Kimmietid

november 30, 2006

Ikväll fortsätter pyntandet

Ah, vad härligt. Har stora gamla skåp som ska täckas med stora juldukar och sedan ska diverse ljusstakar och julprylar sättas fram.
Några större tavlor får tjocka glitter-remsor runt ramarna, valvet in till mitt vardagsrum ska kantas med gröna "grangirlanger".
Gud vad jag älskar allt som har med julen att göra. Var och shoppade på lunchen och passade på att köpa några julblommor också, det blir några till sådana i helgen tror jag.
Annars bestod shoppingen mest i att lagra upp fläskfilé som var till extra-pris. Det är ju så gott.
Imorgon är det fredag igen, härligt. Idolfinal och kanske glöggpremiär.

Elljustakar på plats

Det gör mig alltid så glad, ska ha upp lite stjärnor och en massa andra prylar också men nu är jag på gång. Särbon tycker i och för sig att det blir mysigt när jag är klar men han har inte riktigt förståelse för hur mycket saker jag tycker det behövs för att det ska var precis rätt. Sonen älskar det!

Igårkväll fick jag då gjort en del när jag hade bärhjälp av särbon och sedan satt vi alla tre och mös och tittade på en film "American Dreamz" med Hugh Grant. Vi tyckte alla att den var kul.

Sonen mår bra efter sin incident häromdagen, det är väl så när man är i den åldern - det är lättare att släppa saker. Men vi får väl se när han ska till träningen nästa gång hur han tycker det känns.

november 29, 2006

Rånförsök

Igår hände det som man hela tiden varnar sonen för och själv är rädd för.
När han skulle cykla hem från träningen var det 2 rötägg som tyckte sig ha rätt till hans prylar. Det cyklade en framför honom och en bredvid och snackade om att han hade mobiltelefon för den syntes i byxfickan.
När de stannade så att han blev tvungen att bromsa så hade sonen sinnesnärvaro nog att vräka fram foten så att killen på cykeln framför (de stod alltså stilla då) ramlade omkull, sedan stack han snabbt åt sidan och cyklade så fort han kunde därifrån, den andra killen följde efter men hade enligt sonen för liten cykel så han hann inte med.

Vi har pratat om detta innan och jag har alltid sagt att det är bättre att bli av med saker och komma hem oskadd men han säger att han blev arg och inte hann tänka. Rädslan kom när han kom hem då blev han helt skakig.
Jag sa inte det till sonen men inom mig kan jag inte låta bli att tänka - hoppas han slog sig. Det är inte snällt men det är för j-gt att de ska komma undan med sånt här. Nu vågar jag inte låta sonen cykla den trafikmässigt säkraste vägen hem längre utan nu får han ta en annan väg + att ett tag framöver kommer jag att hämta honom.

Huvudsaken är att han är oskadd!!

november 28, 2006

Känns som vår

Snart är det 1:a december och så känns det nästan som vår ute, skumt.

Gårdags kvällen ägnades åt att handla, byta gardiner i vardagsrummet och att förhöra sonen inför biologi-prov som är imorgon. Ikväll ska sonen träna så det blir sen middag och Prison Break för oss ikväll. Han ska plugga färdigt inför provet före träningen. Han kunde det rätt så bra redan igår men han är helt ointresserad av diverse alger och mojs, och det är inte utan att jag kan förstå det. Det är rätt svårt att svara på hans fråga; när ska jag ha nytta av detta, jag vill ju jobba med datorer.
Men jag kör med standardsvaret, man kan aldrig lära sig för mycket.. det är bra med allmänbildning. Saken är ju den att mycket av det man själv tyckte var onödigt - har ju visat sig vara rätt onödigt.

