Kimmietid

oktober 31, 2006

Godnatt

Godnatt alla bloggare som kanske råkar snubbla in hit.

Huliganfest

När min son fyllde 5 år hade vi en stor Halloween fest med massor av barn.
Vi hade bjudit alla hos hans dagmamma, alla barnen på gården och en hel del andra vi känner. Sonen var Dracula och jag var Häxa.
Min särbo berättade för sin mamma om denna fest vi skulle ha.

Min särbos mamma är inte så bevandrad i dessa nymodigheter.
En kvinna från landet som aldrig hört talas om detta innan.

Några dagar senare pratade han med henne i telefon och då ställde hon frågan:
- Hur gick det nu med den där Huligan festen ni skulle ha?


Så kanske ska jag säga "Happy Huligan" istället! =)

HAPPY HALLOWEEN!

Idag är det väl bäst att fylla på med lite godis därhemma (och sedan låta bli det själv). Min son och hans kompisar har blivit för stora för att tycka det är kul att klä ut sig och gå runt i området, men många barn i området är småsyskon till hans kompisar och de vet att jag alltid är beredd på lite
"Bus eller godis".

Mysigt med lov

Igår kväll hade sonen och jag en riktig myskväll - spelade skitgubbe och sedan låg vi på min säng och tittade på Prison Break.
Han hade tillbringat hela dagen ihop med kompisar och tyckte det var skönt med en lugn kväll ihop med mig.

Jag hann med ett 30 minuters pass på motionscykeln direkt när jag kom hem också. Vågen har fastnat igen men det är väl bara till att kämpa vidare den lossnar ju förr eller senare.

Sedan blev det bestämt att sonen och hans bästa kompis skulle sticka hem till sonens pappa idag och det går ju bra, sonen sover nog över hos sin pappa också eftersom han är hemma ändå.
Det är alltid lika konstigt när man är själv hemma en helt vanlig vardags-kväll, det händer ju väldigt sällan.

oktober 30, 2006

Mörker

Ikväll kommer det att vara mörkt strax efter jag kommer hem ifrån jobb.
Det känns lite tungt, man orkar inte riktigt ta sig för något då.
Inget som kräver att man tar sig hemifrån i varje fall.

På Onsdag ska vi ta oss ner till city i varje fall, vi tänkte gå på bio.
Har någon sett The Guardian? - sonen tyckte den såg lovande ut.
Han har ju lov och då får det ske lite extra. Så har jag tagit ledigt på Fredag också men då blir det nog en del förberedelser inför släktkalaset vi ska ha på lördag för att fira att sonen blir tonåring.

Medicinmannnen

Jag har hyrt serien Medicinmannen på DVD, såg inte den när den gick på TV. Den är jättebra, jag vill hem och se fortsättningen.
Har sett 3½ avsnitt hittills. Fy vad spännande.

Fick en uppmaning från Vicke

Att skriva 3 saker jag gör i vardagen för att skona vår miljö:

Här kommer mina försök

1. Jag cyklar överallt istället för att köra bil.
2. Jag sorterar mina sopor efter bästa förmåga.
3. Jag uppfostrar min son till att vara rädd om miljön.

Inga stora rädda världen grejer men alltid gör det väl någon liten skillnad.

oktober 28, 2006

Precis hoppat ut ur duschen

Har städat och grejat en stor del av dagen, skulle bara städa som vanligt men så fick jag för mig att dra ut böckerna ur bokhyllan och göra rent bakom + att dammsuga böckerna. Jag har vansinnigt mycket böcker så det tog tid och då har jag ändå inte gjort vid alla hyllorna än. Nåja lite städning kvar tills imorgon.
Nu ska jag ha lite slappetid framför datorn och läsa alla mina favoritbloggar. Tänk vad social man kan vara trots att man sitter alldeles själva hemma.

