Kimmietid

april 26, 2012

Härlig morgon

Idag ska jag iväg på kurs och det gör att jag börjar hela 2 timmar senare än vanligt. Vilken härlig morgon, jag började med ett pass på promenadbandet. Sedan dusch följt av Bacon och ägg frukost. Nu sitter jag här en liten stund innan jag ska börja göra mig klar. Kommer ju att hålla på lite senare i eftermiddag istället men det gör inget nu har jag ju redan fått motion och allt =). Ha en fin Torsdag.

april 22, 2012

Ett steg mot sommar

Utemöblerna är på plats! Sonen och jag samarbetade så det tog oss bara en liten stund att skruva ihop och sätta på plats =). Idag är det inte lika vackert väder, det småregnar lite till och från men just den stunden då vi var där ute så sken solen.

april 21, 2012

17,4 grader på uteplatsen

UNDERBART! Snart ska det grillas, fläskkarré blir det idag och lite baconlindad Halloumi också - det är ju så gott =). Har ägnat dagen åt att hälsa på vän på sjukhus(ligger där efter en operation) har varit runt i en del butiker och sedan tränat. Hade bestämt mig för att hoppa över träningen men jag tvingade mig och det kändes såklart jätteskönt efteråt. Hade planerat att ta upp utemöblerna idag men det har inte blivit av, det var grått och lite småregnigt tidigare idag så då tänkte jag att det får vänta. Vi får väl se imorgon kanske. Gillar att ha sonens hjälp till det så vi kan bära och skruva tillsammans =).

april 13, 2012

Ojdå

Det har visst gått en vecka redan! Glömmer tyvärr bort bloggen ibland när jag är trött och det är mycket, men den finns ju kvar när jag vaknar till =).
Veckan har varit bra och vi har kommit igång med Studentbestyren lite, igår var vi ute och köpte en jättesnygg kostym, slips och två skjortor till sonen. Tänkte en extra skjorta kunde vara bra eftersom han kommer att gå på andras mottagningar också.
Hans favoritbutik Brothers hade ett erbjudande som inte gick att motstå för oss.
Han ville ju så gärna handla där och det är inte den mest plånboksvänliga butiken i vanliga fall så vi passade på nu. Bara kavajen skulle kostat 1700,- annars nu fick vi hela kostymen, en skjorta och slips för 2000,- sedan hade sonen presentkort som täckte skjorta nummer två så det blev överkomligt. Det är ju praktiskt med killar också en bra kostym kan man ha nytta av länge. Bl.a kan han vara stilig på sin kusins bröllop till sommaren i dessa kläder också.
Nästa steg blir snygga skor, vi får se när det blir tid till detta.
Sonens pappa har fått "order" om att leta efter roligt foto så att vi kan beställa skylt snart också - bättre att börja innan rusningen drar igång.

april 09, 2012

Så skönt det är

Vi har verkligen njutit av denna påskledighet - njuter fortfarande =).
Jag hade gärna kunnat vara ledig en vecka till men är trots allt nöjd med detta, fler helgdagar är ju på gång. I går var jag och sonen hos min syster och hennes familj i deras stuga - god mat och trevligt sällskap, och solen tittade fram lite också.
På vägen hem därifrån fick jag punktering och det var ju mindre kul men det var på framhjulet och sonen har lovat fixa det till mig idag.

Hoppas ni haft en skön påsk!

april 08, 2012

Påskafton

Påskafton har firats tillsammans med Hossan, imorgon blir det Påskdag med syster och familj - njuter av lediga dagar!
Har tom lyckats hålla mig borta från jobbmailen =)

april 01, 2012

Påsklov

Jag ser verkligen fram emot påsken, en helg som varar i hela fyra dagar =)!!!.
Nu har sonen påsklov efter en helg med högskoleprov och idag jobb hos en "granne" som ville ha källaren tömd så där tjänade han några hundralappar. Några av dessa använder han ikväll då han och ett gäng kompisar skulle på bio. Jobbet var hos samma "granne" (något kvarter bort) som han jobbat hos tidigare då med att röja upp trädgården.

Vi har vidrigt väder här i Malmö ikväll, det regnar småspik och blåser =( hoppas det blir lite bättre inför påsken.

Jag längtar riktigt ordentligt efter påskhelgen oavsett vad vädret hittar på, det har varit sjukt stressigt på jobb och jag känner verkligen att jag behöver några hemmadagar.

Har ikväll pratat länge i telefon med min fina syster som nyligen kommit hem efter en efterlängtad semester på kanarieöarna, den blev inte som de tänkt sig - engelska "fotbollsfans" tog över hotellet vilket gjorde att de knappt vågade simma i poolen för det kunde plötsligt kastas möbler i den, de var konstant berusade och slog in dörrar och saboterade. Min syster med make fick byta hotell efter en vecka och det blev bättre men inte bra. Surt när man längtat efter semester. De har begärt ersättning för resan och jag hoppas de får det - orättvist annars.
 
Hit Counter
Free Counter