Kimmietid

oktober 31, 2009

Tacksam för snäll exmake

Staketet står på plats och är nu i den godkända höjden =) - det var rätt mycket jobb.
Exmaken svor några gånger över att exsärbon gjort ett alldeles för bra jobb när det byggdes. Han höll på i över 3 timmar med det och jag är så tacksam att ha en så snäll exman! Jag tror vi får försöka hitta på en extra fin farsdagspresent till honom nästa helg.
Dessutom kom han hit med en hel hög filmer till mig som jag kunde låna + att han hittat några kakor som han var säker på var i min smak som han köpt med sig.
Vad säger man? Han vet i varje fall att jag alltid ställer upp om jag kan hjälpa honom på något sätt så det är ju alltid något.

Lägenheten har blivit städad också och tvätten tvättad - dessutom är den andra tårtbotten till nästa helg också bakad och ligger nu i frysen. Nu ska jag nog ta och titta på någon av filmerna han hade med sig.
Min hosta är kvar men har lugnat sig betydligt, jag fick sova gott hela natten inatt - SÅ SKÖNT!

Jag glömde att det är helgdag

Jag stack iväg och trodde jag skulle inhandla vin till nästa helgs kalas men tji fick jag - det är ju röd dag och det var stängt. Nåja, jag får lösa det i veckan som kommer.
Nu ska snart sonens pappa komma hit så får vi se om vi kan lyckas med att korta ner staketet, blir det inte bra så vi helt enkelt ta bort det istället.

oktober 30, 2009

Som höst fast på ett bra sätt

Ja, förstår nog inte riktigt innebörden men så sa sonen att det kändes idag.
Han har varit med en kompis hela dagen, de hade varit ute och gått en lång runda när höstsolen sken och sen när jag kom hem så satte jag igång på en gång med att baka första tårtbotten inför nästa helgs "Carrot Cake" och tände ett ljus på köksbordet.
När sonens kompis gick hem och sonen skulle cykla iväg hem till sin pappa så kom han ut i köket och yttrade kommentaren - Idag känns det verkligen som höst fast på ett bra och mysigt sätt! När jag frågade vad han menade sa han att det bara kändes så och att det luktade så gott från ugnen och ljuset. Jag bakar alltid samma tårta till hans födelsedag eftersom han vill ha det så, kanske ser han fram emot födelsedagen helt enkelt.

Denna helgen har vi också Alla Helgona helgen och det ska bli ett besök till Minneslunden - min mammas födelsedag skulle varit på måndag också så jag tar nog och far dit på söndag så blir det ljus och blommor både för hennes födelsedag och för att minnas alla de andra som finns där. Mamma, Pappa, Syster, Moster och Morbror.

Nu ska jag titta på Idol.

Fredag så skönt

Har varit kort arbetsvecka för mig men jag tycker det ska bli jätteskönt med fredagkväll - att komma hem och ta det lugnt. Inatt har jag sovit lite bättre, fått flera timmar i sträck innan hostan satte igång så det var skönt - ett steg i rätt riktning.

En kollega som jag jobbat ihop med i evigheter är på väg att gå i pension här på jobb så idag på lunchen bjuder han alla på smörgåstårta. Mums! (Ännu ett sundhets-tecken, jag är sugen). Vi ska sen om ett par veckor bjuda ut honom på restaurang för att fira av ännu mer, trist när en supertrevlig kollega försvinner men han är glad och nöjd, vill njuta av barnbarn och resor och sånt istället för att sitta här =) och det kan jag nog förstå.

oktober 29, 2009

Ändrade planer

Fredagskvällens utgång med väninnor har blivit flyttad till ett annat datum och det är nog väldigt bra tror jag. Jag ville SÅ gärna gå så risken är nog stor att jag tagit mig dit och sedan mått ännu sämre. Dessutom skrämmer jag verkligen folk med min hosta - jag får en hel gång för mig själv när jag är på ICA.
Jag skickade mail till de tre väninnorna från jobb idag, Hossan kan inte kolla mail på jobb så hon såg ju det inte men de andra två svarade - jag ville bara förbereda på att jag är helt slut efter att ha varit så dålig så jag skrev att om jag inte klarade det så skulle jag sms:a imorgon så de visste att jag inte kom. Det visade sig då att ytterligare en person var helt slutkörd och den andra tyckte då också att vi kanske skulle ta det en annan dag. Skickade genast SMS till Hossan så att hon inte skulle missa mailen och stå ensam på krogen imorgonkväll.

Riktigt tråkigt men nog väldigt klokt och välbehövligt - har en hel del fixande ändå i helgen. Sonens pappa ska komma och hjälpa mig kapa det för höga staketet. Jag har lite mer inköp inför sonens födelsedag också tänkte jag baka tårtbottnar och frysa in inför nästa helgs kalas + göra pajdegar och frysa in som skall vara till buffén jag ska servera. Det ska bli så skönt med helg - denna helgen ska jag förhoppningsvis inte tillbringa med att bara ligga och hosta men jag ska försöka vila mycket.

En viss ljusning

Känner mig inte återställd men idag känner jag att det går på rätt håll.
Har klarat dagen ännu så länge utan att stoppa i mig piller. Hade fått tillbaka lite feber igår kväll men det är väl sånt som händer när man sätter igång efter att legat i fem dygn. Jag vilade hela kvällen igår och idag känner jag mig en lite aning bättre trots att jag låter helt förfärlig - basröst och hostattacker =)

Imorgon är det fredag och jag får helt enkelt vänta och se hur jag känner mig imorgoneftermiddag för att bestämma om jag kan gå ut imorgonkväll med vänninorna.

oktober 28, 2009

Både kul och jobbigt

Trodde jag skulle tuppa av efter cykelturen till jobb imorse, jag hostade så jag skrämde livet av de få stackare som redan hunnit komma till jobb.
Så småningom lugnade det som väl var ner sig men jag får hålla tempot lite lugnt och attackerna kommer lite då och då. Nu är jag vansinnigt trött men det är ändå kul att vara tillbaka på jobb, här finns massor att göra så tiden går snabbt idag.
På lunchen satt jag lugnt och fint kvar här inne och snackade med några kollegor - det fanns inte en tanke på vare sig att cykla ärenden eller att gå ut och gå.