oktober 27, 2006

Idol

Linda åkte ut..... det kändes inte rätt. Både Johan och Cissi var rätt kassa tyckte jag. Jag tycker inte att årets idol håller samma standard som man blivit bortskämd med. Men Felicia var riktigt bra och även Markus.
Sedan tyckte jag att Linda var en klar 3:a men det tyckte tydligen inte de som röstade. Nåja, så kan det gå...!
Vinden har lugnat sig. Skönt så man slipper vakna av det inatt.
Min ljung på uteplatsen hade flugit ut ur krukorna innan idag och det var det värsta som drabbade just mig så det var ju inte så farligt.
Var hos frisören och fick håret mer uppklippt mer än vanligt, hennes idé och det ser bra ut så jag antar att hon vet vad hon gör. Det känns helt underbart att det är fredag och att jag får sova ut imorgon... Ahhhh

Vinden viner

Det är inte så illa som man kunde trott efter gårdagens alla varningar men vem vet det kommer kanske. Sonen fick skjuts till skolan och skulle sedan ta bussen hem till sin pappa. Ifall att det blir värre vill man ju inte ha honom ute och snurra på en cykel. Så efter jobb får vi köra bort till sonens pappa och lämna hans helgpackning den kunde han ju inte dra med sig till skolan.

Igår kväll fick jag tömt och rengjort en byrå och sen sorterat, slängt och lagt tillbaks alla prylar. Har tänkt göra detta länge. Sedan fick jag städat fågelburen också och förhört sonen inför dagens historieprov så jag kände mig rätt flitig.
Och ikväll blir det frisören, ska bli skönt att få ansa bort lite och så är det ju idol också det får man väl titta på. Härligt med helg.

oktober 26, 2006

Snart kväll

En halvtimme kvar tills hemfärden. Har jobbat undan bra idag fått gjort en massa surdegar som hängt över mig.
Sonen är överlycklig en dag till och sedan en hel vecka ledigt.
Jag är glad för att jag har tid hos frisören imorgon - topparna behöver kapas också ska det klippas upp lite mer så det blir lite mer luft i frisyren.

Det blev ingen lunchpromenad, jag bytte till gympaskor och hann precis utanför dörren när det började ösregna så det var bara att gå in igen.
Få se om jag orkar sitta på motionscykeln ikväll eller kanske gör lite annan nytta som behövs där hemma istället.

Igår kom skivan

Martin Stenmarcks nya, fick lyssnat en gång på den igår och den verkade bra. Sjumilakliv är ju lysande!
Får väl lyssna mycket i helgen när sonen är hos sin pappa. Brukar lyssna mycket på musik då medans jag städar.

Undrar om man vågar ge sig ut på lunchpromenad idag, det är väldigt grått och blåsigt ute..., vi får väl se hur det blir.

Hårdare tag i skolan

Nu ska det visst bli hårdare tag i skolan sägs det och det hade väl varit på tiden. Tänk vad skönt om man kunde göra något åt dessa barn som är helt vilda i skolan, vi har i alla år fått höra att det är ju lite synd om dem de har det nog inte så bra.

Jag har en son som uppför sig väl i skolan och som gör det han är där för att göra. Som kommer i tid och har gjort läxorna och som inte käftar emot lärare och bär sig åt. Nu efter skolbytet har han hamnat i en klass där det är fler som sköter sig än som missköter sig och det är så skönt. Dessutom åkter de som inte sköter sig ut (till ett annat klassrum) + varje vecka får barnen hem en lapp som en förälder ska skriva på där allt som hänt, typ sen ankomst, glömda böcker och sådant står noterat. Jag tycker det är jättebra. Barnen behöver ordning och lugn för att kunna lära sig något.

oktober 25, 2006

Låg energi

Det har jag idag, batterierna behöver nog bytas. Jag vet inte varför jag är så trött idag - det var jobbigt att stiga upp och jag är riktigt sömnig idag.
Nåja, ett par dagar till helg och då ska jag vara själv det var länge sedan, det blir ett bra tillfälle att både städa, fixa och sova ut ordentligt. Ser riktigt fram emot lite tid för mig själv.