november 27, 2006

Produktiv söndag

Jag hade en verkligt produktiv söndag, jag fick putsat alla fönster, strukit julgardiner och stora dukar så att de är redo när de ska hängas upp alternativt läggas på i slutet av veckan. Så fick jag ju städat färdigt också och strukit hela den vanliga stryktvätten. Jag kände mig väldigt duktig när kvällen kom.
Skulle velat vara hemma och baka lussekatter idag men det går ju inte.
Har hittat ett recept på GI-lussekatter och de måste ju testas.
Nästa helg ska jag och sonen baka pepparkakor har vi tänkt och så hoppas vi att det blir väder för att gå på julmarknaden nere i City. Men det är väl kanske lite tidigt att redan på måndagen börja fundera på nästa helg.
Är trött idag och har lite ont i ryggen så det är väl därför + att det känns så länge sedan man hade sommarsemester så man behöver lite extra ledighet nu.

november 25, 2006

Härliga Lördag

Visserligen har det regnat och varit grått idag men det passar ju rätt bra när man ska ha städdag. Har fått städat allt utom kök och hall, dessa spar jag tills imorgon. Så nu är det tid för att sitta vid datorn lite.
Har ätit helt fel både igårkväll och idag så nu måste jag skärpa mig vill inte sabba mitt goda resultat sedan tidigare, det blir bara så ibland.
Ska kolla runt bland bloggarna lite och sedan titta på veckans Greys Anatomy har det inspelat. Hoppas alla har en härlig helg.

november 24, 2006

Snart är kvällen här

Jag fick inhandlat tallrikar på lunchen samt lite roliga ljus och annat.
Nu har vi haft eftermiddagsfika här på jobb och jag ska så smått börja plocka samman alla mina högar inför helgen.
Ska direkt hem för jag har tvättid ikväll, inte världens roligaste fredagsnöje men det är skönt att ha det överstökat.
Så blir det väl till att titta på Idol som vanligt, hoppas att Markus och Erik går vidare till finalen.

Helgdags

Så var det fredag igen. Idag ska jag förhoppningsvis kunna komma ut på lunchen (om det inte ösregnar) och köpa tallrikar som min systerson önskar sig i julklapp. Han fattas bara några stycken och han flyttar ju snart hemifrån. Känns kul att jag köpt hela hans servis under flera år av julklappar och födelsedagspresenter och att både han och flickvännen verkligen tycker om den. (Den är i blått stengods.)
Eftersom jag har ett annat ärende i en närliggande butik så tänkte jag hinna med detta på lunchen men vi får väl se.

Sonen skall till sin pappa över helgen så det blir fixa-helg för min del.
Det skall städas och så ska jag packa in alla de 24 paketerna som sonen får en om dagen under december.

Härligt med helg...

november 23, 2006

Snart slut på denna arbetsdagen

Sonen är inte på sitt ljusaste humör. Cyklat hem från skolan i ösregn.
Stort prov att läsa på tills imorgon, också hade han fått tillbaks förra veckans prov och han var så övertygad om att han skulle få jättebra resultat på det och så blev det bara G, han hade förvisso svarat rätt på alla frågor utom en men svaren var inte tillräckligt uttömliga. Surt! Nåja då vet han det tills nästa gång. Ikväll ska han förhöras på Religon.
Det är minsann tröttsamt med alla dessa prov och läxor hela tiden. Det ska bli så skönt med jullov och att vi båda ska vara lediga.
Ikväll tror jag att middagen blir enkel, kanske kycklingburgare med fullkorns-hamburger-bröd? Vi får väl se vad jag kommer på....

Det har lättat

Åh, vad skönt illamåendet har gått över, har ätit lite också och då kändes det ännu bättre så det var då för väl.
Ska ta en cykeltur på lunchen och fixa några små ärenden och lite frisk luft är nog också bra tror jag.

Mår illa

Sitter här på jobb och mår illa, inte kul. Jag sitter här och hoppas att det ska gå över snart...........
Livrädd för att få någon släng av kräksjuka, det är ju så äckligt.

