Kimmietid

maj 31, 2007

Solsken och firmafest

Ja ikväll ska vi hem till chefen och grilla och ha lite fest. Det hade varit roligare om man varit helt frisk men det får gå. Vi är 3 styck som fortfarande är jätteförkylda. Nåja det ska nog bli en trevlig kväll ändå, vi blir hämtade med taxibuss när vi slutar jobba och åker direkt dit.
Han bor på vischan, sedan har vi förbeställt hämtning när vi ska hem också så att det inte blir alltför sent, det är ju en jobbdag imorgon också.
Sonen cyklar direkt hem till sin pappa efter skolan idag och sover över där ikväll. Sen är det snart helg och är jag inte frisk på måndag får jag väl ta mig i kragen och ringa till vårdcentralen.

maj 30, 2007

Har inget kul att säga idag

Fortfarande dunderförkyld, supertrött och less. Inget kul att säga....
Men det kan bara bli bättre.......

maj 29, 2007

Ny tunika

Var på Lindex på lunchen och köpte mig en ny tunika, jättefin är den i vitt, svart och grönt. Brukar alltid köpa mig något nytt till midsommarafton men vi är ju i Paris då så jag tänkte att då kan jag ha något nytt att ha på mig där istället. Kul när man hittar något när man bara sticker ut sådär.

3 timmar jobb kvar sedan är det kväll igen. Jag måste gå och handla lite mat ikväll efter jobb, sonen har plötsligt börjat dricka stora mängder mjölk så det tar slut hela tiden, det är väl tonåren som kommer igång ordentligt.

maj 28, 2007

Ny arbetsvecka

Det känns lite tungt men jag är inte ensam, vi är 4 styck på jobb som hostar oavbrutet och går i skift i medicinskåpet. Det går åt mycket alvedon här just nu. Tog en liten tur på lunchen bara för att få lite luft och köpte mig en milkshake på McDonalds, den lenar gott i halsen.
Ikväll ska sonen träna och vi har bestämt oss för att bara ha kyckling-chorizo med nudlar och grönsaker till middag för att jag ska slippa ha så mycket jobb ikväll, det blir nog mest soffläge ikväll.

maj 27, 2007

Mors dag

Ja idag är det mors dag, jag mår lite bättre och är feberfri idag och det känns jätteskönt.
Har varit en liten tur hos min mamma som vi hade bestämt, hon fick sin present och en bukett rosor och så bjöd hon på sillmacka och räkmacka. Mumsigt.
Sonen har pappahelg men kommer hem vid fyratiden så jag blir säkert lite uppvaktad då.

Jag har ställt in planerna med ett par väninnor som jag hade för imorgonkväll får se till att klara av att jobba och sedan vila istället så att jag blir av med detta helt. På torsdag är det firmafest hemma hos chefen, grillparty blir det så då vill jag vara i form.

maj 26, 2007

Vilken eländig vecka

Veckan började med feber i Måndags, lite bättre i tisdags så då gick jag tillbaks till jobb.
Onsdagen gick rätt bra men på Torsdagen bröt förkylningen ut rejält med feber och allt, jag lyckades ta mig igenom arbetsdagen på torsdagen och tvingade mig själv till jobb på fredagen (fylld av Pandodil) klarade 2 timmar på jobb och fick sedan ge upp.
Nu är det lördag snart kväll och jag har visserligen bara lite feber nu men jösses när ska det sluta.

Har trots detta tvingat iväg mig till frisören, jag hade bokat tid sedan länge och ville inte trassla med det. Resten av dagen har jag legat i sängen och bara gjort en liten gnutta av den städning som behövs. Måtte jag må bra imorgon då jag har bestämt med min mamma eftersom det ju är morsdag. Jag vill inte mer av detta nu, nästa vecka har jag planer för flera kvällar och jag vill tillbaks till normal form. Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan åter till sängen.

