Kimmietid

maj 31, 2011

Underbar middag

Vi har precis ätit middag och det var så vansinnigt gott. Jag hade köpt laxfilé från Findus och de var av otrolig kvalite - det är stor skillnad på dem tycker jag, till detta svensk färskpotatis och Romsås. Sonen suckade och stönade av välbehag ungefär på det sätt han bara annars gör när det ligger en rejäl biff på tallriken. Nu är vi mätta och nöjda =)

Imorgon är det Onsdag (låtsasfredag) och det känns lyxigt att ha en extra ledig dag sådär mitt i veckan på Torsdag, sen jobbar jag halvdag på fredag så det blir som lite minisemester nästan.
Imorgon eftermiddag ska jag iväg och träffa chefen en stund också, information om lönen.
Det lär inte bli något stort påslag men bättre lite än inget =).
Jag lär aldrig komma ikapp vad jag tjänade på mitt förra jobb men sånt är livet, tyvärr insåg jag inte då att jag hade en riktigt bra lön - otacksamma människa =)

Hoppas ni har en bra kväll!

maj 29, 2011

Grattis till alla mammor


Idag är det vår dag =), sonen har redan kommit hem efter sin pappahelg och hade med sig en kul present han köpt. En hamburgerpress - perfekt när vi grillar =). Den får vi testa mycket snart, dock inte idag eftersom jag planerat att göra lasagne till oss ikväll. Vi har haft lite skakigt väder senaste tiden också men just nu har vi sol. Det är utlovat fint väder nästa vecka och det hoppas jag på det är ju en lite kortare arbetsvecka. Nu är det dags för ett besök på Minneslunden.

Ha nu en riktigt fin Morsdag!

maj 26, 2011

Yep Yep Yep

Idag fick jag besked och jag har fått förlängt året ut!!! =) =) =) Jag blev jätteglad!
Nu kan jag faktiskt ha semester i sommar och inte lägga den tiden på att jaga nytt jobb.

Så idag är jag glad, det var också en bra kväll att gå ut på - fick tillfälle att fira lite då ju =)
Har ätit gott och druckit ett par öl med vännerna och det var jättetrevligt. Mycket att snacka om har vi ju.

Nu ska jag varva ner en stund och imorgon är det fredag igen!


maj 25, 2011

Ny blus/skjorta

Eftersom jag började lite tidigare så slutade jag också lite tidigare från jobb idag, så då bestämde jag mig för att besöka ett köpcentrum och köpte mig en jättefin svart långskjorta och ett långt halsband som bestod av en massa kedjor i olika nyanser - jag var sugen på något nytt =)
Dessa kommer jag att ha på mig på jobb imorgon sen tar jag med mig lite "klackar" i ryggan för att byta till dem före mitt afterwork med f.d kollegor imorgon kväll.

Härliga människor på nya jobbet + härliga människor från gamla jobbet - hur bra kan man ha det - Görgott som en av de nyare kollegorna som jag tycker om skulle sagt =)

maj 24, 2011

Man har det rätt bra...

...tänkte på det när jag kom hem - jag har det kul och intressant och träffar människor som får mig att gapskratta, tänka, fundera, diskutera och lära mig nya saker hela tiden på jobb. Jag hoppas verkligen på en förlängning när mitt vikariat tar slut till hösten. Blir det inte så kommer jag att kämpa för att hitta något i samma bransch. Allt är inte rosenrött nu heller men jag känner mig glad och ser fram emot varje ny dag - underbar känsla! Jag har alltid sett mig som något av en papperslus men detta jobb som innefattar många (väldigt många) möten med människor passar mig som hand i handske =).

Idag fyllde sonens pappa år och sonen var iväg och firade med honom, själv tog jag mig en kväll då jag färgade håret, filade och lackade naglar, tog ett fotbad och unnade mig ett glas vin.
Imorgon är det onsdag och jag börjar extra tidigt så jag borde väl börja dra mig mot sängen!

Sov Gott!

maj 23, 2011

Måndag

Måndagkväll, jag hade planerat att färga mitt hår ikväll men jag orkar inte så jag får göra ett nytt försök imorgon =). Sonens pappa fyller år imorgon och sonen ska dit och fira honom så då är jag själv hemma ett tag och kanske tar tag i det då - jag gillar inte de grå stråna.

Senare i veckan ska jag nog ut och träffa två gamla kollegor från mitt förra jobb, vi får väl se om vi får ihop det. Den ena är pratkamraten och den andra jobbar fortfarande kvar där och han hade det superstressigt men ville väldigt gärna så vi får väl se.

Hoppas ni haft en bra Måndag.

maj 22, 2011

Potatisfrossa

=), de där svenska nypotatisen som jag köpte igår var så vansinnigt goda att jag fick köpa lite mer idag. Sonen och jag har nu ätit kycklingfilé med nypotatis och en god sallad - härlig, lätt sommarmat. Vädret har varit omväxlande idag, vi har haft sol, tryckande värme, blåst sedan blev det plötsligt mörkt och åska och ösregn tog över. Gjorde inte så mycket idag, har mest varit inne ändå.