GÅ ÖVER, GÅ ÖVER

november 22, 2006

Dagsljus

Idag är det sol! Vad härligt med lite ljus..det har ju varit mörkt hela dagarna denna veckan i övrigt.
Sonen och jag hade en skön kväll, jag fick mina 30 minuter på motions-cykeln och sedan tittade vi på inspelat Prison Break och hade det skönt.

Ikväll kommer särbon hem till oss, vi ska laga kycklingfilé i vitlökssås uppskattat av alla tre och så blir det lite läxförhör, sonens spanskläxa är till Torsdag men det går säkert bra, han har bra språköra.

Lite mer motigt kanske med Religonsprov på fredag men det ska bara tragglas lite så sitter nog det också. Religon var ett ämne jag själv tyckte var kul när jag gick i skolan det finns ju så många olika och så många likheter i de olika. Den skillnad som märks är att det läses mer om islam än det gjorde när jag gick i skolan, och det är väl inte så konstigt eftersom det blivit en stor religon även i Sverige.

november 21, 2006

Det regnar

.. så det blev ingen lunchpromenad idag. Men det är ju kul att sitta och snacka med kollegor också.
Ikväll får det väl bli en stund på motionscykeln istället så att kroppen får röra sig lite mer än bara cykelturen fram och tillbaks till jobb.
Sedan är det en massa läxor för sonen som vanligt så jag får väl förhöra lite. Lagade mat igår så att det räcker till idag också så det slipper jag.

november 20, 2006

Grått grått

....är det utomhus, vart tog solen vägen. Nåja, vi fick promenerat på lunchen i varje fall och det var skönt trots att det blåser bra och som sagt är väldigt grått. Ännu en arbetskamrat har hoppat på GI. Det sprider sig.

Läste på Livs blogg om mobbing, och visst är det skrämmande. Tänk att så många barn går omkring och mår dåligt och blir illa behandlade.
Vet inte om man själv var blind när man gick i skolan eller om det var så mycket annorlunda. Visst minns jag att folk bråkade och sånt men jag kan inte påminna mig om att någon mobbing var vanlig. Det verkar ju finnas överallt nu.
Jag var ju på föreläsning på sonens skola där Friends pratade och det som är mest skrämmande är väl hur få föräldrar som kommer på sådant.
Min familj har tack och lov aldrig varit drabbad men man får inte blunda bara för att det inte drabbar en själv.

5 veckor till jul!

Jag älskar julen! Ser redan riktigt fram emot alla fina ljus och prylar som ska fram. Har köpt en del julklappar också så man är lite på gång.
Har rätt många att köpa till. Sonen får dessutom fortfarande fast han börjar bli stor en liten paket varje dag i december.

Sonens fot är bättre, han kan inte vara med på gymnastiken idag och antagligen får han väl stå över träningen imorgon också men det är helt klart på bättringsvägen. I helgen har det blivit en hel del innesittande eftersom han inte har kunnat gå så mycket. Men ett besök hos Mormor klarade vi av och sedan har han haft kompisar som kommit hem till oss -
han har börjat räkna dagarna tills jullovet....(jag med)

november 17, 2006

Så var det fredag igen

Sonen kunde ju inte sporta idag med sin stukade fot så han fick bli hemma.
En av hans klasskamrater ska komma hem till honom när han har varit på sin aktivitet så då får han lite sällskap i varje fall. Jag byggde upp med en låda med kudde på som han kan ha under databordet så att han kan sitta där och ha foten högt. Det blir ju lite trist annars att bara sitta rakt upp och ner.
Ikväll ska vi storfuska vad det gäller dieten - någon gång ibland måste man ju bara det. Vi ska äta Pizza. Mums.
Annars funkar min Gi-diet ypperligt jag har tappat 9,7 kg. Men det lär väl gå lite uppåt ikväll. (det kan det vara värt)
Som vanligt så skall det bli skönt med helg.

november 16, 2006

Skadad son

Han har stukat foten på skolgymnastiken, kunde inte ta sig hem med cykeln pga detta. Särbon är jättesnäll och körde och hämtade honom och skjutsade hem honom mitt i sin arbetsdag. Så nu ligger han där hemma med benet högt och tycker det är pest.
Han hade sett fram emot friluftsdagen imorgon och nu kan han ju knappast vara med. Så nu ser jag fram emot att arbetsdagen skall vara över så att jag får hem och kolla hur det är med honom själv.