Ikväll ska jag hjälpa sonen med läxor och prov det är jättemycket denna veckan och det kan behövas förhöras en del. Han kunde 2 av ämnena som det är läxförhör i nästan helt redan igår så där ska det bara nötas in lite och sedan blir det prov i historia på fredag och det behövs pluggas in ordentligt. Jobbigt med alla årtal.

Så kommer särbon hem till oss också och vi ska äta fläskfilé med tzatsiki,
gott. Herrarna får klyftpotatis och jag ska fixa en liten grönsaksgratäng till mig. Mumsigt.

oktober 24, 2006

Jeans

Jag älskade en gång i tiden att ha på mig jeans - nu har jag inte haft ett par jeans på säkert 7-8 år. Jag slutade röka för så länge sedan och ända sedan dess har vikten sakta smugit sig på. Jag trivs inte i jeans när jag är alltför knubbig (snällt ord).
Idag har jag beställt ett par jeans och det tycker jag är skitkul. Hoppas att jag trivs i dem. Jag har fortfarande en hel del kvar att gå ner men man måste peppa sig lite på vägen. Jag har satt som mål att ha gått ner ytterligare 9 kg fram tills nästa sommar. Idag står vågen på -7,5 kg och redan nu mår jag så mycket bättre. Tänk vad mycket energi man har som man inte visste om.

Hjälp - Grå strån

Jag hatar belysningen på jobb-toan. Hemma ser mitt hår mörkbrunt och fint ut när jag kammar mig på morgonen. Här ser man små grå hårstrån här och var som syns väldigt tydligt.
Jag måste färga håret, det brukar jag fixa själv.
På fredag ska jag gå och klippa mig så då får jag väl fixa färgningen i helgen sedan så slipper jag kisa när jag måste gå på toa på jobb.

Fy vad det regnar!

Det är ingen bra start på dagen när det ösregnar och är alldeles mörkt.
Men hösten måste ju komma igång någon gång.
Fick skjuts till jobbet imorse och vi skjutsade sonen till skolan också så det var ju skönt.
Igår kväll blev det 30 minuter på motionscykeln och sedan köttfärsröra med fullkornspasta till middag. Sedan tände sonen och jag en massa ljus och satt och käkade clementiner. Då är det höst.
Hoppas att det klarnar lite utomhus så att jag kanske kan få gå en promenad på lunchen (det ser inte lovande ut just nu).

oktober 23, 2006

Plantagen

Där var vi på lunchen jag och en kollega. Jag hängde mest med för att det ju inte är något promenadväder och så är det skönt att komma ifrån helt en stund.
Men jag fick köpt en massa olika stearinljus och marchaller. Jag har ju dille på att tända ljus denna årstiden så det är bra att ha ett litet lager.
I lördags räknade särbon ihop att jag hade tänt 14 ljus i ett rum.
(Av dessa var 12 värmeljus).

Monday Monday

Det är mörkt, grått och regnigt. Inget väder man blir så där pigg av precis.
Sonen längtar efter att det ska bli lov - det är ju bara en vecka tills det är dags men han tyckte det var jättelänge. Jag skulle också vilja vara ledig lite då men det blir nog dåligt med det, kanske kan jag ta en dag.
Måste spara semesterdagarna till julen. För då vill jag verkligen vara ledig.

oktober 22, 2006

Inside man

...så hette filmen vi såg igår och den var jättebra.
Sedan blev det att hämta sonen från kalaset och han hade haft kul.
Idag har jag varit en tur hos min mamma och sedan strukit tvätten.
Sonen är hos sin pappa en stund.

