Kimmietid

december 27, 2012

Härlig jul

Julafton var superfin, min härliga familj - jättegod mat och fina klappar =).
Alla var helnöjda. Sen har det varit väldigt lata dagar, har promenerat 1½ - 2½ timmar per dag men det har bara känts som en skön urladdning. Lite har blivit gjort här hemma men i det stora hela har jag bara varit löjligt lat.
Imorgon ska jag på bio ska bli mysigt - hoppas ni har det bra!

december 23, 2012

God Jul

...jag är en helt hopplös bloggare för tillfället men jag vill inte släppa det helt.
Därför skriver jag nu bara GOD JUL!!!! Ha en underbar julhelg och njut av familj, vänner och all god mat - hoppas tomten kommer till er.

december 16, 2012

Klapparna nästan klara

Så har tiden sprungit iväg igen, det är hektiskt på jobb lär nog bli en del övertid denna veckan. Så det känns bra att jag bara har en julklapp kvar, slog in alla som redan är köpta igår så det är också gjort. Hemmet är julpyntat och granen klädd.
Idag ska jag göra lite julgodis, det blir inte så mycket i år eftersom vi ska fira hos min syster.
Sonen är inne i en tentaperiod och pluggar som bara den, den första har han klarat med bra resultat känns skönt.
Ska hinna med en utekväll är det tänkt denna veckan också med ett par kollegor, blir säkert trevligt.

december 09, 2012

Tysklandsdag

Igår var vi iväg, jag och tre kollegor i vår lilla grupp det fanns andra gäng från jobb också som vi umgicks lite med då och då. Morgonen började med att väckarklockan ringde klockan 4, jag blev hämtad av en kollega klockan 5 och bussen mot Tyskland gick lite före 6. Det blev mycket tid på bussen och det blev mot slutet av dagen lite jobbigt att sitta där, rätt hårda säten hade den också. Men tiden i Tyskland var trevlig och även när vi var på båten var det mysigt. Var hemma igen lite efter 9 på kvällen och då var man rätt mör. Fick köpt lite klappar och barskåpet är nu välfyllt =).

december 04, 2012

Vad hände

Jag skrev bara Måndag och sedan var det Tisdag i veckan därpå =)??
Har en vecka med massa utbildning denna vecka, var på två några timmars kurser igår. Imorgon blir det nästan heldag, hinner med ett par timmar på jobb på morgonen och på Torsdag är det heldag av utbildning. Lyckat att de fått in fyra utbildningar jag ska vara med på under en vecka. Såklart finns det ett personalmöte på fredag också, detta under en väldigt aktiv period i övrigt på jobb =).

Nåja, det händer lite bra grejer också, jag behöver inte längre hålla tyst om att jag ska flyttas till eget kontor, jag får fönster igen (förutom litet takfönster så var det 3 år sedan sist,) jag slipper nya kollegan inpå mig, hon är tyst ca 2 minuter i veckan lite tungt när man sitter där med siffror snurrande i huvudet. Så närmar sig julen och det är alltid mysigt, hinner/orkar inte fixa lika mycket som vanligt, men det som är mindre jul för mig är väldigt mycket jul för många.

I helgen blir det en tysklandstrip med 3 kollegor, så nu ska barskåpet fyllas och vi ska äta gott och gå på julmarknad - så mysigt =)
 
Hit Counter
Free Counter