Ännu en strulig morgon

Sitter hemma fortfarande, idag kom de bara 15 minuter för sent.
Problemet är större än de trodde så nu har en stuckit iväg för att köpa en ny del och den andra håller på och slamra här. Förhoppningsvis går det snabbt när han väl kommer tillbaks med den nya delen.
Sånt här är inte kul...

november 15, 2006

Strulig start på dagen

Vaktmästaren skulle komma vid 8.30 för att fixa några droppande kranar hemma hos mig. Vid 8,45 hade forfarande ingen kommit, vid 9 kom jag fram på telefon och då hade han glömt mig. LITE smått irriterad blir man.
Men han kom i flygande fläng och lyckades fixa den ena.
Den andra behövde han hjälp med så nu får de komma tillbaka imorgon igen. Typiskt. Men det ska ju fixas så lika bra att fixa det på en gång.

november 14, 2006

Mycket på jobb idag

..har det varit. Men nu börjar högarna tunnas ut.
Sonen hade fått ännu mer läxa så han har mycket att göra + att han har träning ikväll. Idag skulle han plugga på egen hand så att han kan det bra till att bli ordentligt förhörd imorgon bestämde vi.
Tur att han har friluftsdag på fredag, det kan nog behövas med lite sport istället för att studera efter denna veckan.

november 13, 2006

Fullt upp!

Ja, det märks då verkligen att sonen går i högstadiet nu.
Idag hade han 2 läxor till imorgon och 2 prov på Torsdag som han måste börja plugga på. Så vi får väl titta lite på detta tillsammans ikväll.
Dessutom blev han genomblöt på cykelturen hem från skolan och nu är det snart min tur, men jag tar ju på mig regnstället i varje fall.

Ikväll ska vi testa Laxbiffar som finns att köpa färdiga, hoppas att de är goda. Tänkte att det kunde vara en enkel lösning någon gång ibland.

Julklappslista på gång

Fick satt igång sonen på att så smått börja skriva julklappslista igår.
Han har ju precis fyllt år men folk frågar och det är bättre han får grejer han vill ha. Listan är ännu så länge inte så lång. Det var lättare när han var mindre och ville ha leksaker och sådant.
Det var bara ett par saker på den och de är så dyra att det får bli från mig och pappan. Det är bara 6 veckor till jul!
Vi skiftas om i min familj och i år ska julen firas hos min syster, det är jättekul när man har julen hemma men också mycket jobb så det blir rätt skönt i år. Jag ser faktiskt redan lite fram emot det, mycket eftersom jag tagit lite semester då. Vad mysigt att vara ledig!

november 11, 2006

Ska pyssla om datorn lite

Ska ta och sluta läsa bloggar för idag och köra en defrag. istället.
Idag har jag städat, köpt nya byxor, tittat på film. Jag såg en svensk film
som hette Sex, hopp och kärlek, den var lite deprimerande.
Ska slänga mig på sängen och titta på ett avsnitt av Lost (ligger back ett par veckor)
nu tänkte jag.

Imorgon är det Fars dag, sonen har köpt present och har med den till sin pappa så får vi se om han kommer ihåg att ge honom den. Förhoppningsvis ligger den inte kvar i väskan när han kommer hem.

Sov gott!

november 10, 2006

Denna vecka blev det rätt

Blev lite orolig ett tag att Erik skulle åka ut istället, men det fixade sig

En stulen uppmaning.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Är detta hos John Andersson? frågade McDonald och sökte i innerfickan

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En lampa

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Idol

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
Måste närma sig 22

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
TV:n som står på i bakgrunden, väntar på Idol-resultatet

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Cyklade hem från jobb

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Läste bloggar

8. Vad har du på dig?
Svarta byxor, ljusblå tröja

9. Drömde du något inatt?
Vej ej..

10. När skrattade du senast?
När jag pratade med sonen i telefon.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Sitter i sonens rum, en massa sportdiplom och tavlor med Simpsons på.