Nu ska jag äta lunch, det blir kycklingköttbullar med stekt svamp och grönsaker. Vågen står på -7,4 kg. Det går som en dans.

oktober 21, 2006

Så har vi lämnat av sonen

Han skulle ju på födelsedagsfest till en av sina nya klasskamrater.
Så nu är det bara jag och särbon kvar här hemma och vi ska laga till lite kyckling i vitlöksås med wokade grönsaker och titta på en thriller tänkte vi tills det blir dags att köra och hämta sonen igen vid 21 tiden.
Men än är det tidigt så jag tänkte läsa lite bloggar och särbon ligger och vilar en stund för han hade huvudvärk.

oktober 20, 2006

Snart är det kväll

Det är ju fredag så ikväll ska vi mysa och titta på idol - eventuellt tar jag 30 minuter på motionscykeln direkt när jag kommer hem för att få en bra start på helgen. Sedan ska jag ha ett glas vin. Det ska bli gott.
Så blir det Hey Baberiba också förståss. Man är väl lite tråkig som tycker att det är jättemysigt men efter en hel veckas jobb så är det en perfekt fredag.

I helgen i övrigt ska det fixas en del - utemöbler ska börjas tas in, det är väl hög tid nu. Tvätt och allt det där vanliga. Sonen ska på partaj imorgon kväll så vi ska hämta och lämna honom. Som vanligt är det härligt med helg.

Jävla siffror + Yogurtglass

Har haft en jättejobbig förmiddag på jobb och eftermiddagen igår var likadan. Men nu har vi lyckats reda upp alla siffror som inte ville som vi ville. Skönt.

Igår kväll trampade jag på motionscykeln i 30 minuter och det är alltid lika skönt när det är klart och man står i duschen.
Vågen var på gott humör imorse och visar nu på -6,7 kg.

Sonen och jag gjorde egen yougurtglass på kvällen också måste bara tipsa om receptet ifall någon är gotte-sugen men vill hålla kalorierna nere:

4 dl frysta hallon
2 dl mager vaniljyogurt
1 msk sötningsmedel
1 krm vaniljsocker

Släng allt i en skål och kör i detta med mixerstav eller matberedare om man vill men det blir mer disk då. Det tar 2 minuter och smakar underbart.
Denna mängd är lagom till 2 personer. MUMS!!!
Den ska helst ätas direkt om man fryser den så blir den lite isig.

oktober 19, 2006

Dagens lunch

Idag blir det tonfisk/fetaost sallad - det är gott. Jag är redan lite sugen.
Sedan blir det ingen promenad idag, jag har kvar lite fixande med present till sonen från min mamma. Hon vill gärna ha hjälp att fixa det och jag har redan köpt några saker men det är lite pengar kvar så det blir en tur till sportaffären på lunchen. Fodral till racket behövs och lite bollar.
Sedan skall jag nog vara klar med hennes present till sonen.
Svaren på inbjudningarna börjar också droppa in och vi har tydligen valt en helg då mycket annat pågår så vi blir nog bara 10-11 stycken istället för ca 20 men det gör inget, de andra kan vi träffa någon annan dag och de som kommer får bättre plats.

Tiden rusar

Kvällen igår bara försvann det känns som om jag precis gick härifrån och nu sitter jag här igen.
Paketer blev hämtade, jultidningar sorterade, middag lagad, mat köpt och sängar renbäddade. Sen var det en sån kväll när en massa människor ringde så tiden försvann. Jag är trött idag...
Ikväll ska vi iväg till en affär direkt efter jobb, sonen har bokat upp något nytt spel och det är tydligen livsviktigt att det blir hämtat idag.
Är det inte helg snart?

oktober 18, 2006

Härlig promenad

Fick gått min 45 minutersrunda på lunchen och det var jätteskönt.
Underbart väder skulle lätt kunna gå ett varv till men det går ju inte.
Jag fick inget sällskap idag de andra hade ärenden att fixa men det är rätt skönt att gå själv ibland.