Hoppas ni har en bra Onsdag!

oktober 27, 2009

En god doft

Sonen har bara varit hemma idag. Han har städat fågelburen, pumpat min cykel, bakat kolakakor =) - jag hjälpte till med att plocka fram ingredienserna.
Han älskar dessa kakor som min mamma brukade göra och jag brukar alltid baka något gott när det är lov men jag har inte haft ork till sådant så han fixade det själv.
Goda blev de - precis som vanligt! Doftade härligt också - trots snuvig näsa.
Utöver pyssligheten har han hunnit med att spela en hel del dataspel också.

Jag mår bättre, hostan håller i sig och blir värre vid ansträngning men jag ser fram emot att gå till jobb imorgon. Har flyttat fram tandläkartiden jag hade på torsdag morgon - kände att det skulle bli väldigt besvärligt om jag behöver hosta hela tiden - har kvar en tjejträff ute på fredag efter jobb och det ska jag nog klara av hoppas jag - vi ska köra en "After Work" så då är man inte ute så jättesent ändå.
Kan behöva lite kul också - föregående helg var ingen Hit precis.

Absolut sista dagen

Är fortfarande hemma men imorgon ska jag absolut gå till jobb. Natten har varit hostig igen men i varje fall lite mindre jobbig. Idag har jag ingen feber alls så nu känner jag att jag kan gå imorgon utan att riskera att göra andra sjuka om det nu skulle vara influensan. Vi har en blivande pappa på jobb så det känns extra känsligt.

Eftersom det är dag 5 av vilandet så har jag inte så mycket att berätta utöver det.

oktober 26, 2009

Har tittat på film

Är i och för sig rätt fyrkantig i huvudet just nu. Jag har tittat så mycket på film och TV sedan i fredags - finns inte så mycket att göra när man ska vila och bli frisk. Idag har jag tittat på en väldigt romantisk film. "The Notebook" - Dagboken hette den på svenska - en kollega hade tipsat om den och jag hyr film via internet så den kom precis lagom i brevlådan idag.
Nu har jag legat sjuk i fyra dygn och börja under om jag inte trots allt har fått en släng av influensan eftersom jag hade influensa för några år sedan och kanske har lite skydd genom det. Jag känner mig fortfarande sjuk och är så less. Jag vill jobba imorgon men jag vill inte gå in och göra andra sjuka om det skulle vara så??? Det går inte att ta reda på.
Nåja, om jag mår lika dåligt imorgon bitti så blir jag väl tvungen att stanna hemma ytterligare en dag - det hjälper varken mig eller någon annan att jag går dit sjuk bara för att jag är uttråkad. Nu ska jag sluta gnälla och fixa te och titta ännu mer på TV.

Hostar på

Jag får allt stanna hemma idag också. Febern håller sig nere - inte helt feberfri men typ en halv grad feber och det räknar jag inte =) däremot så hostar jag så att jag håller på att vända ut och in på mig själv och det är väldigt tröttsamt.
Nu ska jag fortsätta vila och hoppas innerligt att det räcker med denna dagen också, detta är så tråkigt.

oktober 25, 2009

Utmaning från Nenas & Hossans bloggar

1. VAD HETER DU?
- På bloggen Kimmie

2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
-Svarta jazzbyxor

3.VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
- Hör sonen med kompis snacka på hans rum.

4.VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
- Låg på sängen och tittade på film och hostade.

5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
- Smakprov på soppa jag gjorde.

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
- Regnigt och grått.

7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
- Min syster som ringde 2 ggr igår för att fråga om ett recept.

8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
- Blick och röst.

9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG?
- Tog den från Nenas och Hossans blogg gillar båda.

10. HUR MÅR DU IDAG?
- Bättre än igår, sämre än jag brukar.

11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
- Kaffe & Julmust

12. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK?
- Vin

13. FAVORITSPORT?
- Ingen egentligen, men har hållit på med ett flertal när jag var yngre.
T.ex fotboll & volleyboll

14. HÅRFÄRG?
- Mörkbrunt med ett grått strå här och där.

15. ÖGONFÄRG?
- Blågrå

16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
- Båda kan vara fina

17. SYSKON Å DERAS ÅLDER?
- Syster som inte längre finns med oss 59 år, syster 55 år, bror 54 år, syster 50 år.

18. FAVORITMÅNAD?
- Gillar när våren är på gång.

19. SENASTE FILMEN DU SÅG?
- Beck - Öga för öga

20.TUR NUMMER?
- När jag var yngre sa jag alltid 8 men jag vet inte varför =)

21. FAVORITDAG PÅ VECKAN?
- Fredag

22.FAVORITHOBBY?
- Läsa, titta på film

23.ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
- Skulle jag nog kunna göra men bara om jag var rätt säker på att han skulle vara intresserad =)


24. FAVORITLÅT(ar)?
- Finns många men en av dem är "Life on Mars" David Bowie.

25. SOMMAR ELLER VINTER?
- Sommar

26. KRAMAR ELLER KYSSAR?
- Med rätt person båda tack.

32. HUR BOR DU?
- Trerumslägenhet 88 kvadratmeter med uteplats.

33: VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?
- Älskar deckare och biografier men läser det mesta.

34. HUR SER DIN MUSMATTA UT?
- Har ingen.

35. FAVORITSPEL?
- Majhong på king.com

36. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?
- Nej, och vill inte heller =)

37. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
- Fattar inte.

38. ÄR DU ROMANTISK
- Kan vara men det är nog inte ett utmärkande drag precis.

39. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
- Ganska så, inte olycklig i varje fall.

40. VAD SKA DU GÖRA IMORGON
- Hoppas på att vara frisk och kunna gå till jobb.

41. VAD ÄR KLOCKAN JUST NU?
- 16,08

Trött på hosta

Visserligen är det bara tredje dagen och hosta kan sitta i ett bra tag men jag är så trött på att hosta. Inatt har jag varit igång nästan hela tiden, bröstkorgen känns som om någon hoppat på den. Igår låg jag hela dagen, förutom den stund det tog mig att steka upp lite kycklingfilé till oss till middag och när jag åt lite av den.
Idag är sonens kompis här och jag har kommit upp från liggande ställning, jag har ingen feber men som sagt hostan gör mig galen och trött.
Har trots detta försökt få lite gjort idag och därför är nu tvätten struken och jag har gjort en laddning kycklingsoppa.
Har bara en sak kvar som ska göras idag och det är att fixa tacos till killarna ikväll. Nu ska jag inta liggande ställning på soffan och vila. Hoppas jag får sova inatt annars lär jag nog bli tvungen att stanna hemma imorgon också.