maj 24, 2007

Helt slut

Jag borde var frisk nu men jag känner mig lika illa däran som i Måndags, dessutom känner jag mig gnällig och det avskyr jag.
Innan satt förkylningen i huvudsak i halsen + att jag hade feber.
Nu har jag alldeles röd näsa är jättesnuvig, dödstrött och magen är helt i olag efter att ha ätit piller hela veckan. Ovanpå detta lock för öronen nästan hela tiden så jag hör dåligt.
Skulle behöva ligga i sängen men vi är inte så många på jobb och flera andra är också sjuka - vilken röra!
Nåja, ett par timmar till sedan blir det en lugn hemmakväll och sedan är det bara en dag kvar tills helgen. Den kan inte komma fort nog.

maj 23, 2007

Morsdagspresent fixad

Hade inte så gott om ideér bara en och den prylen hittade jag inte.
Så det blev en ny kött-termometer (hon lyckades på något sätt ta sönder sin gamla sist jag var där hemma) och lite Scholl-Fotvårdsprodukter.
Det är inte lätt att hitta på något till äldre personer, som regel har de redan mer än de behöver eller så köper de saker när de vill ha dem.

Huvudet bultar och jag är trött men jag jobbar i varje fall, sonen är hemma idag också men nyss när jag pratade med honom så kände han sig bättre så han kan nog gå till skolan imorgon, förhoppningsvis.

maj 22, 2007

Är på jobb

Kom hit för ett par timmar sedan och det är mycket att göra så tiden går fort men huvudet känns inte lika klart som när jag bestämde mig för att gå hit. Nåja, bara ett par timmar till så får jag vila ikväll.

Vet inte riktigt hur jag mår

Jag är hemma, känner mig lite risig men ändå bättre än igår så jag har sagt till jobb att jag vilar lite till och eventuellt kommer in i eftermiddag, får se hur det känns då.
Tråkigt är att nu mår sonen också dåligt och typiskt så är han ju hos sin pappa, nu blev det ju genast en mindre bra idé men han ska ta sig hem under dagen - det är inte så långt.
Det hade ju varit bättre om han var hemma tillsammans med mig än ensam i sin pappas lägenhet.

maj 21, 2007

Sjukdag

Idag har jag stannat hemma från jobb - har haft ont i halsen hela ledigheten men inte tyckt att det var så farligt men igår blev det så klart värre och jag fick även lite feber. Inget kul.
Har fortfarande jätteont i halsen men känner mig lite klarare i huvudet nu så förhoppningsvis kan jag jobba imorgon.
Sonen sover hos sin pappa inatt, han ska på friluftsdag imorgon och ska ta bussen direkt till platsen de ska vara på och hans pappa bor så att han slipper byta buss, onödigt att göra det mer bökigt än nödvändigt.

maj 20, 2007

Söndag eftermiddag

Vädert blev ju jättefint och vi hade en trevlig men väldigt sen stugkväll. Var hemma först vid 2,30 så idag är det segt. Vi fick god grillad lax och hade det mysigt.
Idag har jag hälsat på hos min mamma och sedan mest legat på soffan, man är inte van vid så sena kvällar nu för tiden.

maj 19, 2007

Ösregn och grillfest

Ingen vidare kombination - men vi ska inte bort förrän ikväll så vi får väl hoppas att det ljusnar.
Ledigheten har varit bra hittills, Hossan var ju här i onsdagskväll och det var trevligt sedan har vi mest tagit det lugnt, sonen har haft kompisar här och lite sånt.
Ikväll ska vi så som sagt till min syster och svågers stuga på lite grillfest det är alltid trevligt men regnet får ju gärna lägga av, vi hade tänkt cykla dit också.....

maj 16, 2007

Inte precis sol

Det kan man ju inte påstå men vi ska nog få en bra kväll ändå.
Grilla ska vi oavsett väder, det finns parasoll att sätta över om det regnar.
Men man kan ju inte precis sitta ute. Var ute på lunchen och handlade några grejer som jag glömt så när jag kommer hem ska jag putsa fläskfilén som vi ska grilla och borsta cypriotiska nypotatis. Det ska nog bli gott.
Härligt med 4 morgnar då man inte behöver fara upp tidigt och göra sig iordning utan kan lulla runt och ta det lugnt istället.

maj 15, 2007

Ca 4 skolveckor kvar

Sonen räknar redan - det märks när loven börjar komma inom räckhåll.
Han är trött, det har varit mycket för honom på sista tiden. Mycket prov och mycket läxor. Själv längtar jag till långhelgen som är på gång - jag har ju förvisso inga läxor men man har ju rätt fullt upp ändå.