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Tja, vad är konstigt...?

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Det är väl kul, man lär känna varandra lite bättre.

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Scary Movie 4 med sonen, jag somnade..

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Oj, massor både till mig själv och andra.

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Det finns mycket, de som känner mig nu men inte kände mig som barn trodde kanske inte att jag var väldigt blyg då.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Stoppa allt hemskt som en del barn utsätts för.

18. Tycker du om att dansa?
Nja, ibland.

19. George Bush?
BLÄ

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Min son har världens vackraste namn, jag valde detta namn 10 år innan han föddes, som tur var gillade hans pappa också det.

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Det har jag gjort.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Du kommer för tidigt, åk tillbaks.

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Om de vill och har tid så Hossan, Nena och Vicke.

Härligt med kväll

Jag älskar fredagar! Hela helgen är kvar....
Imorgon är det städdags, inte riktigt lika kul men det är alltid lika skönt när det är gjort.

Tittar som vanligt på idol. Markus är som vanligt jättebra, annars var det lite si sådär.
Tycker det är märkligt att så många sjunger falskt när de är så få kvar.
Nåja, det är ju underhållande i varje fall.

Lite sömnbrist

Har haft en sån där natt då man utan anledning vaknar hur många gånger som helst och sedan tar det en bra stund innan man kan somna igen.
Men det är fredag så det gör inte så mycket. Imorgon ska jag sova ut ordentligt. SKÖNT!
Sonen var jätteglad och kom dansande ut ur sitt rum i morse. Det är mycket nu när han går i högstadiet och han behöver läxfri helg.

Jag tror jag måste gå och köpa mig något par nya byxor ikväll eller imorgon, imorse när jag skulle ta på mig ett favoritpar så gick det bara inte att ha dem - de halkar ner och hänger på höften. Såg inte klokt ut men jag blev glad ändå. Hade tänkt vänta med att köpa nytt tills jag gått ner lite till men man kan ju inte se ut hur som helst under tiden.
-8,9 kg.

november 09, 2006

Flytta hemifrån

Sonens kusin ska flytta hemifrån - herregud det var ju bara ett litet tag sedan han var en liten kille. Dessutom ska han bli sambo med sin flickvän som han varit ihop med i 3 år. Det är jättesvårt att fatta att han blivit så vuxen. Han har alltid varit duktig och ansvarsfull så det går säkert jättebra men ändå.....
Min syster har ett barn kvar hemma ännu så länge men det måste bli tomt trots det. Min mamma kallar fortfarande honom för "Den lille" det får hon nog snart sluta med va?

Höstigt

Det regnar och stormar och man känner mest för att var hemma med en bra bok och massor av stearinljus. Men det går ju inte.

Ikväll måste jag gå och handla riktigt ordentligt skrev lista igår kväll och det fattas en massa. Men först så ska jag träna - 30 minuter på motionscykeln blir det. Eftersom jag lagade mat så att det räcker till ikväll också igår så hinns både och med.

Ska testa några nya GI-recept i helgen tänkte jag bl.a annat en pytt-i-panna som har zuccini och svamp istället för potatis, lät gott tyckte jag.
Också ska jag göra Dinkelpannkakor igen för de var så jättegoda.
Vikten håller sig rätt stabilt och det är ju inte konstigt att det inte hänt så mycket neråt eftersom kalasandet innebar en hel del fusk, sen har det ju inte blivit något + heller och det är skönt.
Ska försöka hålla mig i skinnet i helgen nu och bara äta nyttigheter.
Man kan ju alltid lyxa med lite mörk choklad och nötter om man blir sugen.

november 08, 2006

Vicke skriver om att vi blivit avtrubbade

...och det har han helt rätt i, man blir på något sjukt sätt van vid att hemska saker händer hela tiden. Jag tror att nu förr tiden så måste det komma nära en för att man riktigt ska reagera mer än att bara säga - Gud vad hemskt när man ser det i tidningen. Man reagerar bara riktigt starkt när det drabbar någon som står en nära.