Hoppas ni har en trevligare söndag än vad jag har.

oktober 24, 2009

Inomhuslördag

Det är vila som gäller idag. Jag har mindre feber men hostar som en galning.
Vi räknar med att sonen ska kunna ha sin övernattningskompis här imorgon (smittan kom ifrån den kompisen tror vi, så det bör vara ok). Idag blir det som sagt bara lugn och vila och en massa varma drycker. Tror det är läge för en film nu - ska lägga mig och titta på något. Någon influensa har jag nog inte fått i varje fall för då hade jag nog varit mycket sjukare - alltid något.

oktober 23, 2009

Det är jobbigt

Febern vill inte ge med sig, men det är ju första dagen så jag är kanske för otålig.
Känner mig något lite bättre om jag tagit piller men så fort de verkar av så säckar jag ihop helt. Det blev inga tacos - sonen stack och köpte sig en kebab, tyvärr kunde de inte sova över hos kompisen istället eftersom hans mamma också är sjuk.
Just nu har jag förflyttat mig till soffan ett tag istället, kan ligga här också.
Behöver lite omväxling från sängen, så nu halvligger jag framför idol med en kopp te med honung i. Verkligen festligt =(

Helgplaner åt skogen

Sonen har hostat ett tag och igår började jag också, vaknade imorse och kände mig helt yr och varm. Försökte ignorera det och tog en dusch och sminkade mig, sen kände jag att inte skulle kunna äta frukost och tänkte att jag får väl kolla tempen då.
38,5 - inte läge att ignorera det alltså. Har tryckt i mig panodil och sov hela förmiddagen nu ligger jag i sängen med laptopen bredvid mig och har precis tittat på en film.

Synd för sonen och hans kompis som skulle sova över - det får bli en annan dag.
Synd för morgondagen då Hossan skulle komma hit - blir väl knappast av.

Hoppas det går över snabbt.

oktober 22, 2009

Lite mindre mörkt

Något lite ljusare har det blivit men riktigt dagsljus får vi nog inte se denna torsdag. Ingen ville promenera i eländet och det ville inte jag heller så jag var ute handlade på lunchen. Försökte tänka framåt och handla hem vad som behövs inför morgondagen och det mesta till helgen. Har redan kommit på en sak som fattas =(.
Men det kan jag ta på lördagmorgon, det mesta fick jag med hem. Sonen ska antagligen ha en kompis som sover över på fredagkväll så jag handlade hem för att fixa tacos då. Så köpte jag hem lite gott-gott till dem också. Tror jag fick hem det mesta som behövs inför att Hossan ska komma till mig på Lördagkväll också och har jag inte det så får det också fixas på lördagmorgon.
Köpte också två nya kuddar, en till mig och en till sonen. Vi hade båda ett fall av plattkudde i våra sängar så det blir skönt med en ny och fluffig ikväll.

Nu får det gärna bli 16,30 snart jag vill hem och tända mysljusen och ligga på soffan.

Alldeles för mörkt!

Kommer aldrig att vakna helt idag om det ska vara så här mörkt hela dagen.
Det regnar småäckligt också, ni märker att jag är på toppenhumör va?! =)

oktober 21, 2009

En kopp te och femstjärnigt hotell

Trött ikväll och är lite rivig i halsen, vill absolut inte bli sjuk. Men vem vill det. Det är säkert ingen fara. Har tagit mig en kopp te, det dricker jag väldigt sällan är inte förtjust i te. Men kände för något varmt att dricka och kaffe blir jag för pigg av och varm choklad kändes för onyttigt =) så det fick duga med te.
Ikväll har vi ätit en sån där blandad röra som jag brukar kalla för nudelpytt men min portion var utan nudlar så då passar inte det namnet, det var lite blandat korv, kött och strimlad skinka, så hade sonen iblandat nudlar och grönsaker och jag hade bara grönsaker och svamp. Hur gott som helst också blev jag av med lite blandade köttrester samtidigt.

Sonen hade i skolan gjort en hemsida som var rätt underhållande. De har ämnet webdesign och han tycker det är jättekul. Sidan hade han gjort som en hemsida för ett lyxhotell, där var en karta till vår hemadress - bilden föreställde ett riktigt fräckt och stort hus och hotellet hette något liknande vårt efternamn och tydligen fanns där en fantastisk restaurang och all möjlig service. Han är för rolig - läraren hade skrattat gott åt den.

Förvirrad

Kom på imorse att det var ett tag sedan jag och Hossan träffades, visst vi pratar i telefon och mailar ibland men det är inte detsamma. Så då tänkte jag att jag skickar ett SMS direkt där på morgonen det var vid 7,30 precis innan jag skulle gå hemifrån. Så jag skrev lite snabbt och frågade om hon hade något för sig i helgen eller kanske kände för att komma hem till mig en kväll? Ilsnabbt fick jag svar: Äh, detta skulle nog till den andra ...... (samma namn) =)

Då hade jag lyckts sända iväg SMS:et till min kollega med samma namn som Hossan som precis satt sig i bilen och undrade vad jag ville så dags på morgonen =)
Så det blev ett nytt försök och jag fick återigen snabbt svar - denna gång från rätt person, hon vill gärna träffas i helgen. Ibland blir det lite hastigt och lustigt!

oktober 20, 2009

Har tittat på film



Filmen heter Evening med en hel hög bra kvinnliga skådespelerskor - den var fin men rätt sorglig.

Så här står det om den på bio.nu:

I detta drama med manus av Michael Cunningham (TIMMARNA) möts flera av vår tids största skådespelerskor.
En åldrande kvinna berättar på sin dödsbädd för sina två döttrar om en passionerad helg när hon som ung kvinna träffade sin livs kärlek.
En historia om hur ödet formar våra liv och den tidlösa passionen som existerat i hemlighet. Filmen bygger på den kritikerrosade romanen av författarinnan Susan Minot.

Sonen lite rikare

Sonen har gjort en bra affär ikväll, han hade satt in en annons på blocket för att sälja en TV-spelskonsol + spel som han inte längre använder. Han fick sålt den med en gång och utan något prutande. Så nu är han mycket nöjd och hans plånbok blev lite tjockare =).

