunde jag somna om heller så här sitter jag. Har ätit frukost och ska nog snart ge mig ut på en långpromenad och få lite motion.
Det är kallt men soligt ute så det kan nog bli en skön promenad och det kan inte skada att träffas av några solstrålar.
I övrigt idag så blir det nog mest fixande här hemma och kanske ska jag baka något, inte för att jag själv äter kakor men sonen uppskattar när det finns något mumsigt =). Sen blir det säkert soffan och boken ett tag också, har ni läst Grey-trilogin - tantsnusk på hög nivå. Jag är på bok 2 just nu.

Igår kväll skulle jag egentligen varit ute med några kollegor från mitt gamla jobb men det blev förhinder för den ena så vi har flyttat fram det till påskveckan.
Tog mig också en timme kompledigt på eftermiddagen igår, jag samlar på mig massa tid men tar aldrig ut den så igår när jag var ganska bra ifatt så passade jag på. Fick inhandlat födelsedagspresent till min syster sådär mitt på eftermiddagen. Riktigt mysigt =)

Nu ska jag bulta på mig och ge mig ut i solen en tidig lördag morgon - Ha en fin dag?

mars 13, 2013

Borta länge

Har varit långt borta från bloggen ett tag, kikar in för att säga att jag lever och att livet är bra! Har bara inte blivit av att vara här - tiden flyger och rusar - massor att göra på alla håll och kanter. Hoppas ni har det bra och jag tittar in hos er då och då trots mina usla uppdateringar.
 
Hit Counter
Free Counter