I Malmö har det ju blivit så väldigt mycket våld de senaste åren, barnen
rånas på mobiltelefoner, min mamma blev väskryckt vid 75-års ålder.
Ungdomsgäng slår ner folk helt oprovocerat.
Det som händer är att man inte går ut i samma utsträckning, när jag var i 20-års åldern gick jag ofta hem mitt i natten ensam eller i sällskap av bara någon väninna, det skulle jag aldrig göra nu.
Nu ser man till att bli hämtad eller tar taxi istället för cykel.
Det är verkligen hemskt att det ska bli så och hur ska det bli när sonen är gammal nog att ge sig ut på äventyr själv?

Det regnar

Det är alldeles grått och regnar, inget vidare men så är det ju på hösten.
Jag hade ju tänkt få in en lunchpromenad idag men vi får väl se, kanske ljusnar det.
Igår skulle sonen och jag titta på Scary Movie 4, den var nog inte så skrämmande för jag somnade hela tiden - har sett lösryckta delar av filmen. Jag hoppade ju till när sonen gapskrattade lite då och då.

november 07, 2006

Jag lyckades!!!

Jag har av någon anledning inte förrän nu lyckats med att länka till andra bloggar och jag ville ju ha en lista med de favoriter jag själv läser ofta.
Så trixade jag med det på lunchen och fick faktiskt rätt på det.
Jag har lagt upp de bloggar jag läser oftast, förhoppningsvis har ingen utav er något emot att jag lagt upp er.

Han klarade sig

Taktiken att endast några få visste om att han fyllt år funkade, inga ägg och det var ju skönt.
En av mina systrar som inte kunde vara med på kalaset kom och grattade igår istället en stund så det blev lite grisande med tårta igen så nu är det dags att skärpa sig igen - man lär ju inte fortsätta gå ner i vikt om jag äter tårta hela tiden. (Men gott är det).

november 06, 2006

Blåsig promenad

Det blev det på lunchen, oj vad det blåser. Det var skönt att komma ut och röra på sig i varje fall. Det behövs ännu mer så här års för annars är det alltid mörkt när man är ute och att få lite dagsljus på sig är nog bra.

Hoppas sonen klarat sig från att bli "äggad" det är tydligen vanligt på hans nya skola när man fyller år. Men han hade visst tänkt på detta och bara berättat för de närmsta kompisarna att han fyllde år. Det låter kletigt och äckligt. När jag gick i högstadiet var det kokosbollar som gällde, det var rätt kletigt det också.

Sonen har firats

Kalaset blev trevligt och maten blev bra och sonen blev nöjd.
Han har fått massor med fina presenter och pengar så han var jätteglad.
Gårdagen var en slö dag, vi käkade rester och tittade på film och mös.
Sonen hade ju en hel del nya spel att testa också.
Han hade nog gärna haft lov en vecka till men det är ju faktiskt bara 7 veckor kvar tills jullovet.
Så nu är det väl dags att börja fundera på julklappar. Oj oj.

november 03, 2006

Idoldags igen

Den tredje lasagnen blev också klar. Var full av energi efter träningen så det var lika bra att köra på. Så imorgon blir det inte mycket mer än att dammsuga lite, duka och göra sallader. Också ska tårtan göras klar såklart.
Sonen och hans kompisar kom hit ett tag men gick sedan iväg igen så han kommer hem först när vi ska äta.
Särbon kommer och ska ha med sig färdig mat. Skönt nu när jag lagat mat en så stor del utav dagen. Sen ska vi titta på idol - vårt stående fredagsnöje. Har inte sett vilket tema de har ikväll. Nu ska jag snart ta mig ett glas vin och koppla av.