På lunchen idag blev det ingen promenad, inte ens en cykeltur - jag hängde med en kollega ut i hennes bil och köpte faktiskt min första julklapp idag =), jag var i en bokhandel och de sålde Bemärkelsedagsböcker, jättefina var de som man kan ha från år till år och hålla reda på allas födelsedagar. Min syster är lite rolig med det där - hon brukar ringa mig och höra vem som fyller år eftersom hon aldrig är riktigt säker på när det är. Hon vet på ett ungefär men inte exakt. Så nu köpte jag den här boken till henne och så ska jag skriva in hela släktens födelsedagar så är hon redo inför nästa år.

Staketproblem

Idag känner jag mig bättre, har fortfarande lite huvudvärk men inte så farligt.
Så har jag fått ett nytt problem på halsen. Sen husen där jag bor bytte ägare har både bra och mindre bra förändringar dykt upp. Igår kom en som bara är trassel.
Maxhöjd för staket och mitt ena som är typ ett vindskydd-staket jag och f.d särbon byggt själv är ca 20 cm för högt. Ringde sonens pappa som lovat hjälpa mig att kapa ner det. Sen var det tusen andra regler också och jag skickade iväg lite frågor så får vi se om det räcker med den förändringen - irriterande när man alltid kunnat göra lite som man vill så länge det såg välskött ut tidigare. Har jag otur får jag riva ner allt staket jag har runt uteplatsen och det skulle jag inte bli så glad för =( det blir rätt mycket mindre mysigt om man bara har plattor ut mot öppet gräs.
Nåja, inte lönt att reta upp sig för mycket förrän jag vet vad som gäller helt säkert.

oktober 19, 2009

Oj, vad jag är mätt

Sonen och jag har just ätit spagetti med köttfärssås och det smakade fint!
Det blev promenad idag och jag fick med mig 2 kollegor minsann - trevligt.
Känner mig fortfarande lite avslagen och har lite huvudvärk men det går förhoppningsvis över efter en god natts sömn.

Efter jobb idag tog jag en liten extrarunda och besökte apoteket på vägen hem, så blev det en tur in på systembolaget också. Det behövs lite av varje till kalaset vi ska ha och idag köpte jag en hög med öl. När det ska transporteras på cykel så får det bli lite i taget. Vin får jag ta en annan dag. Nu ska jag förebereda lite grejer inför morgondagen och sedan blir det soffan =)

Jättetrött

Vaknade alldeles för tidigt och kunde inte somna om - så nu är jag supertrött.
Var i och för sig ovanligt trött hela helgen så kanske har jag någon liten bacill i kroppen som bråkar med mig. Kan ju vara en förkylning på gång.
Sonen var också trött imorse men han hade inte kunnat somna igårkväll eftersom han sovit alldeles för länge på morgonen =)
Vi lär väl sova gott inatt istället båda två.

Vi får väl se om jag orkar ge mig ut på lunchpromenad idag - frisk luft kanske hjälper.

oktober 18, 2009

Första fallen av svininfluensa i bekantskapskretsen

Så har det hänt, 3 personer (alla i samma familj) som vi känner har fått den nya influensan. Nummer ett var pappan i familjen, han är också en av läkarna som rekommenderade oss att inte vaccinera oss. Han har troligtvis fått smittan på sitt jobb, för honom var det som en vanlig influensa han var sjuk i 4-5 dagar och är på fötter igen. Hans äldsta son har haft en influensa tidigare i livet och drabbades väldigt lätt av smittan - för honom var det som en rejäl förkylning och han hade feber i 2 dagar och sedan började det bättra sig. Den som fick det värst var yngsta sonen - han var däckad i 6 dagar. Han är nu på fötter igen. Han har haft rejäl feber i 5 dagar och tyckte det var jobbigt men enligt pappan var det även för honom som en vanlig influensa. Nu är alla dessa personer vid god hälsa från början så kanske därför klarade de det så bra det vet jag inte men det känns ändå bra att höra från någon (inte pressen) om hur det var och att de nu alla mår bra igen. Jag hoppas givetvis att vi ska slippa eländet ändå.

Söndag igen

Blev inget bloggande igår, internet höll på och bråkade till och från blev utkastad mitt i när jag skrivit något och då blev jag till slut så frustrerad att jag struntade i det.
Förutom det så var det en skön lördag. Jag städade hela lägenheten och var ute och fick fixat ett par presenter inför sonens födelsedag. Köpte en box med filmer om andra världskriget - han är väldigt fascinerad av den tiden också hittade jag en liten mojäng som är till för att rengöra tangentbordet och det kan nog behövas - datorn används flitigt. Jag börjar få ihop några paketer nu i varje fall, trots att han har svårt att veta vad han önskar sig.
Nu ska jag ta itu med stryktvätten, ska ställa mig framför TV:n och titta på filmen Angel med Helena Bergström samtidigt så går det lättare.

Ha en skön söndag.

oktober 16, 2009

Hemma

Hemma och det är fredag, skönt! Tvätten är igång och hela helgen är kvar.
Har pratat med sonen och utegympan hade blivit inställd (till elevernas glädje).
När de kom till platsen hade de fått byta om och sedan vänta lite för att se om det skulle sluta ösregna - det gjorde det inte så läraren hade varit snäll och ställt in. Han hade fått motion ändå, han hade nämligen glömt plånboken hemma och i den ligger hans lunchkort så han fick cykla hem och hämta det och sedan tillbaka till skolan igen =) (då hade det som tur var slutat regna). Nu är han hos sin pappa och även han såg fram emot en ledig helg.

Det ser mörkt ut

Undrar om det ska bli ljust idag! Det blev cykellamporna på imorse och det är fortfarande lite småmörkt därute. Sonens klass har sin sista utegympa idag och han var rätt sur över att vara ute och ha gympa när det är så kallt =) förstår honom på ett sätt men de skulle springa så de får nog upp värmen. När läraren planerade har han antagligen inte förväntat sig att kylan skulle slå till så pass tidigt.
Ikväll ska sonen till sin pappa för att tillbringa helgen där.

Det är fredag och det är skönt!

oktober 15, 2009

Inte min favorit...