Kvällen igår var jättetrevlig, maten blev god och vi drack vin och snackade en massa allvar och strunt om vartannat hela kvällen. Det har varit en bra helg så här långt!


maj 21, 2011

Underbara lördag

Vilken härlig, solig och skön dag det är! Jag började min dag med sovmorgon och sedan en slö frukost. Tog mig sedan en cykeltur till city, besökte någon butik och lite sådant och sedan hem igen.
När jag kom hem hade sonen kommit upp, Hossan hade ringt och ska komma hit ikväll och efter en liten stund dök sonen kompis upp. Bestämde mig för att ta en tur till min systers stuga, de renoverar så det är kul att se hur det går framåt. Jag hann bara ett par kvarter så märkte jag att jag hade punktering. Så då blev det att vända och ta mig till cykelreparatören istället.
Lånade sedan sonens cykel och tog mig ut till min syster på den istället, där satt vi och snackade lite och drack kaffe och jag fick med mig en hög med rabarber hem - alldeles nya, späda och fina.

Nu har jag hämtat min lagade cykel, gjort en rabarberpaj till ikväll och fått småstädat lite också.
Vissa dagar får man gjort en massa fast det bara känns som om man tar det lugnt - Härligt!
Hossan ska som sagt komma och fläskkotletter ligger i marinad och årets första svenska nypotatis har inhandlats. Hoppas ni också njuter av lördagen!

maj 20, 2011

Hemgjord Pizza

Det har vi haft till middag ikväll och det smakade jättegott! Härligt med fredag, hoppas ni har en härlig start på helgen.

maj 18, 2011

Fy vad jag är hopplös

Jag glömmer alltså bort helt och hållet att blogga! När jag kommer på det så vill jag gärna blogga men sen måste jag göra något och så glömmer jag det igen - Hopplösa jag!
Det har gått många dagar sedan sist och då skrev jag om en väninneträff och den var jättetrevlig, därefter har vi haft Melodifestival då det gick väldigt bra för Sverige, Kul! VM-final, nä det glömmer vi.
Idag har varit en rätt jobbig dag - jag hamnade i en lite otäck situation på jobb, det går inte att gå in på detaljer men jag var lite småskakig när jag kom hem. En trevlig sak hände också på jobb, jag kom in på en kurs jag blivit anmäld till av min chef så jag ska gå på en liten utbildning i början på Juni - alltid kul att lära sig något nytt =)

Hoppas ni har det bra!

maj 10, 2011

Träff med vänninor

....det blir det imorgon kväll. Då ska jag hem till en väninna, det är det lilla gänget med tjejer som jag gått i skolan ihop med -ska bli jättekul att ses! Lustigt nog bor hon ca 3 minuters promenad från mitt jobb men jag ska iväg på möte imorgon eftermiddag och sticker sedan hem och fräschar till mig lite innan vi ska dit. Blir hämtad av en annan väninna och får skjuts, skönt!

Ikväll har vi grillat hamburgare här hemma, de blev lite väl stora och jag är helt proppmätt efter att ha ätit en burgare =) - sonen lyckades så klart klämma två och känner sig lagom mätt.
Dessa tonårskillar kan då sannerligen äta =)
Varmt som bara den var det att stå vid grillen, 28 grader på uteplatsen och så då en varm grill till det. (Hela eftermiddagen och kvällen har jag solen rakt på min uteplats =)

maj 09, 2011

Riktig måndag

Körigt på jobb idag och huvudvärk hela dagen =( - lite gnällig är jag nog. När jag kom hem hade det ramlat in en räkning på ett par tusen för en skärm som gick i sönder i höstas på sonens skoldator - Blä, jag hade hunnit glömma det eftersom killen som reparerade hade sagt till sonen att det nog kunde fixas rätt billigt. Surt men det är bara till att betala.

Det vackra vädret har vi i varje fall kvar och det får man vara glad för =)

maj 08, 2011

Morgonpromenad

Började min dag med en skön promenad, sen blev det en dusch följt av god frukost på uteplatsen.
Har varit och köpt lite blommor som planterats på uteplatsen, börjar bli riktigt fint där ute nu.

Funderar på om jag orkar ge mig iväg ut och köpa en ny datamus, min gamla fungerar bara lite när den vill för tillfället - det är väldigt irriterande.

Hoppas ni har en skön Söndag!

maj 07, 2011

Helg igen

Jag har visst glömt bort bloggen hela veckan och nu är det helg igen. Vi har haft en konstig vecka vädermässigt från Påskens sommarvärme så var det plötsligt kallt igen, en del kollegor som bor utanför stan hade t.o.m fått skrapa bilfönsterna på morgnarna. Men nu är det härligt vädret tillbaka igen och jag har just njutit ett bra tag på uteplatsen. Först med ogräsrensning och sedan med kaffe och bok. Nu började jag bli trött på grannens "dåliga" musiksmak så jag får vara inne ett tag.
Har varit ute och cyklat idag också, nu förväntar jag mig sommar =) så jag var och köpte en ny fläkt till mitt sovrum - den gamla har lagt av. Bäst att köpa nu, de har en förmåga att ta slut överallt sedan när sommarvärmen slår till.
Ikväll blir det grillat!

maj 01, 2011

1 Maj

Ny månad igen, just nu småregnar det här och det behövs. Det är otroligt torrt ute och dessutom skulle nog lite regn kunna skölja bort lite av pollen-eländet. Jag hann hem innan det började droppa från en cykeltur jag var ute på - jag var iväg och köpte en födelsedagspresent.

Sonen kom hem redan vid 12-tiden från sin pappa, hans pappa skulle iväg någonstans och då kunde han lika gärna vara här hemma istället för att vara själv där.

Hoppas ni haft en skön helg.
 
Hit Counter
Free Counter