Kimmietid

februari 22, 2013

Härligt med fredag

Har haft en rolig dag på jobb, säkert skrattat halva dagen =) och nu är det helg, härligt!
Hoppas ni får en fin sådan det ska jag ha!

februari 20, 2013

Middag på gång

Goda köttfärsbiffar i gräddig sås, till sonen hemgjord klyftpotatis till mig blomkål och broccoli som tillbehör. Ska bli gott!
Imorgon är det halv arbetsdag och sedan en eftermiddag med utbildning, denna gång inom ekonomi. Blir säkert intressant =).

I övrigt så har den där tillfälliga kollega som driver mig till vansinne ledigt denna vecka så jag går omkring med världens största leende hela dagarna och har det kul och mysigt =).

februari 17, 2013

Promenaddags

Så har vi Söndag igen och jag har just ätit en god frukost bestående av bacon och ägg. Nu ska jag ge mig ut på långpromenad och få lite motion.
Helgen har varit lugn, sonen hade bjudit hem en flicka i fredagskväll så han befann sig för en gång skull hemma på en fredag. Igår var han ute med kompisarna så då var det en mer normal helgkväll.

Var ute och köpte mig en ny handväska igår, min gamla var totalt utsliten. Tar alltid lite tid att vänja sig vid ny väska =) sakerna ligger inte där de brukar. Köpte en modell större än vanligt också så nu kan jag släpa med mig ännu mer prylar när jag går någonstans.

Så startar sportlovet imorgon inte för sonen dock, det lovet finns inte på högskolan.

Nä, bort från datorn och på med gympaskorna! Ha en fin söndag.

februari 09, 2013

Lördag

Idag har varit en riktig hemmadag, städningen har blivit avklarad, massor av tvätt tvättad - förstår inte hur mycket kläder en 19-åring kan lägga i tvättkorgen på bara en vecka =). Sen har jag bara drällt här hemma, kikat på facebook, kollat lite recept och sånt. Lugnt och skönt. Ikväll ska jag titta på melodifestivalen och hoppas på att det inte blir lika uselt som förra veckan, de måste väl ha hittat någon bra låt.

februari 08, 2013

Mysig kväll

Efter jobb blev det en snabbdusch, byte av kläder och sedan blev jag hämtad av svåger (som skjutsade oss), med syster och Hossan som de hämtat på vägen och vi åkte iväg till vår After Work. Jättetrevlig kväll, god mat och flera glas vin och mycket snack. Hemma ganska tidigt vilket är bra när man sovit dåligt i ett par veckor - Stället vi var på är på vintern ett klassiskt After work ställe som öppnar vid 16-tiden och då blir det ganska dött framåt 21-tiden för då är alla trötta efter en aktiv vecka. Nöjd, mätt och glad!

Hoppas ni får en skön helg!

februari 07, 2013

Imorgon är det fredag

Har möte imorgon förmiddag på jobb, sedan är det en vanlig arbetsdag och på kvällen blir det After Work med min syster och Hossan.
Det ska bli jättemysigt =).
På jobb har jag fått en del nya arbetsuppgifter som jag tycker är så himla kul! Lärt mig en massa nytt!
Har däremot haft en del sömnstrul de senaste veckorna hoppas kunna räta upp lite sömnbrist i helgen.

februari 05, 2013

Här är jag igen...

...Ikväll har vi haft besök av polisen här hemma, vi är väldigt ordentliga och har inte gjort något fel =) utan de var här för visa min son foton
på en massa ansikten. De ville se om han trots sina minnesluckor kunde känna igen någon eftersom de nu gripit ett misstänkt gäng. Jag måste säga att jag är grymt imponerad av Malmös polis de vi träffat är duktiga, ödmjuka och väldigt trevliga och empatiska. Han hade ett par tillfällen (jag var i rummet bredvid men hörde) då han sa att den personen är bekant men jag kan inte säga att det är från den kvällen. Får hoppas att vännerna som inte blev lika illa slagna har skarpare minnesbilder. Vill bara att dessa vidriga personer åker fast!!! Det blev ännu ett förhör för att gå igenom allt en gång till.

Tycker det är fint att polisen kommer hem till oss och tar detta i lugn hemmiljö, samtidigt som denna polis var här var en annan hos en av kompisarna och sedan bad han min son och mig att inte kontakta den tredje som ikväll anländer hem från studier och det gör vi såklart inte trots att vi känt honom och föräldrar sedan min son var 6 år.

februari 04, 2013

Dagen efter

... inte så festligt som det låter men jag tänkte få till några täta blogginlägg =). Dagen har varit högst normal, en hel del att göra - många skratt - ett visst mått av irritation. Inser samtidigt att det jag irriterar mig på säkert är helt oviktigt, en kollega har råkat ut för att ett av hennes barn varit med i en svår olycka - vet inte hur illa det är kan bara hålla tummarna. Det finns inget värre än när barnen råkar illa ut - oavsett ålder.

februari 03, 2013

Söndag

Vi ska vara lite familjen tvärs emot och äta tacos på en söndag, det är väl annars rätt standard på fredag eller lördag hos många. Eller jag äter ju egentligen tacos utan tacos, sallad med kött och salsa och creme fraiche - det bästa är att jag tycker det är mycket godare. Jag var less på tacos tidigare men sonen älskar det.

I helgen har Hossan varit här vi tittade på melodifestivalen igår, tyckte det var en usel omgång hoppas det kommer bättre låtar framöver.
Idag har jag varit ute och köpt mig nya jeans, vanlig sysselsättning numera - allt blir för stort hela tiden =). Blir dyrt men det är det värt. Köper inte alltför dyra jeans på KappAhl så här långt när jag är helt i mål ska jag unna mig ett par riktigt fina har jag tänkt mig. Plus att jag skulle vilja ha en läderjacka då också. Så har jag varit ute och gått i nästan 2 timmar, strukit tvätten, sonen har varit i väg och fikat med någon tjej, han ville inte ha för många frågor om detta kände jag =).

Kanske ska ta mig en filmkväll ikväll, har några stycken liggande som jag inte sett så det kan väl vara mysigt.

Hoppas ni haft en fin helg.
 
Hit Counter
Free Counter