...men ibland så får man offra sig eftersom sonen tycker det är jättegott. Vi har ätit kycklingklubbor, med diverse olika tillbehör. Det är om inget annat otroligt billig mat och som sagt sonen tycker det är toppen.

Det blev först en runda på ICA igen, fick handlat det som saknades och lite till som jag kom på efterhand. Bl.a lite goda nötter som jag ska festa på imorgon när det är fredag.

Promenaden blev av och det var skönt idag också, jag har kommit igång nu och tycker inte längre att kollegan går lite väl snabbt som jag tyckte när vi kom igång efter sommaren - nu har jag kommit upp i hennes tempo jag med.

Ikväll ska jag titta på lyxfällan, så får jag känna mig så där klok igen =)

Det blev en Beck-film

Har fått låna de första Beck-filmerna med Peter Haber. Så igår tittade jag på "Lockpojken" från 1997. Den var bra men obehaglig - har alltid svårt att titta på eller läsa om när det är barn som råkar illa ut. Sen märktes det att den var lite äldre men sevärd ändå.

Idag har vi en fin dag igen så vi planerar för lunchpromenad nummer 3 för denna veckan. Känns toppen att lyckas få till det så pass många dagar.

Sedan får jag nog gå och handla ikväll igen, mycket frusterande. Varenda gång jag tycker att jag har koll och nu finns allt vi behöver hemma så tar något jag inte tänkt på slut. Imorse var det sonens müsli, igår tog ketchupen slut också så dricks det flitigt med Fun Light hos oss och den börjar också ta slut. Himla springande i affären.

oktober 14, 2009

Skönt med kväll

Rörigt på jobb de senaste eftermiddagarna, inte så att det är vrålmycket att göra utan att folk är borta på alla håll och kanter. Det är sjukdom, sjuka barn, möten, resor och diverse annat trassel. På slutet idag var vi 2 personer på kontoret. Då kvittar det om det är lugnt - det blir körigt om det ringer 2 samtidigt som det kommer besök. Någon måste vänta. Nåja, det löste sig och imorgon ska förhoppningsvis några vara tillbaka.

Inte mycket som har hänt ikväll, vi har ätit middag och jag har småplockat lite här hemma. Funderar på om jag ska ta och titta på en film ikväll också - det är mysig avkoppling. Vad hittar ni på ikväll?

Nu är vintern här

Temperaturen stod på 0,6 grader imorse när jag skulle ge mig iväg. Men den här sortens vinterväder gillar jag. Strålande solsken, klarblå himmel det är underbart.
Idag blir det absolut en ny lunchpromenad. Man mår bra av solen!

Tittade på en film igår kväll som inte var någon höjdare men lite tänkvärd trots det. Det hette "The Memorykeapers daughter" och handlade om en familj som på tidigt 60-tal fick en dotter som hade Downs Syndrome - tur att utvecklingen går framåt.
Dessa barn fick på den tiden tydligen knappt rätt till att gå i skolan, skrämmande.

oktober 13, 2009

Sonen fick en extra cykeltur

Han kom plötsligt på när vi satt och åt middag att han fått papper angående influensavaccinet idag och att det skulle vara inne imorgon - detta papper skulle skrivas på av båda föräldrar. Så han fick ta en cykeltur bort till sin pappa efter middagen och få hans signatur också. Så vi har tackat nej. Jag hoppas innerligt att vi slipper eländet men just nu känns det som ett beslut jag är nöjd med (jisses, vad jag har velat med detta. Tydligen skulle mycket få av de sonen pratat med på skolan ta det.

Så tittade jag på väderleksrapporten på TV och det kan tydligen bli snö ända ner i Skåne i slutet av veckan. Hoppas de har fel! Sen verkade det enligt Sydsvenskans hemsida som om det skulle vara i Norra Skåne och mer mot inlandet - större chans för regn här. Vi får väl se vad som händer. Det är alldeles för tidigt för snö i varje fall!

Härligt

Det var riktigt härligt att promenera på lunchen, kollegan som hade fel skor idag ville att vi går imorgon om det blir lika fint och det gör jag gärna. Behöver röra på mig och nu när det går mot tiden då det är mörkt nästan hela tiden så behöver man komma ut i dagsljuset när man har möjlighet.

Sonen ringde nyss hemifrån, en lärare hade sjuka barn så de hade fått sluta tidigare. Han var inte sur för det =) han skulle egentligen gå till fem idag. Så hade han fått läxa istället men han tyckte det var ett ok byte.

Kallt och fint

Det är fantastiskt väder idag - jag älskar när det är soligt och kallt med riktigt frisk luft. Idag ska jag definitivt ge mig ut på lunchpromenad, ingen följer med men i det här vädret struntar jag i det - bara måste ut. Av de två kollegorna som ibland följer med så var den ena tvungen att fixa en present på lunchen och den andra hade fel skor. Min idé att ha ett par gymnastikskor stående på jobb är inte helt fel.

Pratade med en Stockholmskollega och där snöade det! Det kan jag vara utan - precis som det är nu vill jag ha det hela hösten.

oktober 12, 2009

Ingen matlagningsinspiration idag

Något måste jag ju fixa så det blev bara kassler, skivad och varvad med tomater också lite riven ost på det. Sallad och svamp till mig, sallad och potatis till sonen. Inte jättekul men helt ok.
Så skönt att vara hemma, hade för lite på mig på jobb så jag (som aldrig brukar frysa) satt och var frusen hela eftermiddagen på jobb. Nu ska jag tända en drös med mysiga ljus här hemma och ta det lugnt.

Ha en skön Måndagskväll.

Ny vecka i startgroparna

Måndag morgon, lite segt att komma ur sängen men det hör till. Idag fick jag leta fram både halsduk och handskar innan jag cyklade iväg, bara lite över 5 grader ute.
Ett visst manfall på jobb, någon är sjuk en annan har sjuka barn - typiska hösttecken det med.

oktober 11, 2009

Söndageftermiddag

Ja, dit har vi redan kommit - som vanligt går helgen i turbofart. Men jag har haft en skön och avkopplande dag. Sonen har kompis här och de snackar och skrattar på hans rum. Jag har gjort min laddning soppa till jobbluncher, tvätten har blivit struken och nu står köttfärssås och puttrar i köket. Sonen ska få spagetti till och till mig ska jag lägga köttfärsen i paprikor och stoppa i ugnen en stund till min middag.