Ikväll ska det fixas lite ärenden, en del behöver handlas, några paket ska hämtas. Sedan ska det ju lagas middag också. Sonen har önskat lax till ikväll. Vi får väl se vad i övrigt tiden och orken räcker till.
Hoppas sonen fortfarande mår bra efter att gått i skolan hela dagen.

Också denna veckan håller vi tummarna för att Hossan ska få förlängt på sitt jobb. Hörrdu Hossan, vi måste ses snart det var länge sedan.

Det var jättegott!

Både räkbomben och det vita vinet smakade väldigt bra!
Han blev också glad för alla presenterna så det var ju kul.
Sonen mår bättre idag och bestämde sig för att gå till skolan.

Och vädert är helt underbart, friskt, kyligt och solen på gång. Jag längtar redan tills lunchen så jag kan få ut och gå.

Kroppen fick en chock av alla onyttigheter så jag tappade ett hekto av bara chocken. Lustigt!

oktober 17, 2006

Ikväll ska vi titta på gårdagens Prison Break

Vi har sparat det tills idag eftersom det nu börjar lite för sent för sonens skull när han skall upp till skolan. Vi längtar riktigt alla tre.
Också ska vi äta gott och särbon ska öppna presenter.
Till honom har vi köpt: Blandat nytto och kul produkter. Kläder bland annat.
Så får man hoppas att han gillar sina presenter. Han brukar gilla det mesta vi hittar på så det blir säkert bra. Jag ser fram emot kvällen och det gör sonen också som börjar tycka det är trist att sitta hemma själv och glo.
Det är nog ett sundhetstecken tror jag.

Tillbaks från cykelturen

Var hemma om och kollade läget med sonen. Han mådde lite bättre.
Kunde t.o.m äta lite och det är ett säkert tecken på att det inte är alltför illa.
Han hade vilat hela förmiddagen så huvudvärken hade försvunnit och det var ju skönt. Nu skulle han var uppe lite efter maten så får vi se hur det känns sedan.

Sonen ligger nerbäddad

Han mådde inte alls bra imorse så nu ligger han och skulle titta på en film.
Jag får cykla hem på lunchrasten och titta till honom. Inte kul att ligga hemma och må dåligt.

oktober 16, 2006

Det blir räkbomb

Särbon har beslutat sig - han vill fira födelsedagen med Räkbomb och det kan väl bli festligt. Det finns precis lagom stora att beställa på ICA där jag bor också så att det inte blir över en massa utan blir rätt mängd till oss 3.
Sedan får jag hitta någon god liten dessert också till oss. Man fyller ju bara år en gång om året och lite fusk får man ju tillåta sig.

Igår var jag duktig och tog fram motionscykeln och satt och trampade på den i 30 minuter. Sedan har jag låtit den stå framme så är det större chans att jag gör om det inom rimlig tid.

Sonen har ont i halsen den stackarn, var alldeles hes. Men han har tagit sig igenom skoldagen och det är ju skönt när det inte blir värre än att man kan klara skolan.

Jag är trött idag

Men det är ju måndag så det är kanske inte så konstigt. Det är alltid lite svårt att komma i säng i tid på Söndagskvällen.
Idag skickar vi ut inbjudningar till sonens födelsedagsfest, några veckor dit men när man bjuder hem folk en lördagskväll är det bäst att vara ute i tid så de inte hinner boka annat. Vi har till och med köpt klart alla hans presenter förutom en liten grej som är ett tillbehör till en större grej han ska få. Vad skönt!
Och denna veckan fyller särbon år så det får bli en dag då jag struntar i min "GI-livstil" tror jag i varje fall han har inte riktigt bestämt sig om han vill ha smörgåstårta eller hummer och det sistnämnda är ju helt ok.
Men det får bli vilket som, man kan ju inte bli helt fanatisk.
Alla hans paketer är också både inköpta och inslagna så jag är mycket nöjd med detta.

Helgen slut

Den försvann i ett nafs. Vi hade en skön fredagskväll och sedan på lördagen så var vi i Köpenhamn och handlade jättemycket, så nu är förråden av vin och sprit fyllda, lite öl blev det också.