Jag vill bara vara - sitta på uteplatsen och snacka och spela lite spel.
Om solen blir framme kanske man skulle leta fram kubb-spelet.

maj 14, 2007

Jag beställer massor med sol

Idag är det ju riktigt härligt ute, förutom att det blåser bra.
Vill ha sol, sol, sol inför kommande ledighet, nu har jag bjudit hem Hossan på grillkväll på onsdag efter jobb också och då vill jag ha SOL!

Glad son - sur plånbok

Ny dator finns nu i vårt hem, sonen är överlycklig. Jag tycker så klart också att det är jättekul men det svider i plånboken med större oväntade utgifter. Men väldigt skönt att det är avklarat nu.

Nu har vi en kort vecka igen, härligt. Har tagit semester på fredag så det känns lyxigt. 4 dagars helg! Vi är bortbjudna på grillfest en utav kvällarna i helgen och det ska bli kul.

maj 13, 2007

Så kan det gå

Det funkar inte att ha öst och väst i samma tävling. Vi har så oerhört olika smak.
Verkligen trist att The Ark hamnade så långt ner.
Kanske är det dags att ha en helskandinavisk tävling.

maj 12, 2007

Heja The Ark

Det är säkert någon form av kulturkrock - men gud så mycket dålig musik.
The Ark var så klart fantastiska men sen var det inte så mycket mer hittills.
Jag hade en annan låt jag verkligen gillade innan men den kom inte vidare från Semifinalen - Island. Vitryssland tävlar med en Kendocka - har nog aldrig sett en man se så konstgjord ut -
låten var helt ok i och för sig men han sjöng på bruten engelska lite då och då och det låter inte bra. (kinkig jag vet)

Så var det Lördag

Mitt hem luktar nystädat och det känns skönt, bara köket återstår och det tar jag imorgon.
Om allt går som det ska så blir vi med ny dator imorgon, det ska bli kul.

Ikväll blir det till att titta på melodifestivalen, vill ju se hur det går för Sverige.
Men lite less blir man av att lyssna på så många dåliga låtar, en hel del brukar inte var i min smak.

maj 11, 2007

Fredag igen

Tiden går SÅ fort, nu är det bara lite mer än en månad kvar tills vi åker till Paris. Det ser jag verkligen fram emot.
Snart dags för fredagsfika här på jobb - alltid mysigt att sitta och snacka lite med kollegorna.
Hoppas ni alla får en skön helg - också håller vi väl tummarna för
"The Ark" imorgon.

maj 10, 2007

Solen - KOM TILLBAKS

Tråkigt väder idag också, kan väl hoppas att regnet håller sig borta ett tag till nu så att jag kunde hinna cykla hem innan det sätter igång.

Vi har fått lite bra nyheter idag - dataföretaget är schysst och ger oss i varje fall lite mer än 2/3 av pengarna tillbaka för alla delar vi köpt. Den ena delen är för speciell för att kunna säljas till någon annan.
Så nu blir det ny dator.
Sonen och hans pappa ska fara runt i helgen och kolla alternativ så köper vi i början av nästa vecka. Det ska bli så skönt när detta är överstökat.
Sen kan vi behålla skärm, tangentbord och mus från den gamla + plocka över en del minne så den gamla går inte helt till spillo.

maj 09, 2007

Det blåser och är mulet

Så ser det ut när man tittar ut idag, ikväll kommer särbon och vi brukar grilla men det blir det nog inte idag. Tror jag steker kotletterna som jag plockat fram istället, kanske med stekt svamp ovanpå - det är gott tycker jag.
Sen blir det att förhöra sonen igen, denna gång på religon. Provet är först på fredag men det är bra för honom att kolla hur mycket han redan kan - så vet han hur mycket han behöver plugga imorgon.