Bara två veckor kvar tills sonen har höstlov och hans födelsedag närmar sig också. Har gjort iordning lite inbjudningar som ska ut, syrran fick sin när hon tittade in igår och till hennes söner har jag postat iväg idag - sen tog frimärkena slut så ett par till ska skickas imorgon. Eftersom min andra syster inte beblandar sig med oss längre så blir vi lite färre än vanligt i år, men hellre få som är snälla och trevliga än massa folk och att man ska vara på helspänn.

Så skönt man kan ha det =)

Vi har verkligen inte hittat på något denna helgen och jag bara njuter =)
Idag vaknade jag först vid halvtio, låg kvar och sträckte på mig en stund innan jag gick upp och satte på kaffet. Ägg och bacon-frukost ligger nu fint i magen och sonen som kom upp en halvtimme senare stökar just nu med sin rostatbröd frukost.
När han har stökat klart ska jag sätta igång med att laga till en stor gryta kycklingsoppa - det är perfekt GI-lunchmat och enkelt och bra att ha med till jobb.
Mitt enda måste är att tvätten skall strykas och det är visserligen trist men inte så farligt.

Vi har inte lika härligt väder idag som igår, det har regnat.

oktober 10, 2009

Stönar och stånkar

Sonen och jag har ätit en god lördagsmiddag, det blev lövbiff och det var så gott.
Nu är jag pust och stön mätt =)

Inte mycket nytta jag gjort idag, jag har legat på soffan med en bok ett bra tag.
Suttit vid datorn lite till och från en hel del.
Städat badrummet har jag gjort så det var lite nytta. Det blev ingen promenad - kände att jag cyklat runt en hel del så det fick räcka. Min syster kom in en sväng, hon och hennes man skulle röja stugan inför vintersäsongen - Nu är det på gång på riktigt. Sonen har bara varit hemma med mig idag, han kände för en slapp lördag utan att hitta på för mycket. Rätt mysigt att han kan tycka det är skönt att gå och drälla med mig en hel lördag när han snart är 16 år =) - han har varit en cykeltur till Kjell & Co - och köpt något som såg ut som plåster men som var till att sätta fast på datamusen så att den glider snabbare och lättare och inte skrapar bordet.
Han har planer med kompisar imorgon istället och då får jag nog göra lite mer nytta känner jag =). Nu ska jag ta mig ett glas vin och hitta något kul att titta på.

Inget resultat

Har cyklat runt som en tok på jakt efter tröja som skulle vara till sonens present.
Var först på Brothers på Mobilia - dessa tröjor (typ tenniströja) var slut. Så jag cyklade till Brothers på Hansa Compagniet - samma sak där. Blä!
Det är inte så att sonen tvunget ska ha märkeströjor utan det handlar om att han bara älskar kvaliten på dessa tröjor, och jag gillar att jag kan tvätta dem hur mycket som helst utan att färg och form förändras.
Får se en annan dag - det har öppnat en ny sportoutlet kanske kan det finnas något där.

Nu har jag tagit mig en dusch och gjort hårinpackning, håret kändes torrt så det behövdes. Ska kika runt lite på bloggarna.

Lördag

Härligt med ledighet, sov till klockan nio. Har varit en sväng på ICA och handlat hem vad vi behöver i matväg tills ikväll efter det har jag ätit en god frukost och sitter här nu med min kaffekopp. Sonen har nyligen vaknat och jag får se om jag kanske kan dra med honom ut på en promenad lite senare idag.

Hoppas ni får en fin lördag!

oktober 09, 2009

Gott skräp!

Tvätten är i full gång och vi har ätit god skräpmat. Det smakade finfint. För min del blev det en Whopper Fullkorn och en sallad sonen åt vanligt Whopper Meal och det var supergott! Sonen var snäll och hämtade eftersom jag höll på med tvätten. Nu är vi riktigt mätta och nöjda och det känns så härligt med fredagkväll.
Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och invänta kvällens avsnitt av Idol - vem åker ut ikväll, om det fortsätter som tidigare så hoppas jag att det blir Camilla.

Strålande fredag

En riktigt vacker höstdag har vi ännu så länge idag, hoppas det håller i sig.
Så är det fredag och det känns också skönt. Har inga stora planer inför helgen, ikväll är det tvättid, Idol och så ska jag småfuska lite från min GI-diet. Sonen får bestämma om vi ska hämta hem burgare eller kebab (jag vill inte ha pizza, det är för mycket fusk).
Om vi har så här vackert väder imorgon så ska jag cykla ut och eventuellt inhandla några presenter inför sonens födeledag - tiden går ju så snabbt så det kan vara skönt att komma igång. Ett spel har jag förhandsbokat till honom via internet redan också har jag beställt ett par grejer från en annan hemsida, en box med filmer och ett "verktyg" som är till för att rengöra data-keyboarden med. Så i helgen blir det nog i så fall ett besök i hans favoritklädbutik "Brothers" för att köpa några tröjor.
Annars är inte så mycket bestämt, vi tar det som det kommer.

oktober 08, 2009

Lyckat utvecklingssamtal

Jag är i och för sig bortskämd med det. Sonen var enligt sin lärare - duktig, trevlig, målmedveten, positiv och hjälpsam. Jag suger åt mig och protesterar inte ett dugg =) - man blir rätt glad och stolt. Det var lite kul att se honom när han satt och svarade på frågor han fick på ett väldigt vuxet sätt. Som mamma kan man ju inte låta bli att se den lille killen. Han hade kloka svar på det mesta hon frågade och var han tveksam så sa han det rakt upp och ner.
Läraren är väldigt trevlig, ung men verkar kompetent. Kul med en ung kvinna som är lärare i tekniska ämnen.
På vägen hem blev vi rejält regnade på så det var mindre trevligt men hem kom vi.
Det blev lättfixad middag idag också, sonen fick köttbullar och makaroner och till mig blev det en svampomelett.

Imorgon är det FREDAG!

Vill ut + matteprov

Jag hoppas verkligen att det inte börjar regna idag, det är sådär gråmulet ute.
Jag har jobbat in två lunchraster i rad och vill verkligen komma ut en cykeltur på lunchen idag - dagen blir så lång när det inte blir något riktigt avbrott.