Ledig Fredag

Det är jättehärligt, sonen och jag har gjort en massa och också hunnit med att ha en lugn skön morgon. Vi ska servera Lasagne imorgon och nu har vi gjort en stor vanlig lasagne, en lite mindre lasagne utan vitlök. (En i familjen gillar inte vitlök).
Och så imorgon ska vi göra en stor till med Kyckling, broccoli och bacon.
Sedan har vi börjat baka Carrot Cake också.
Det hade blivit mycket imorgon om jag hade jobbat hela dagen idag.
Nu har sonen smitit iväg till en kompis några timmar och jag ska sätta mig på motions-cykeln ett tag.
Hoppas alla som tittar in får en härlig helg!

november 02, 2006

Så var det snart helg för mig

Vad skönt det ska bli med en 3-dagars helg!
Sonen ska gå och träna ikväll - han brukar hoppa över det på loven men han ringde och sa själv att det nog blivit lite mycket datasittande idag så han tyckte han behövde gå och träna. Hur har han blivit så klok!?
Det är skönt att slippa sånt tjat.
Så jag ska hem och göra fisk i ugnen med bacon och purjolök - både gott och nyttigt. Så blir det lite senare middag när sonen duschat och sånt efter träningen.
Imorgon hoppas jag att jag får sova lite längre - i varje fall till sju istället för fem över sex. Få se om jag får tillgång till datorn de närmaste dagarna - vi ska ju ha lite fest på lördag också så det finns väl lite annat att göra i och för sig.

Ha en skön kväll

Filmen var bra

..det var vi alla överens om. Vi såg The Guardian med Kevin Costner och Ashton Kutcher. Man får väl kalla det för Actiondrama.
Vi var i varje fall nöjda alla tre. (Fast det blev en liten skvätt godis. )

Imorgon Fredag är jag ledig det ska bli så skönt. Det blir väl lite fixande inför sonens födelsedagsfest på lördag men bara att slippa jaga iväg på morgonen är en lyx. Så imorgon ska sonen och jag ha mysfrukost, ta det riktigt lugnt.

Vi hann med att spela ett par omgångar Fia också igår kväll när vi kom hem efter bion. Sedan låg jag och läste för länge, särbon höll på med Sudoko bredvid och tiden bara sprang iväg så det är lite sömnigt idag.

november 01, 2006

Bio ikväll

Ja det blir bio ikväll, ska bli riktigt mysigt.
Vi säger alltid när vi kommer ut från bion att; det här måste vi göra oftare men sen blir det inte så ändå. Hoppas filmen är sevärd.

Osynlig

Jag har funderat en hel del på en märklig sak.
Som kvinna om man går upp i vikt - då blir man osynlig.
Jag har ju inte varit så där väldigt jättestor men nu när jag tappat 8,5 kg så märker jag en skillnad. Sen beror säkert en del på mig också att självförtroendet ökar när man känner sig lite fräschare - och utstrålningen förändras lite.

Det är alltså många som inte ser en överhuvudtaget när man väger för mycket. Jag har inte tänkt så mycket på det men igår var jag på ICA och då var det en karl som flirtade hejdlöst med mig. Det var riktigt kul faktiskt, trots att jag absolut inte var intresserad. Alla behöver väl känna sig sedda.

ÄGG!!

Hur knäppt är detta, det ringde bara på dörren en gång i går kväll och
då var det 3 små killar som inte ens var utklädda.
De undrade om jag hade ägg och om de kunde få några...
HALLÅ!!
De fick inga ägg, jag antar att de skulle göra bus hos någon med dessa.
Vilken idé va!
Jag antar att barnen inte kom ut igår för att det ofta blandas ihop med vår Allahelgon som ju är på Lördag så det kommer väl folk då istället.
 
Hit Counter
Free Counter