På lördagen blev det städning och sådant "roligt" och sedan igår var vi och hälsade på och hjälpte till lite hos vännen som blivit opererad. Han har kommit hem nu och behövde lite assistans med att handla och sådant.

Också vips så sitter man här på jobb igen.

oktober 13, 2006

Det är ju fredagen den trettonde

Tur att man inte är skrockfull. Kan inte påminna mig att det hänt något speciellt hemskt någon sådan dag ännu så länge. Får väl hoppas att det fortsätter så.
Förresten träffade jag en före detta pojkvän (typ när jag var i 20-års-åldern) på fredagen den trettonde och det blev ju ett rätt uselt förhållande, kanske det räknas.

Hur har detta gått till

Hur kan det redan vara fredag... Härligt är det i varje fall.
Imorgon ska vi ta en tur till Köpenhamn och fylla på vinförråden och strosa lite. Hoppas vi får skapligt väder.

Ikväll ska vi ha lite lugnt och skönt, särbon ska hjälpa mig genom att reparera sonens databord som har en bråkande utdragsskiva och jag ska fixa lite gott till oss.
Vi ska ha Scampi med avocadodipp (snott recept från Tonårsmorsans blogg), också lite Haloumi lindad i bacon + sallad förståss.
Mums.

oktober 12, 2006

Kvällen gick oerhört snabbt

Det blev snabbt hem och lämna jobbväska + samla ihop saker vi skulle ha med oss och sedan iväg till sjukhuset för att hälsa på.
Han hade det bra där, jättefint sjukhus mycket fräschare än många avdelningar i Malmö. (Har inte varit på så många sjukhus tack och lov)
Och allt går framåt som det ska för honom. Skönt.
Sedan blev det en snabbvisit på McDonalds (McFeast fullkorn för att vara någorlunda sund trots allt) och sedan iväg till hans lägenhet för att ta hand om post och titta till hans blommor. Sedan var det plötsligt ganska sent.

Men det kommer en ny kväll idag och då ska vi ta det lite lugnare.

oktober 11, 2006

Lunchdags

Ska ut och cykla ärenden på lunchen, sonen behöver nya nyckelhållare eller vad det heter den där grejen som hänger runt halsen.
Och så ska jag köpa lite tidningar och gott-gott till vännen på sjukhuset, han ringde för en stund sedan och lät lite piggare. Han hade tagit emot smärtstillande nu.

Har redan fått i mig en portion jättegod kycklingsoppa och 2 styck finncrisp med Cheddarost så magen är nöjd.

Det gick bra hos tandläkaren

Det brukar alltid gå bra men jag tycker ändå inte om det. Allt var i bra skick
och jag blev 720,- fattigare för att få reda på det + ta bort en del tandsten.

I morse var det svalare än innan och vi upptäckte att sonens "övergångs-
jacka" var för liten. Alldeles för korta ärmar. Så nu får vi försöka hitta tid till att shoppa en jacka också. Det får lösa sig i helgen. Han kunde ha fleece så länge.

Vågen har lossnat lite igen och nu har jag tappat sammanlagt 6,2 kg.
Det känns jätteskönt.

Så fick jag pratat med min vän som blivit opererad och han hade det jobbigt igår, han hade kräkts en massa efter att ha varit nedsövd och sedan ville han inte ta smärtstillande för att han inte ville kräkas mer alltså hade han hemskt ont. Ska dit ikväll och hälsa på honom, hoppas han har det bättre då.

oktober 10, 2006

Till Tandläkaren

Nu ska jag snart ge mig iväg ifrån jobb. Ska till tandläkaren och jag avskyr det. Det är inte så att jag har tandläkarskräck det är mer allt bök + kostnaden som jag avskyr.

Operationen gick bra!