maj 08, 2007

Barn ska ha det bra

Jag har så svårt att klara av när det händer barn något, det är givetvis inte bra när vuxna drabbas men man blir väldigt blödig som förälder.
Tänker på den engelska familjen vars 3-åriga dotter försvunnit på semestern från deras rum. Jag hade inte lämnat så små barn ensamma på ett hotellrum men det hade varit mer för att jag inte ville att de skulle vakna ensamma och bli rädda, inte tänker man att någon ska komma och ta barnen. Var kommer plötsligt alla dessa vidriga typer ifrån - de verkar ju finnas överallt - vad är det som händer?

maj 07, 2007

Han mår bättre

Det var ju skönt, så ikväll blir det träning för hans del och sedan ska vi titta lite tillsammans på det som han ska kunna inför det första provet denna veckan. Det var visst ett grammatik prov och det tycker han är lätt så det ska väl inte bli så farligt.
Får väl se om vi hinner se färdigt en DVD-film vi började på igår också,
Jag ä inte bitter - Med Robert Gustavsson. Det är bara en massa små roliga stumpar så det gör inget att man delar upp den.

Hel vecka

Så är det en hel arbetsvecka igen, sonen hade lite magproblem imorse men ville gå till skolan ändå, 2 prov denna veckan och då är det inte bra att missa. Han har nog blivit bättre för annars hade han säkert hört av sig.
Vi får väl se om han känner sig frisk nog för att gå och träna ikväll.

maj 06, 2007

Söndag

Det funkade inte ens med den nya delen till datorn, sonen blev så fruktansvärt besviken.
Vi får väl se vad som händer härnäst. Killen som hjälper oss ska själv ringa dataföretaget i början på nästa vecka - han vet ju lite mer vad han pratar om eftersom det är hans yrke att hålla på med sånt här. Får vi inte rätt på det snart så får det bli en ny dator. Pengarna bara rullar iväg. =(
Imorse gick brödrosten också sönder, en liten grej i det stora hela men varför ska allt ske samtidigt.

Förutom detta så har vi haft en skön helg, sonen har haft kompis här och vi har grillat, promenerat och haft det mysigt. Nu ska jag ta tag i stryktvätten.

maj 04, 2007

Den har kommit!!

Reservdelen till datorn har kommit, måtte det nu bara vara rätt grej som kommit denna gången. Förra gången var det ju till en annan datormodell.

Också är det fredag också!

maj 03, 2007

Härliga sol

Satt utomhus på lunchrasten i solen och njöt. Detta mår man bra av.
Sonen skulle spela brännboll på utegympan idag, då vet man att det är vår.
Till hans stora glädje blev religonsprovet flyttat tills nästa vecka så han och en kompis kunde vara ute och hoppa studsmatta igår istället för att plugga på prov. Snart är det helg igen!

maj 02, 2007

Så var man åter i vardagen

Men trots att det känns som måndag så är det ju redan onsdag och bara det är ju en lyx.
Datadelen har fortfarande inte kommit men nu är den på gång i varje fall, den anländer till Sverige under dagen och de säger att jag ska ha den på fredag. Hoppas att de har rätt denna gången.
Ikväll ska vi har lax till middag och så blir det religonsförhör med sonen, prov på Fredag, utöver detta ska han ha en muntlig framställning i svenskan imorgon så han får kanske föreläsa lite för mig också så att han kan det. Underbart att han inte är blyg av sig - när jag var i hans ålder kunde jag ligga sömnlös av oro inför alla former av föredrag i skolan.
Han är helt obesvärad.

maj 01, 2007

1:a Maj

Inga demonstranter så långt ögat kan se, men de är väl nere i centrum och där är inte jag.
Vi har bara ännu en skön ledig dag.
Igår grillade vi fläskfilé och hade en skön kväll.
Idag har jag och särbon varit ute på en lång promenad och sedan satt vi på uteplatsen och läste ett tag, visserligen fick man ha fleece på sig men ändå, det är skönt att kunna sitta ute.
Sonen är med en kompis och har det bra. Imorgon börjar allvaret igen han har prov på fredag så det är bara att sätta igång igen.
 
Hit Counter
Free Counter