Idag har sonen matteprov och det är det ämne han gillar minst, jag hoppas det går bra för honom. Han pluggade på en hel del igår och tyckte sig ha koll.

oktober 07, 2009

I stearinskenet

Här sitter jag i mitt mysiga sken från alla ljus som brinner! Utvecklingssamtalet blev uppskjutet eftersom lärarens barn hade blivit sjukt - vi tar det imorgon istället - då skulle hennes man visst vara hemma med barnet. Jag jobbade in lunchen idag ändå så imorgon kan jag både ta lunchrast och gå tidigare - ska bli skönt!
Ikväll har vi ätit lite extra enkelt, jag hade räknat med att vi skulle komma hem sent så jag hade bara plockat fram ett paket chorizos, så det blev korv med pommes och sallad till sonen och korv med wokgrönsaker till mig.
Så nu får jag hitta på något nytt som är snabbt och lätt imorgon - får gräva lite i frysen =)
Nu har jag just bytat lakan och samtidigt pratat i telefon med min syster, jag ska bjuda hem så småningom för att fira sonen och ville kolla vilken kväll som passade henne bäst eftersom hon rätt ofta jobbar kväll. Får be sonen börja fundera på vad han tycker vi ska bjuda på.

Utvecklingssamtal flyttat

Förstod inte riktigt vad det berodde på men det får jag väl reda på imorgon eller ikväll om sonen har koll. I varje fall hade läraren fått någon form av förhinder så samtalet blev flyttat till imorgon. Det hade varit skönt att få det överstökat idag men, men - det går väl bra imorgon också.

Vilket pestväder

Jag är glad att jag hann ta mig till jobb innan skyfallen bröt loss! Som det regnar.
Mörkt är det också. Hoppas det lugnar sig tills i eftermiddag då jag ska cykla genom halva stan. Sonen ska fortfarande ta sig till skolan men han tar eventuellt bussen om det ska fortsätta såhär.

Igår kväll när jag satt och tittade på TV (ja, på datorn var det men det var tv-program där/jag tittade på House) hade jag tänt ljus överallt, 4 värmeljus, 1 blockljus och 2 vanliga smala ljus - så mysigt!

oktober 06, 2009

Jättemumsig middag

Är mätt och väldigt nöjd. Jag gjorde ungstekta grönsaker - paprika, morot, svamp, lök och tomater, lite olivolja och örter in i ugnen, blir alltid lika förvånad att något så enkelt kan var så gott. Delade några potatisar till sonen och la i en del av formen också. Men även han åt en hel del av grönsakerna faktiskt. Till detta hade vi Kycklingfilé.
Imorgon är det redan Onsdag och mitten på veckan, inplanerat är utvecklingssamtal på sonens skola.

Väntan till ingen nytta

Ventilationskillen skulle dyka upp mellan 8.00-11.00 jag väntade och väntade. Vid 10,20 såg jag att grannen gick hemifrån så stack ut huvudet och frågade om han varit hos dem. Det hade han inte men hon ville inte vänta längre. En stund senare såg jag vaktmästaren så jag ropade på honom och då hade det blivit något problem som gjorde att de inte kunde fortsätta idag så då var det bara till att snabbt fara iväg till jobb. Suttit hemma och väntat till ingen nytta. Inte lönt att bli arg, de hade tydligen precis bestämt sig för att vänta och vaktmästaren kom ifrån den diskussionen när jag haffade honom. Förhoppningsvis blir nästa visit när sonen har lov om ett par veckor så han kan vara hemma för det.
Sen jag kom till jobb har det varit fullt upp, det samlas en del när man är borta nästan 1½ dag. Så jag har jobbat på lunchen också, satt och åt medan jag jobbade

oktober 05, 2009

Vid 13-tiden var de klara

Så då kunde jag lämna lägenheten lite, det blev bara att gå och handla lite.
Imorgon kommer ventilationskillarna tillbaka och jag hoppas att de tar detta huset direkt så att jag kan komma iväg till jobb sedan.
En annan "trevlig" överraskning jag fick var att kabelbolaget hade hittat på något skräp och alla kanaler hade bytat plats, så jag har suttit i säkert en timme och ställt in alla kanaler på TV:n och alla på den inspelningsbara DVD:n.

Ikväll har sonen och jag ätit korvgryta, vi fick äta lite tidigare för sonen hade beställt lunch som han inte gillade så han var hungrig.
Nu sitter jag här i vardagsrummet med flera ljus tända och ska se om jag hittar något att titta på.

Ventilationskillarna har varit här

De har rensat ur ventiler och köksfläkt, säkert nyttigt och bra. Det låter som om avloppsnissarna är i närheten för det susar som bara den i rören här.
Hoppas de tar min lägenhet snart så kan man koppla av mer sedan.

Idag ser det ut som om vi har fint väder där ute, solen skiner och det stormar inte längre. Hoppas ni får en fin Måndag.

oktober 04, 2009

Sonen kom med några presentönskningar

Fantastiskt, han fyller år om ca 1 månad och både jag och hans pappa har bett honom att skriva upp vad han önskar sig men bara fått svaret att han inte vet riktigt.
Visst kan han få pengar men lite trist är det om det bara blir kuvert.
Nu hade han kommit på ett par saker i varje fall, det var ett dataspel, en bok och inspelningsbara cd & dvd-skivor. Alltid något. Sen får vi samsas om önskningarna. Jag tar spelet, pappan tar de andra två så det blev någorlunda jämnt.
Sedan har jag tänkt köpa lite nyttopresenter också, några klädesplagg och så blir det säkert lite pengar också om jag inte kommer på något roligare. Han gillar att få pengar så det är inget stort problem. Svårt att hitta på är det!

Rörig vecka på gång

Imorgon har jag tagit ledigt från jobb - inte för att jag ska göra något roligt utan för att det ska drälla en massa folk härhemma. Man får väl vara tacksam att de fått till ett par grejer på samma dag.
Det ska fixas både med avloppen och ventilationen här imorgon, dessutom ska ventilationsnissarna komma tillbaka tisdagmorgon också så då får jag ta lite (hoppas jag) tjänstledigt.
På onsdag eftermidag har jag sedan utvecklingssamtal på sonens skola så då får jag gå tidigare. Allt på en gång känns det som.
Lite trist att slösa en semesterdag på att sitta hemma och vänta på folk, kan inte gå någonstans då jag måste vara här mellan 07,30 - 17,00.