Oh vad skönt, ringde sjukhuset igår (kunde ej ta mig dit då han opererats på annan ort) och pratade med sköterskan på uppvaket, hon sa att allt gått helt enligt planerna och att han fanns där, sedan fick jag till och med prata med honom. Han var lite snurrig men det är ju så skönt att allt gått bra.
Vi ska ta oss dit imorgonkväll och hälsa på honom.

oktober 09, 2006

Härlig lunchrast

Det blev helgrester till lunch. Grillad fläskfilé med ratatoullie. Gott!
Sedan blev det en 45 minuters promenad i riktigt skönt väder. Härligt.

Helgen är över

Måndag igen och tillbaks på jobb. Idag ska en i min närhet opereras och då kan man inte låta bli att tänka på honom hela tiden. Hoppas att han inte är alltför nervös och att allt går perfekt.

Igår var sonen och jag ute på buss turné. Vi teståkte hur han behöver åka för att ta sig till skolan om det skulle bli alltför risigt väder för att cykla.
Vi åker aldrig buss så det känns bra att han har gjort det en gång tillsammans med mig så att han vet var han ska byta och sådant.
Det hade han säkert klarat ändå men det känns lugnare för mig.

Denna vecka vill jag ha bättre väder så att jag kan gå ut och gå så många dagar som möjligt så kanske vikten lossnar igen. Tråkigt när man sköter sig och ingenting händer.

oktober 07, 2006

Lunchen är avklarad

Det blev en fetaostomelett. Gott. Har hunnit med tvätten + en tur till Allfrukt för att ladda upp igen med en massa grönsaker. Sonen är hos en kompis men kommer vilken minut som helst för att äta han också.
(jag var för hungrig för att vänta) han vill inte ha omelett så han får annat.
Så har jag och särbon varit ute och gått en runda också skönt att röra på sig igen efter en veckas liggande och sittande.

oktober 06, 2006

Fredag igen

Trots att jag legat hemma flera dagar denna veckan så känns det skönt med helg på gång. Vikten har stått still denna veckan och det är kanske inte så konstigt eftersom jag inte rört mig alls. Men jag har skött maten bra ändå.

Fast idag blir det nog en liten fuskis, vi funderar på att köpa hamburgare och McDonalds har ju en med fullkornsbröd så blir det inte så farligt.
Man får ju unna sig att slippa laga mat någon gång ibland tycker jag.

Så ikväll blir det TV-tittande med särbon och sonen. Det är ju både idol och Hey Baberiba.

oktober 05, 2006

Dagen flyger fram

Idag har dagen gå så otroligt fort - har fått ordning på alla mina pappershögar och fått undan allt som var mest bråttom nu sitter jag och väntar på en utskrift och har därför tid att titta in hit en liten stund.
Kommer att vara helt slut till kvällen - tror jag ska göra en god kycklingsoppa till middag det är både skönt för halsen och gott.

Det blev värre innan det blev bättre...

Jodå, jag lyckades genomföra måndagen men sedan hostade jag precis hela natten och har nu varit hemma från jobb och legat helt däckad både Tisdag och Onsdag. Men idag känner jag mig lite mer mänsklig och är tillbaks på jobb. Här är pappershögar upp till axlarna så jag ska inte sitta här och blogga. Var liksom bara tvungen att titta in eftersom det var några dagar sedan.

oktober 02, 2006

Jobbigt

Har sovit uselt, först mellan ca 23,oo till 01,00 då vaknade jag av åskan.
(tror det var det i varje fall) sedan kunde jag inte somna igen pga både åska och förkylning förräns närmare 04,00 på morgonen, så när klockan ringde 6,05 var jag inte så hemskt pigg.
Jag är på jobb och snörvlar och känner mig oerhört trött, men det får gå.
Sonen är på skolutflykt och vädert är ju minst sagt skakigt ena stunden ösregn nästa sol.
Förhoppningsvis hittar vi båda lite ork så att vi kan vara trevliga ikväll.
 
Hit Counter
Free Counter