Men idag är det fortfarande söndag och jag har just städat färdigt det som inte hanns med igår, tvätten har blivit struken och jag har fixat lite luncher att ha med till jobb i veckan. Nu tror jag det är dags för duschen.

Otrolig storm

Det blåser här så att man nästan blir rädd, jag vaknade av stormen eftersom den tagit tag i porten och den öppnades och stängdes hela tiden. Mitt sovrum är precis bredvid den. Gick upp och tittade ut från mitt köksfönster och ser att min stora grill har kastats iväg och ligger upptryckt mot staketet en bra bit ifrån var den ska stå. Grannen som inte plockat in sina utemöbler får nog gå och samla in dem från lite här och var såg det ut som. Hoppas det lugnar sig under dagen - jag vill inte ha sonen på en cykel när han ska hem från sin pappa om det stormar så här då.

oktober 03, 2009

Hemma från bion

Så var jag hemma igen. Filmen var jättebra. Denna gången fanns ju inte den där överraskningen att de fått till skådespelarna så perfekt efter karaktärerna i böckerna men den var riktigt bra och jag hoppade högt i stolen ett par gånger trots att jag visste vad som skulle hända.
Vi träffades vid biografen före filmen och hämtade biljetterna och tog sedan en liten fika. Jag hade paraply med mig men det gick inte att använda det blåser något helt fruktansvärt. Efter filmen delade vi på oss direkt och gick till våra respektive bussar, Hossan hann hem först och ringde mig på mobilen när jag var 300 meter hemifrån och precis hade hoppat av bussen - vi brukar alltid kolla så att båda kommer säkert hem när vi varit ute och farit.
En bra kväll och en bra film!

Pestväder

Så var det lördag och därute ösregnar det och är nästan mörkt. Får väl se det som bra städväder. Ska snart sätta igång med det. Tar nog en liten stund till med boken först - det är ju en ledig dag =)

oktober 02, 2009

Vem har suttit på min växt??!!!

Kom hem efter jobb och det första jag ser är att växten som står på skåpet i hallen (direkt innanför yttedörren) ser väldigt märklig ut? Den är liksom platt!
Tittar sedan ner på golvet - jord överallt!? Vad nu då!
Går ut i köket där det står frukostdisk (jag lämnar aldrig disk, max ett glas på kvällen och då tar jag det direkt på morgonen) och så finns någon rödaktig sörja inkletad i diskbänken!! Örrk.
Naturligtvis var detta spår efter en tonårsson som gick hemifrån efter mig i morse - han hade ätit makrill i tomatsås på mackorna till frukost. Detta blev förklaringen till att han spillt (en hel del) på diskbänken och detta hade sedan torkat in i diskbänken under dagen. Sedan åkte han iväg på idrottslektion och kom hem efter den för att duscha, byta om och hämta nästa väska. Då hade han haft en välfylld ryggsäck på ryggen och lyckats välta ner växten i hallen och eftersom han tydligen var stressad så lät han det ligga!!! Inte precis vad man vill komma hem till men nu är alla spår borta, tvätten är i full gång och min krabbpaj står i ugnen och doftar underbart.
Ha en skön kväll!

Nu är det snart dags att packa ihop och gå hem

Härligt med fredag (men det har jag visst redan sagt).
Snart ska jag cykla hem och slänga in tvätten i maskinerna, hälla upp ett glas vin och njuta. Ska göra en Krabbpaj till middag, nytt recept som ska bli spännande.
Det är en GI-paj så det är inget pajskal utan krabba med en svampstuvning och annat gott istället.

Just nu är det dessutom sol så det är skönt, vi har annars hunnit med sol i 4 omgångar, en hagelskur och ett par rejäla regnskurar =)

Så var det fredag igen

Härligt, återigen en dag med blandat väder. Först strålande sol och jättefint sedan kom det en regnskur och nu är himlen svart. Det är ju omväxlande i varje fall.

Ikväll ska sonen till sin pappa och jag har solohelg. Hossan och jag ska på bio imorgon och se "Flickan som lekte med elden" det ser jag fram emot.
Ikväll är det som oftast tvättid och så blir det Idol såklart.

oktober 01, 2009

Kvällens middag på gång

Det fräser för fullt i köket, ikväll blir det nötfärsbiffar i en tomatsås med vitlök och örter. Till detta får sonen tagliatelle och till mig blir det sqaush, morötter, paprika & purjolök som jag fräser upp ska bli riktigt gott. Så gör jag en hel hög färsbiffar också en del utanför tomatsåsen så kan jag variera till luncher eller om sonen vill ha till makaroner eller så någon dag.

Veckan har gått jättesnabbt men jag ser ändå fram emot fredag imorgon - får ringa Hossan ikväll också och se om vi ska göra som vi tänkt och gå på bio tillsammans på lördag. I så fall får jag boka biljetter till oss imorgon.

Ha en skön kväll!

En kasse på ICA för under 100-lappen


Blev nästan chockad! Självklart positivt men det händer aldrig =).
Var en cykeltur på lunchen och passade på att handla hem det som fattades därhemma och visserligen var det bara påfyllningshandlande, jag behövde mest grönsaker och lite bacon - men ändå en full plastkasse under hundralappen får man sällan.
Men morötter, lök, purjolök, äpplen och tomater kostar inte så mycket just under denna säsongen. Så slank det ner ett choklad också - det är ju fredag imorgon och mörk choklad som har minst 70% kakaohalt kan man äta även när man kör GI-metod.
Jag har aldrig förr gillat mörk choklad men lärde mig uppskatta det förra gången jag åt enligt GI och just denna sorten är godast tycker jag =)

Kolsvart himmel

Klarade mig till jobb, träffades bara av några stänk däruppifrån. Men vi har en kolsvart himmel så det lär nog komma snart. Ser ut som om det ska bli skyfall.
Hoppas sonen också klarat sig till skolan utan att bli blöt.

Så var det redan Torsdag igen, det känns som om det var nyss vi hade vår jobbfest och det var alltså en hel vecka sedan redan. Även sonen tycker att tiden går för snabbt han känner också att tiden sedan skolstarten bara rusat fram.
Det är väl i och för sig ett tecken på att han trivs och det gör han verkligen.
 
Hit Counter
Free Counter